Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02 - Chelsea 4 : 2 Reading (22.08. sri)

Istaknuti odgovori

golovi
[url="http://videa.hu/videok/sport/chelsea-vs-reading-42-goals-highlights-HnCzvqQNc0VlFCtg"]http://videa.hu/videok/sport/chelsea-vs-reading-42-goals-highlights-HnCzvqQNc0VlFCtg[/url]
  • Odgovori 132
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam bio siguran za poslednji gol da li je ofsajd ili ne al nije ga bilo, ipak bane bio iza hazarda
na moju zalost gledao sam utakmicu na maksimiru, nadam se da vas nisu nazivcirali kao mene dinamo
:)
Samo da napomenem još jednom da se sramim naših navijača, ko je gledao utakmicu Athletic Bilbao - Betis razumijet će o čemu pričam, tamo je Athletic gubio 3-0 na poluvremenu, te se na krilima navijača vratio u utakmicu sa 3-3. Da mi imamo tako nešto umjesto 90% papaka i turista, gdje bi nam bio kraj..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1345676464' post='73039']
Samo da napomenem još jednom da se sramim naših navijača, ko je gledao utakmicu Athletic Bilbao - Betis razumijet će o čemu pričam, tamo je Athletic gubio 3-0 na poluvremenu, te se na krilima navijača vratio u utakmicu sa 3-3. Da mi imamo tako nešto umjesto 90% papaka i turista, gdje bi nam bio kraj..
[/quote]
E moj dubro, sjećaš se one kolumne moje kad sam baš o tome pisao ?
Vi tek sad na to došli izgleda.

Al igrači su zadovoljni, evo Mata se zahvaljuje na Twittweru pa makar to.
[quote name='pepi_chelsea' timestamp='1345649305' post='72802']
"EZEL"
dobra taktika,samo bih ja STURRIDGE-a umesto MEIRELES-a
[/quote] razmišlja sam i o tome ali čemu trošiti snagu obojici kad je za 3 dana nova utakmica.Srećom dobro je ispalo
[quote name='Wisey' timestamp='1345676740' post='73041']
E moj dubro, sjećaš se one kolumne moje kad sam baš o tome pisao ?
Vi tek sad na to došli izgleda.

Al igrači su zadovoljni, evo Mata se zahvaljuje na Twittweru pa makar to.
[/quote]

Mata se zahvaljuje iz iste pristojnosti iz koje su oni njemu pljeskali pri izlasku s terena nakon ovakve partije.
Tekmu ne odgledah zbog posla, sutra ću reprizu.

Drago mi je zbog pobjede, igra manje-više nije bitna. Mancho titula se naosvaja slabom igrom, što i mi nebi tako ;) Iako neki su zadovoljni, neki pa ne. A ko je narodu ugodio???

I još nešto. Stvarno sramota ovo za Torresa. Prošle sezone većinu ne interesuje njegova igra, već traže golove. Ok, sada su tu golovi (po jedan, ali vrijedan :P ), ali ne paše ni to. Frajer sada mora dobro igrati, ko šiša golove.. Pljuvači pa hajd, na koga se namjere do kraja će ga pljuvati....

Bgm sramota, al et... Svako svoje zna...

btw. Što me ne iznenađuje, da je Hazard opet razvalio :P
Bilo je malo propusta u odbrani .... mozda malo vishe ... al sve u svemu zadovoljan sam .... krivo mi je sto smo primili iole lako ona 2 gola ali eto ... to je fudbal ....
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1345676464' post='73039']
[/quote]
To sam odavno primijetio, pravo su razmaženi.
Sjecam se da su čak zviždali Ancelottiju u duble sezoni kada smo doživili prvi poraz od Wigana u sezoni čini mi se ili je to bio Everton malo poslije toga. Uglavnom nije bitno ali stvarno bilo je to sramotno čitavu sezonu smo igrali dobro odigrali 3 loše tekme i gospoda su se pomamila.
Problem je što su naši naviječi u Engleskoj većinom razmažena "gospoda" ili ba seb takvim smatraju. Tako da ne navijaju sa nekim posebnim žarom,

Dubro je 1000% upravu, samo nek pogledaju situaciju na Anfield ili na nekom drugom stadionu. Na ovaj način samo sramote klub, svi su oni Sturridge izgleda...
da se i ja osvrnem
HAZARD majstor ( mirza ono na st-u san te prca malo)
igrali smo odlicno do predivnog gola pogrebnjakai onda su tili ponovo uspostavit igru da bi ponovo popili glup gol i tako psihicki unisteni otisli na poluvrime
ramires se nije snalazia na desnoj strani,triba pothidno neko krilo(im je usa studge odmah zivost je bila i lakse se igralo)
drugo poluvrime reading se nije priblizia golu do zadnjih 4 minute tako da... su sve price suvisne. eto torrke zabia :P
ja san zadovoljan sve u svemu nadam se da cu bit i nakon svraka
Kao sto sam rekao pre utakmice ,3 boda protiv Redinga vrede kao i 3 protiv Man Utd-a ,ali zato gubitak bodova nervira 100 puta vise.Hvala Bogu,to se nije desilo i to je najbitnije.
Ovakve utakmice se obicno dobijaju rutinski sa 2 gola razlike,nas je dosta uzdrmalo izjednacenje sjajnim golom Progrebnjak koji nikako nije mogao da spreci niti Kejhil zbog izvanrednog centarsuta,niti Ceh koji je ipak morao da brani onaj 2.gol...Ali nema veze,zaboravicemo.

