Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

Ne bi nam ni javio da napušta forum, Flo. :P

Šalim se, sjajna vijest za akademiju i klub. Tako se to radi u pravim klubovima. Sad gurnuti još neke bivše igrače i biće sve kako treba. Ovo je dobar korak.

• Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

Chelsea teenager Kyle Scott is to reject the offer of a new contract from the Stamford Bridge outfit, as Barcelona and Real Madrid circle for his signature.

The 15-year-old has attracted attention from Barcelona and Real Madrid.

The lad is rated as one of the best youngsters in the academy, but he may feel that he will not a get a shot in the first team like so many youngsters that have gone before him in the last few years.

There has been some reports on the Daily Mail website which have claimed Chelsea midfielder Kyle Scott is wanted by Juventus, Barcelona and Real Madrid.

-----

Ocigledno se radi o nekom velikom talentu.

Imamo mnogo talentovane djece, sto je i ocigledno ali ce nam se poceti obijati od glavu sto im se ne pruza sansa da se dokazu pa tako propadnu ili uspiju negdje drugo.

I ja bi tako postupio. To je isto ko da ti zavrÅ¡iÅ¡ odličan fakultet i naÄ‘eÅ¡ posa koji je ispod tvojih kvalifikacija. Ali obećaju ti da će ti dati promociju za par godina, i ti onako gledaÅ¡ svima je to obećano a ritko kome je to ostvareno a imaÅ¡ ponudu od druge tvrtke sa puno boljim uvjetima i Å¡ansom za probijanje, bi li odbio to? 
Naravno da ne bi, kratkoročno smo izgubili možda par talenata dosad zbog nepružanja Å¡ansi ali gledano dugoročno mogli bi ih dosta izgubit. 

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Neznam kolko su istinite te priče da se ovi klinci ponašaju bahato,te su im nalazili noževe,pa neke dimne bombe,neće to na dobro da izadje,neki od njih ne svi naravno

Dve reci samo

Buy-back ;)

nije to tako prosto,ugovor ima dve strane,možda druga strane neće da pristane na te uslove,nije to tek tako

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

inače,danas ima i nekih "važnih" vesti,il bar ja tripujem da su važne

"ANNOUNCEMENT: The NextGen Series will be suspending the tournament for one season due to a lack of definite funding "

što znači da ovi mladji igrači gube utakmice u ovom takmičenju,mislim da je to veliki minus

ne bi trebali da gubimo vreme,za neke od njih je bolje da se pošalju na pozajmicu

kranje neprofesionalno da se takmičenje otkaže u zadnjem trenutku,trebali su to pitanje da reše na vreme a ne sad

Odlični mladi Saintsi, falilo im je sreće samo.

Od naših, daleko, ali daleko, najzreliji i najbolji igrač Lewis Baker. Momak je odavno prekucao ove kategorije. Po zrelosti su mu najbliži Ake i po meni, Davey, dok su Kiwomya, Boga, Feruz, Loftus sve odlični igrači, no fali im još toga. Treba posebno i Kiwomyu pohvaliti, kod momka se zadnjih 2 godine vidi konstantan napredak, iz utakmice u utakmicu je sve bolji, no još uvijek su mu noge brže od glave, da tako kažem.

Jamal ako ikad misli dobiti priliku za Chelsea, hitno mora prestati primati golove u stilu Valdesa.

• 2 sedmice kasnije...

trebalo bi danas da mladi igraju protiv aston vile u gostima,samo još da iskopam da vidim dal ima prenosa te utakmice

Iiiiiii jel bilo sta ? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.