20. april 2013.13 god. comment_117426 Svaka cast. Ovi momci poprave utisak sezone koliko-toliko. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119181 Večeras na Carrow Roadu pred oko 20 hiljada ljudi (toliko je ulaznica prodano) sastaju se u prvoj utakmici finala FA youth cupa Norwich City i Chelsea. Meč počinje u pola 9 (20:30) po našem vremenu. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121470 Jučer su naši Plavci s Akademije odigrali posljednju ligašku utakmicu. Ako niste pročitali izvještaj, ovdje je link http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/utakmice/u18-chelsea-crystal-palace-31.html. Vrlo je vjerojatno da će pet mladih Akademika napustiti klub ovog ljeta. Howardu, Norteyu, Serembi, Banguri i Figueri ugovori ističu sljedeći mjesec, te zasad nisu dobili novi pa se pretpostavlja da im je jučerašnja utakmica bila posljednja. Seremba je već osigurao svoju budućnost. Potpisao je ugovor za Sveučilište u Akronu, SAD. Nortey i Figuera su prošle dvije sezone bili dosta vremena ozlijeđeni, dok je Bangura malo manje vremena proveo van terena. Howard je igrao najviše od te petorice, te je u 20 nastupa zabio jedan gol i imao tri asistencije. Figuera je bio na posudbi u Brentfordu i West Hamu tokom prvog djela sezone, ali je dosta vremena bio ozlijeđen. Utakmicu protiv Palacea je solidno odigrao i zabio gol Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121887 [media] http://www.youtube.com/watch?v=brwO_H5dFBk[/media] Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122159 Večeras je sudar za titulu, najavljuje se dosta što domaćih što gostujućih navijača i sigurno će atmosfera na Stamfordu biti jako dobra. Očekujem da odbranimo titulu, moramo to napraviti. Prijavi
15. maj 2013.13 god. Autor comment_122578 Osvojili su me totalno,pao sam na dupe mislim da mnogi još uvek nisu svesni sa čime Čelzi raspolaže nezaustavljiva sila kreće u osvajanje sveta ako ne želite da budete pregaženi,sklonite se u stranu molim lepo ^:)^ Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122581 Poraz ko poraz, teško padne uvijek, pogotovo kad je u pitanju drugo finale u jednoj sezoni (jer smo izgubili i Nextgen) ali ima razloga da budemo ponosni na ove momke. Oni su nas uveseljavali kroz cijelu sezonu, pa i onda kada je prvi tim imao teške momente. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125654 Kako nema svaki igrac svoju temu ovdje a i trebalo bi ih podosta napraviti, niti ima neka tema gdje mozemo diskutovati o mladim igracima sem "Utakmice mladog tima" (al nije namjenjena za to). Na ovim prijateljskim sa Cityem, dobar posao je odradio Loftus-Cheek dok Christensen nije me odusevio. Kod svakog gola je slabo radio svoj posao. Od dzeke stoji par metara i pusta ga da puca sa distance. Nije zatvorio Dzeku kada mu je Nasri dodavao gdje su odradili lagano dupli pas pa slijedilo golom. Cak nije dobar bio ni kod gola Milnera, to je komentator rekao nakon gola kad su reprize bile.. Prijavi
27. maj 2013.13 god. Autor comment_125657 stvarno je ovo smešno,cele sezone je mladi tim igrao i niko nije komentarisao bilo šta(čast izuzecima),sad prozivate igrače na osnovu jedne utakmice na turneji oni to nisu zaslužili,sram vas bilo :hljeb: Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125685 Ko ga proziva? Jel sam rekao da nije nista pokazao protiv Citya. To je to. ;) :hljeb: Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125695 Valjda ce naredne pripremne utakmice dati vise materijala za diskusiju. Prijavi