Azar svakako lider u ova 2 meca,ali treba reci da su to samo 2 meca i da su Vigan i Reding.Za sada,sjajno...Samo nam treba kontinuitet,
Frenki ocajan,Mikel "mrtav",Tores ovako i onako,ali gol je gol,pa makar i iz ofsajda.

Uglavnom,treba se distancirati od prevelikog pljuvanja ili hvaljenja nekih igraca i uopste tima u prvih meseca dana...Najbitnije je da se sakupljaju "trojke"...

Pobedom protiv Njukasla bi perfektno zaokruzli ovih 7 dana.
Sve u svemu zadovoljan sam. 2 utakmice - 6 bodova to je najvažnije ;) .

Odbrana nam u posljednje vrijeme zadaje glavobolja i to što prije ispravljat. Cech danas loš, pored onog primljenog gola imao je nekoliko loših intervencija. Bane također.
Hazard fantastičan, baš ono što nam je trebalo - vođa na terenu. Još malo da i Mata uđe u formu i ima da melju.

Ima još nekoliko dana do kraja prelaznog reka, i po meni pored Azpilicuete trebali bi potpisati nekog krilnog igrača. Silno nam je potreban.
Ne znam po kojoj logici zaključujete da je Mikel loše odigro, dapače, vraćo se pomagat na desnu stranu naše obrane jer je Bane tamo igro isto ko da je moja baba igrala, krao je lopte, dobro dodavao, iznosio loptu, čak je i jednom-dvaput probio po lijevoj strani..
Mikel juce odlican! U odbrani stijena, naprijed povukao i cak predriblao nekoliko igraca po lijevoj strani. Mnogo gori je bio Lampard kojem su presjekli u jednoj situaciji 2 pasa u 3 sekunde..
mikel dobar,ali mata me razocaro..izgubljen je.hazard nas je nosio,bas se vidilo da radi razliku na terenu.sve u svemu nije lose,bit ce jos pojacanja i to je dobro.moga bi bit vrhunska sezona
Uf, pokazali smo da imamo prejaku ofanzivu - naravno kad su ušli Oskar i Sturridge.
Mata, Oskar, Hazard, Sturridge, Torres i Lampard su u isto vrijeme bili na terenu, odlično su igrali.
Kako smo lijepo igrali, napadali, atraktivna i napadačka igra. To naravno kad smo gubili.
Svaka čast Readingu na borbenosti, ali može se reći da smo malo jači od njih. :P
Nema, ja sam zadovoljan. Jest da je ofsajd 3. gol, al who cares.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=fmtBpmLvF68"]http://www.youtube.com/watch?v=fmtBpmLvF68[/url]
Bila i sinoc lijepa akcija za 3 pogodak :D pa se sjetih ove akcije.
Nadam se da ce ove sezone biti par ovakvih akcija, sigurno jedna od najboljih koju smo napravili :) KTBFFH
Najvaznije je dobijati kada ne igras onako kako se ocekuje. U malim utakmicama se titula uzima.
Evo i mog viđenja utakmice... Cech loša partija osim primljenog gola još u nekoliko situacija loša intervencija ali ok obranit će on kad bude o glavu... Obrana više manje ok osim par situacija ali može proć.
Vezni red, šta reć nego da nas je prinova spasila poraza ( hazard ), a radi one škrtosti ramiresa sam skoro razbija televiziju, ono nema opravdanja, a drugo poluvrime dany slična stvar ali od njega sam to i očekiva,...
Torres bi ovu utakmicu da su mu suigrači bar malo pomogli da 2 ili 3 gola i to u praznu branku, nadam se da je di matteo to vidija...
Na kraju mikel nije da je loš ali jebeš igrača koji doma u trenutku kad se lomi utakmica 90 posto baluna vraća stoperima, essien bi 2008 nosija 2 igraca na ledjima i gura naprid..toliko
Ajde i ja da napisem moje vidjenje utakmice, hteo sam sinoc, ali nisam mogao da udjem na forum...

Najvaznije od svega je da smo pobedili i uzeli tri vazna boda, tri boda za koja smo mislili da su sigurni, a zamalo smo ih izgubili... Igra nije bila toliko losa, u nekim trenucima izgledala je fantasticno i to zahvaljujuci velikom EDENU AZARU, decko je fenomenalan igrac, ako ovako nastavi bice bolji od Ronalda i Mesija, u to sam siguran... Nisam zadovoljan igrom nekih igraca, sad cu napisati zasto nisam, o svakom po nesto...

