Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - MOSTAR

Istaknuti odgovori

• Odgovori 143
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

tinypic.jpg

Jesi ti ovaj pored P  ? 

• 9 mjeseci kasnije...
  • Autor

Okupljanje u Mostaru - uskoro.

Ovaj put će nas biti između 25 i 30. Očekujemo goste iz Crne Gore. Bit će hostesa i nagradna igra, uplaćivat ćemo po 5 KM i kupit ćemo pizze, a dobili smo popust na pivo - 1 KM pola litre PAN-a. Za nagradnu igru se uplaćuje dodatna 1 KM, a izvučeni dobitnik dobiva Chelsea šal. Bit će prezentacija članske Chelsea BiH iskaznice, te će se ljudima koji nisu učlanjeni ponuditi da to učine. Ovo i da reLu obavjestim. Eto toliko zasada.

• 3 sedmice kasnije...

Okupljanje u Mostaru - uskoro.

Ovaj put će nas biti između 25 i 30. Očekujemo goste iz Crne Gore. Bit će hostesa i nagradna igra, uplaćivat ćemo po 5 KM i kupit ćemo pizze, a dobili smo popust na pivo - 1 KM pola litre PAN-a. Za nagradnu igru se uplaćuje dodatna 1 KM, a izvučeni dobitnik dobiva Chelsea šal. Bit će prezentacija članske Chelsea BiH iskaznice, te će se ljudima koji nisu učlanjeni ponuditi da to učine. Ovo i da reLu obavjestim. Eto toliko zasada.

Caeeee, kad ce ovoo? haha svidja mi se ovaj dio "Ocekujemo goste iz Crne Gore" :-D you know why... hahah

• 1 godina kasnije...

Baš je sramota da se mi u Sarajevu ne možemo okupiti, smiješno je i da nema toliko Sarajlija na ovome forumu.

Šampionska sezona, baš kad smo se najviše trebali okupljati, ni jednog okupljanja nismo imali.

• Autor

reLo, poslao sam ti na PM da ovaj poster objavis na BCSC fb stranici ako ti nije problem.

Baš je sramota da se mi u Sarajevu ne možemo okupiti, smiješno je i da nema toliko Sarajlija na ovome forumu.

Šampionska sezona, baš kad smo se najviše trebali okupljati, ni jednog okupljanja nismo imali.

Problem je iskreno što se i previše na reLu oslanjate. Čovjek nije Sarajlija, otišao je kući. Tu je samo studirao. Imamo fb sajt s preko 50.000 ljudi koji ga prate, nije problem reklamirati okupljanje u Sarajevu, može vas se brat bratu 10ak skupiti, ali ste nekako uspavani oko organizacije.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor
Bilo nas na okupljanju 10ak. Bilo super. Pili smo domaće CoolTura pivo. Ante je probao podvrste IPA i APA, a ja Pšenično. Vernes je pio radler. Upoznao sam i Antinog brata Tomu. Bio je i Franjo, ljubitelj Torresa kojeg je reLo banirao. Bila su i dva momka iz Lašvanske doline. Imali smo i goste, dva navijača iz Zadra iz Chelsea Croatia. Sve je bilo super osim rezultata.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.