30. maj 2013.13 god. Autor comment_126262 http://www.ghanafa.org/pages/blacksatellites/201305/8485.php Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126388 Dermot Drummy talks shop, confirms goodbyes to Aziz Deen-Conteh and Archange Nkumu Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126641 If you're an avid follower of the youth team who happens to be stateside, you'll have a chance to see the baby Blues in action in July, as the under-21s play two friendlies in New York City Prijavi
2. juni 2013.13 god. Autor comment_126738 problem je u tome sto stalno menjamo trenere,dok god abram deli otkaze kao bonbone,neće se problem sa mladim igračima rešiti,eto sad se kuka oko sitauacije u vezi sa KDB ja se ne sećam nesto da su se ljudi žalili oko toga dok je on igrao u belgiji ili dok je trajala turneja ako je on bio stvarno tolko dobar,zašto ga RDM nije zadržao vidieli smo do sad da je svako trener imao nekog svog klinca koga je hvalio i koga je gurao,promenom trenera to se sve menjalo ,kako sezona odmiče,sve je veći pritasak zbog otkaza pa ima i manje mesta da se mladima pruži prilika sad je 2013 godina i polako ali sigurno možemo da vidimo sa kakvim mladim igračima raspolažemo,problem je u tome što i ti mladi igrači moraju da prikupe neko iskustvo,ne možete da očekujete da neko pravo iz akademije istrči na teren i igrao na vrhunskom nivou,za to treba vremena,treba 2-3 godine da sve to dodje na svoje mesto a to navijači ,ne svi ali mnogi ne mogu da čekaju evo sad svi čekamo taj famozni povratak murinja,njegov dolazak treba da nam vrati osmeh na licu i 6 trofeja prve sezone,svi očekuju titulu i to dugo željeno prvo mesto ja vas sad pitam ,kako zamišljate da se sve to uskladi,na jednu stranu želite trofeje a na drugu stranu da se prilika da mladim igračima,mora da se nadje neka zlatna sredina kako bi na kraju svi bili zadovoljni a to je skoro pa nemoguće,,konkurencija nikad jača a pored toga tu je i tata roman koji ne prasta narvno,uvek je tu zrtveno jagnje emenalo da se uvek ima na koga pljuvati,problem je u tome sto sve to ne vodi nikuda,iako se rešimo njega,doći će neko drugi i sta smo napravili nista,tata roman je i dalje tu i njegova je poslednja na jednu stranu kukaju za kdb na drugu stranu kukaju kako hulk nije kupljen,pa čekaj malo,kako neki tamo kbb može da igra u prvom timu ako ti kupis hulka,to je van svake pameti,a i da ga kupis,sa promenom trenera menja se i cela filozofija tima uopšre ne vidim izlaz iz cele ove situacije,mogu samo da se molim da Murinjo ostane u Čelziju duže od 2-3 godine il nas čeka ponovo ista priča ono što je jako interesanto,barem meni je i to što se povratak specijalnog poklapa bas sa velikiim uspesima mladog tima,bas me interesuje da li će pružiti priliku nekom od mladih igrača meni lično,nista ne znači to da oni budu na kraju ponovo prvi na tebeli ako se ponovo krene sa bacanjem novca,bio bih sasvim zadovoljan ako vidim jedan razigrani čelzi,igrače koje ginu na terenu,jure kao da su prvi put istrčali na teren,bih bih zadovljan da igraju kao i mladi tim Čelzija Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127989 Cuj nsta ti ne bi znacilo da uzmemo titulu... kakva laz. Naravno da biram trofej PL umjesto forsiranja klinaca po svaku cijenu. Nema se vise sta cekati, titula se napada najjacim oruzjem. Trofeji iznad svega. Prijavi
7. juni 2013.13 god. Autor comment_128061 izgleda da su neki klinci iz barselonine škole prešli kod nas... Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128062 Presao samo jedan a inace su presla tri u englesku, 1 u liverpool 1 u arsenal i nama 1. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128066 Meni je Chelsea poslao ponudu da idem u njihovu akademiju, ali sam odbio. Sad cekam poziv Barse. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.