Ceh - Covek deluje potpuno izgubljeno, stoji na golu, a mislima je ko zna gde, ne znam zasto ali imam osecaj da on ima neki veliki problem...

Ivanovic - Sta da kazem kad me moj omiljeni igrac razocara... Mislim da je on dobio potpunu slobodu od Di Matea, i da ga sad zabole za odbranu, interesuje ga samo napad, i kako da postigne gol, nekoliko puta je ostao na polovini protivnika i nije stigao da zatvori protivnicke igrace koji su napadali po njegovoj strani... Ipak moram i da ga pohvalim za ono trcanje kod gola, iz odbrane je krenuo kao brzi voz, proleteo pored jednog igraca, mislim da je to bio Tores, i stigao da postigne gol...

Lampard - Nije da se ne trudi, ali mnogo je spor, protivnici su ga procitali skroz, skoro svaki njegov pas je i pre nego sto ga uputi procitan... A i kad sutira penale, mogao bi stranu nekad da promeni..

Ramires - Slab, slab, slab... Nije trebao da ga stavi od pocetka, ipak je bio povredjen...

Oskar - Ocekivao sam mnogo vise od njega, protiv Vigana je bio mnogo bolji, vidi se da ima zelju, ali ocigledno da igra sa strahom, krene napred, a onda naglo zastane, ne zna sta ce sa loptom, mora to mnogo bolje, ako misli redovno da igra, pogotovo sad kada na sredini imamo dosta kvalitetnih igraca...

Tores - On me je mnogo razocarao, ne zato sto je lose igrao, nije bio los, bio bi jos bolji kad bi igrao jednostavnije i manje komplikovao... Razocarao me je zbog toga sto Ramiresu nije hteo da doda loptu u par situacija, mogao je a nije, i to sve zbog toga sto Ramires nije hteo njemu da doda kada je bio sam... Mi igramo kao tim, i lopta mora da se dodaje, ono nije bilo lepo od Toresa..
po meni je hazard pravo otkrice tj. napokon neko pojacanje za koje je vrijedilo dati novce
KRALJINA ;)
[quote name='Sasa1989' timestamp='1345719746' post='73135']
Ajde i ja da napisem moje vidjenje utakmice, hteo sam sinoc, ali nisam mogao da udjem na forum...

Najvaznije od svega je da smo pobedili i uzeli tri vazna boda, tri boda za koja smo mislili da su sigurni, a zamalo smo ih izgubili... Igra nije bila toliko losa, u nekim trenucima izgledala je fantasticno i to zahvaljujuci velikom EDENU AZARU, decko je fenomenalan igrac, ako ovako nastavi bice bolji od Ronalda i Mesija, u to sam siguran... Nisam zadovoljan igrom nekih igraca, sad cu napisati zasto nisam, o svakom po nesto...

Ceh - Covek deluje potpuno izgubljeno, stoji na golu, a mislima je ko zna gde, ne znam zasto ali imam osecaj da on ima neki veliki problem...

Ivanovic - Sta da kazem kad me moj omiljeni igrac razocara... Mislim da je on dobio potpunu slobodu od Di Matea, i da ga sad zabole za odbranu, interesuje ga samo napad, i kako da postigne gol, nekoliko puta je ostao na polovini protivnika i nije stigao da zatvori protivnicke igrace koji su napadali po njegovoj strani... Ipak moram i da ga pohvalim za ono trcanje kod gola, iz odbrane je krenuo kao brzi voz, proleteo pored jednog igraca, mislim da je to bio Tores, i stigao da postigne gol...

Lampard - Nije da se ne trudi, ali mnogo je spor, protivnici su ga procitali skroz, skoro svaki njegov pas je i pre nego sto ga uputi procitan... A i kad sutira penale, mogao bi stranu nekad da promeni..

Ramires - Slab, slab, slab... Nije trebao da ga stavi od pocetka, ipak je bio povredjen...

Oskar - Ocekivao sam mnogo vise od njega, protiv Vigana je bio mnogo bolji, vidi se da ima zelju, ali ocigledno da igra sa strahom, krene napred, a onda naglo zastane, ne zna sta ce sa loptom, mora to mnogo bolje, ako misli redovno da igra, pogotovo sad kada na sredini imamo dosta kvalitetnih igraca...

Tores - On me je mnogo razocarao, ne zato sto je lose igrao, nije bio los, bio bi jos bolji kad bi igrao jednostavnije i manje komplikovao... Razocarao me je zbog toga sto [b]Ramiresu nije hteo da doda loptu u par situacija, mogao je a nije, i to sve zbog toga sto Ramires nije hteo njemu da doda kada je bio sam... Mi igramo kao tim, i lopta mora da se dodaje, ono nije bilo lepo od Toresa..[/b]
[/quote]

Šta pričao si sa Fernandom pa ti on osbono rekao zašto nije dodao loptu?
Fernando otkad je stiga u klub igra za tim prema tome ovo su gluposti i to sigurno nije razlog zašto nije dodao.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.