Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

Zasluzeno u finalu, a osvojili ili ne ovo je veliki uspjeh za mladice pored mnogih jakih pa i jacih ekipa uspjeli su dogurati do finala.

• Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

Dermot Drummy bi trebalo da dobije neku funkciju tipa asistenta trenera ili tako nesto.Siguran sam da bi radio sjajan posao,a i pomogao bi sledece sezone da se polako ubacuju mladji u prvi tim.

Nisam mogao gledati ali sam pratio tweetove preko moba. Izgleda da imamo strašno talentovanu akademiju i treba ovo rutinski uzeti :)

Bez Todd Kane-a, Nathaniel Chalobah-a,Patrick Bamford-a,Lucas Piazón-a,George Saville-a,...I bez tih svih igraca mi smo tu gde jesmo u finalu.,(a sto nije igro Ake?? nije ni na klupi bio.)

Po vama ko bi nam vise odgovaralo da prodje Aston Vila ili Sporting?

Sa njima bi trofej bio vec osvojen.

A sto se protivnika tice, ipak Aston Villa, momci ih poznaju, igraju protiv njih vec duze vreme, i lakse ce naci nacina da izadju na kraj s njima.

samo naprijed momci danas ste pokazali karakter,prosle godine prvi tim osvojio ligu prvaka neka ove godine mladi tim osvoji.

Cestitke za mlade bravo momci,jedino sto mi se nije svidelo od 3-1 3-3 :(!Dosadno vise svaka godina igramo finale LS u pm :D

Bolje je sto je aston villa, sporting je opasan drama... Igrali smo dobro, ali smo se previse opustili davey i pappoe su mnogo losi, kao i onaj right koji je usrao kod prvog gola. Ne znam zasto nije branio blackman, i zasto nije igrao ake ? Mislim da cemo osvojiti, jer villa nema jednostavno sta da trazi....

Finale je u ponedjeljak, u 18:00h.

Prijenos uživo će biti na Eurosportu, a Chelsea TV će utakmicu prenositi isti dan u 21:00h.

Nemojte zaboraviti utakmicu, danas u 6h.

Ja bi voleo da vidim ovaj sastav:

Blackman

Christensen - Davey - Ake - Nditi

Loftus-Cheek - Swift

Baker Â©

Kiwomya - Feruz - Boga

Do pobede.........

Dosad su naÅ¡i već 3-4 kvalitetne Å¡anse prokockali, jedna je čak s crte iščupana. Å teta. 
Stavio sam 20 maraka na kladionici na pobjedu naÅ¡ih, ne bude li nek me se paze. :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.