Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

Kad se sve sabere i oduzme, bolja smo ekipa u ovih 45 minuta. Moram priznati da Villa igra strasan presing i imali smo problem prenijeti loptu na njihov dio, ali zato kad je prenesemo to su sanse. Ne znam da li je Loftus-Cheek ili Baker poslao onaj lud pas i izbacio Kiwomyju 1vs1 ali ono je Kiwomya morao zabiti. Inace, vrlo je agilan i koristan, ne gnjavi loptu i igra odlicno. Kasnije uposlio i Akea ali nije ovaj imao ni vremena ni prostora za bolji sut. Imali smo 2-3 stopostotne sanse i morali smo povesti. U nastavku da budu oprezniji u zadnjoj liniji kad su s loptom i da dodaju gas i to je to.

• Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

bolji smo od njih vidi se,stvaramo prilike i lakse dolazimo u situacije za gol ali smo slabi u realizaciji,Ake imao najbolju priliku koju su izbili sa gol linije,nadam se boljem u drugom poluvremenu.

kad uporedim ovaj penal i onaj start protiv Steaue nad Toresom koji nije sviran razlika je ogromna,sutra mi je rodjendan zelio sam da mi poklon bude pobjeda nad Mancester Utd i trofej mladih ali cu se izgleda morati zadovoljiti samo pobjedom protiv Mancester Utd.Idemo momci vratite se u utakmicu.

Morali su nam se obiti o glavu promasaji iz 1. poluvremena. Villa kroz citavu tekmu nije odigrala krstenu akciju ali dobili 2 penala i to je to. Steta zbog ovih momaka, njima ovaj trofej mnogo znaci. 

Šteta za danas, ovo je trebala biti naša pobjeda.

Prvo poluvrijeme je išlo na našu stranu, ali je Villa u drugom preuzela inicijativu i izborila dva penala. Kiwomya mi je digao živce sa onim simuliranjem, mogao je to napravit sekundu prije pa bi možda nešto i postigao...ovako je dobio zasluženi žuti karton.

Steta za momke ali moramo im cestitati na postignutom rezultatu.
Vidi se da je to skupina veoma talentiranih momaka pred kojima je svijetla buducnost,nadajmo se u Chelsea.

Neshvatljivo su pali u drugom poluvremenu, kao da je posve druga ekipa izašla.  

Nije ni ovo slab rezultat, ipak je to drugo mjesto, a kakvih sve akademija je bilo..  Ali opet žal je, jer moglo se to osvojit, pogotovo nakon što su izbacili toliko kvalitetnih timova.

Jel Feruz ostao prvi strijelac ovog takmičenja??  

• 2 sedmice kasnije...

Još jedno finale FA youth cup-a i dokaz da imamo najkvalitetnije mlade igrače u državi, već godinama tako. Sada smo to potvrdili i u Evropi bez obzira na izgubljeno finale NextGena. Moramo ovaj kup odbraniti i ne sumnjam da ćemo to uraditi. Ostaje uvijek nada da će neki od ovih momaka igrati za prvi tim Chelseaja, nekada, jednog dana, možda...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.