Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

Svaka cast. Ovi momci poprave utisak sezone koliko-toliko. 

• 2 sedmice kasnije...

Večeras na Carrow Roadu pred oko 20 hiljada ljudi (toliko je ulaznica prodano) sastaju se u prvoj utakmici finala FA youth cupa Norwich City i Chelsea. Meč počinje u pola 9 (20:30) po našem vremenu.

• 2 sedmice kasnije...

Jučer su naši Plavci s Akademije odigrali posljednju ligašku utakmicu. Ako niste pročitali izvještaj, ovdje je link http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/utakmice/u18-chelsea-crystal-palace-31.html. Vrlo je vjerojatno da će pet mladih Akademika napustiti klub ovog ljeta. Howardu, Norteyu, Serembi, Banguri i Figueri ugovori ističu sljedeći mjesec, te zasad nisu dobili novi pa se pretpostavlja da im je jučerašnja utakmica bila posljednja.

Seremba je već osigurao svoju budućnost. Potpisao je ugovor za Sveučilište u Akronu, SAD.

Nortey i Figuera su prošle dvije sezone bili dosta vremena ozlijeđeni, dok je Bangura malo manje vremena proveo van terena.

Howard je igrao najviše od te petorice, te je u 20 nastupa zabio jedan gol i imao tri asistencije.

Figuera je bio na posudbi u Brentfordu i West Hamu tokom prvog djela sezone, ali je dosta vremena bio ozlijeđen. Utakmicu protiv Palacea je solidno odigrao i zabio gol

Večeras je sudar za titulu, najavljuje se dosta što domaćih što gostujućih navijača i sigurno će atmosfera na Stamfordu biti jako dobra. Očekujem da odbranimo titulu, moramo to napraviti.

Poraz ko poraz, teško padne uvijek, pogotovo kad je u pitanju drugo finale u jednoj sezoni (jer smo izgubili i Nextgen) ali ima razloga da budemo ponosni na ove momke. Oni su nas uveseljavali kroz cijelu sezonu, pa i onda kada je prvi tim imao teške momente.

• 2 sedmice kasnije...

Kako nema svaki igrac svoju temu ovdje a i trebalo bi ih podosta napraviti, niti ima neka tema gdje mozemo diskutovati o mladim igracima sem "Utakmice mladog tima" (al nije namjenjena za to).

Na ovim prijateljskim sa Cityem, dobar posao je odradio Loftus-Cheek dok Christensen nije me odusevio. Kod svakog gola je slabo radio svoj posao. Od dzeke stoji par metara i pusta ga da puca sa distance. Nije zatvorio Dzeku kada mu je Nasri dodavao gdje su odradili lagano dupli pas pa slijedilo golom. Cak nije dobar bio ni kod gola Milnera, to je komentator rekao nakon gola kad su reprize bile..

If you're an avid follower of the youth team who happens to be stateside, you'll have a chance to see the baby Blues in action in July, as the under-21s play two friendlies in New York City

• Autor

problem je u tome sto stalno menjamo trenere,dok god abram deli otkaze kao bonbone,neće se problem sa mladim igračima rešiti,eto sad se kuka oko sitauacije u vezi sa KDB

ja se ne sećam nesto da su se ljudi žalili oko toga dok je on igrao u belgiji ili dok je trajala turneja

ako je on bio stvarno tolko dobar,zašto ga RDM nije zadržao

vidieli smo do sad da je svako trener imao nekog svog klinca koga je hvalio i koga je gurao,promenom trenera to se sve menjalo ,kako sezona odmiče,sve je veći pritasak zbog otkaza pa ima i manje mesta da se mladima pruži prilika

sad je 2013 godina i polako ali sigurno možemo da vidimo sa kakvim mladim igračima raspolažemo,problem je u tome što i ti mladi igrači moraju da prikupe neko iskustvo,ne možete da očekujete da neko pravo iz akademije istrči na teren i igrao na vrhunskom nivou,za to treba vremena,treba 2-3 godine da sve to dodje na svoje mesto a to navijači ,ne svi ali mnogi ne mogu da čekaju

evo sad svi čekamo taj famozni povratak murinja,njegov dolazak treba da nam vrati osmeh na licu i 6 trofeja prve sezone,svi očekuju titulu i to dugo željeno prvo mesto

ja vas sad pitam ,kako zamišljate da se sve to uskladi,na jednu stranu želite trofeje a na drugu stranu da se prilika da mladim igračima,mora da se nadje neka zlatna sredina kako bi na kraju svi bili zadovoljni a to je skoro pa nemoguće,,konkurencija nikad jača a pored toga tu je i tata roman koji ne prasta

narvno,uvek je tu zrtveno jagnje emenalo da se uvek ima na koga pljuvati,problem je u tome sto sve to ne vodi nikuda,iako se rešimo njega,doći će neko drugi i sta smo napravili nista,tata roman je i dalje tu i njegova je poslednja

na jednu stranu kukaju za kdb na drugu stranu kukaju kako hulk nije kupljen,pa čekaj malo,kako neki tamo kbb može da igra u prvom timu ako ti kupis hulka,to je van svake pameti,a i da ga kupis,sa promenom trenera menja se i cela filozofija tima

uopšre ne vidim izlaz iz cele ove situacije,mogu samo da se molim da Murinjo ostane u Čelziju duže od 2-3 godine il nas čeka ponovo ista priča

ono što je jako interesanto,barem meni je i to što se povratak specijalnog poklapa bas sa velikiim uspesima mladog tima,bas me interesuje da li će pružiti priliku nekom od mladih igrača

meni lično,nista ne znači to da oni budu na kraju ponovo prvi na tebeli ako se ponovo krene sa bacanjem novca,bio bih sasvim zadovoljan ako vidim jedan razigrani čelzi,igrače koje ginu na terenu,jure kao da su prvi put istrčali na teren,bih bih zadovljan da igraju kao i mladi tim Čelzija

Cuj nsta ti ne bi znacilo da uzmemo titulu... kakva laz. Naravno da biram trofej PL umjesto forsiranja klinaca po svaku cijenu. Nema se vise sta cekati, titula se napada najjacim oruzjem. Trofeji iznad svega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.