Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02 - Chelsea 4 : 2 Reading (22.08. sri)

Istaknuti odgovori

Ja mislim da ce Chelsea dobiti, mislim da ce biti razultat 3-1 , ali ipak ne treba procjeniti protivnika jer se u Engleskoj nista nezna,,, mali klubovi pobjedjuju velike. Ja bi najvise volio da izadje prvih 11 na teren: Cech, Terry, Cahill, A. Cole, Ivanovic, Lampard, Essien, Hazard, Marin, Torres, Oscar. Očekujem Torresov gol :D
  • Odgovori 132
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ako mislimo drzati korat za cityem, moramo svaku utakmicu shvatati maksimalno ozbiljno. reading nema kvaliteta da se suprotstavi evropskim prvacima. ocekujem pobjedu bez primljenog gola
[quote name='ADiS' timestamp='1345587674' post='72658']
Vidim neki spominju Marina... Zar on nije povrijedjen jos uvijek?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[/quote]
je , nece ga bit do reprezentativne pauze
Rezultat 4:1

Msm da Di Matteo nece mnogo mijenjati ekipu bit ce to nesto kao protiv Wigana s tim da ce Ramirez vjerovatno na RMF !
Ako ga sad Torres ne uvali necu vise nista puno ocekivat od njega.
A sto se same utakmice tice ocekujem prednost od 2-3 gola razlike, naravno sa lijepom igrom, sto vise ofanzivnom sa puno kreiranja akcija.
Ako ne moze tako onda barem 1 go razlike al da igra bude na nivou. Mata, Hazard i Oscar ce pokidat ovu utakmicu. ;)
david luiz otpao za veceras zbog ozljede, ocekuje se Terry - Cahill veza
[quote name='MarioM27' timestamp='1345628943' post='72707']
david luiz otpao za veceras zbog ozljede, ocekuje se Terry - Cahill veza
[/quote]stoperski par ?
[quote name='sisa01' timestamp='1345629798' post='72712']
stoperski par ?
[/quote]

yep, stoperska veza sam mislio. razumijemo se ;)

btw zanimljivost: 104 dana je proslo od zadnje utakmice na bridge-u, jedva cekam ponovno vidit pun stadion nasih zastava.

prije 6 godina, protiv readinga, cech je imao onu strasnu ozljedu glave zbog koje nosi "kacigu" dan danas, medutim od tada do danas je postao legenda kluba. KTBFFH!
Ocekujem 2:0 i nadam se da se nece previse zamarati (vec za tri dana Njukasl pa 31. Atletiko). Mogao bi RDM malo da odmori Matu. :)
Jedva cekam pocetak meca i naravno pobjedu Celzija sa velikom prednoscu. Ipak im je prva utakmica na SB nakon 104 dana sto je rekao Mario i ima da prirede pravu fudbalsku predstavu(sto kazu sportski komentatori :))
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345641662' post='72761']
danas cemo se svi razocarati...
[/quote]
Mozda igrom,ali pobeda ne bi trebala da dodje u pitanje.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345641662' post='72761']
danas cemo se svi razocarati...
[/quote]
Ni jedno ni drugo , Veceras ce nas krasiti igra i pobjeda :x
Čech
Ivanović---Cahill--Terry--Bertrand
Essien-Lampard
Meireles-Oscar-Hazard
Torres

Triba odmorit neke igrače za u subotu.
Ovdje računam na pobjedu, al kad uzmem u obzir da nisam bio u mogućnosti gledat zadnje dvije utakmice - onu s Manchester Cityem i prvenstvenu s Wiganom, bio bih preprepresretan kada bi naši momci, pored odličnog rezultata, prikazali još bolju igru, bez obzira što je protivnik Reading.

ps. Na kladari sam stavio cvaju na pobjedu naših uz više od 3 gola na utakmici ;)
K'o sto obicno u PL govore, pobjede protiv manjih timova donose titule. Bilo bi dobro da se otvori sezona pobjedama, pogotovo dok ne dodju derbiji da se odskoci na tabeli ispred drugih. Eno United-a, kiks protiv Evertona ili pobjeda City-ja, nekad i te utakmice odluce; dobro nece sad odma titulu, ali otvaranje prvenstva sa par pobjeda - to zelim. KTBFFH :D
Postava; pa moze se malo rotirati, ipak imamo jako dobar tim :D
Cech
Ferreira-Cahill-Terry-Bertrand
Essien-Romeu
Ramires-Hazard-Mata
Torres
Mislim da je dovoljno protiv Readinga; pa na klupu malo ove djece, a malo ovih boljih, ako ne daj Boze dodje do komplikacija.
Bar 3:0 i svi sretni :D
GO CHELSEA!!!
[quote name='alkerone' timestamp='1345649867' post='72806']
K'o sto obicno u PL govore, pobjede protiv manjih timova donose titule. Bilo bi dobro da se otvori sezona pobjedama, pogotovo dok ne dodju derbiji da se odskoci na tabeli ispred drugih. Eno United-a, kiks protiv Evertona ili pobjeda City-ja, nekad i te utakmice odluce; dobro nece sad odma titulu, ali otvaranje prvenstva sa par pobjeda - to zelim. KTBFFH :D
Postava; pa moze se malo rotirati, ipak imamo jako dobar tim :D
Cech
Ferreira-Cahill-Terry-Bertrand
Essien-Romeu
Ramires-Hazard-Mata
Torres
Mislim da je dovoljno protiv Readinga; pa na klupu malo ove djece, a malo ovih boljih, ako ne daj Boze dodje do komplikacija.
Bar 3:0 i svi sretni :D
GO CHELSEA!!!
[/quote]
Slažem se sa tobom, treba da otvorimo sezonu pobjedama da bi imali samopouzdanja do kraja šampionata :D
[quote name='Mujo' timestamp='1345652269' post='72819']
Slažem se sa tobom, treba da otvorimo sezonu pobjedama da bi imali samopouzdanja do kraja šampionata :D
[/quote][quote name='Mujo' timestamp='1345652269' post='72819']
[/quote]
slažem se al triba malo i razarat protivnike ipak gol-razlika odlucuje nekad
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.