10. novembar 2014.11 god. comment_192500 SLika je strasna, cae inace zna uploadovati sliku veoma dobro, vise slika nema nego sto ih ima kad on uploaduje :D Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192503 Od onako jednostavne i dobre stranice imgur.com, on koristi neke divlje. Nikad mi nije bio jasan. Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192524 Od onako jednostavne i dobre stranice imgur.com, on koristi neke divlje. Nikad mi nije bio jasan.ti polušavaš njega da razumiješ ? Pa isto ko da hoćeš da skontaš kako funkcioniše ženski mozak :D Prijavi
8. septembar 2015.11 god. Autor comment_233346 Okupljanje u Mostaru - uskoro. Ovaj put će nas biti između 25 i 30. Očekujemo goste iz Crne Gore. Bit će hostesa i nagradna igra, uplaćivat ćemo po 5 KM i kupit ćemo pizze, a dobili smo popust na pivo - 1 KM pola litre PAN-a. Za nagradnu igru se uplaćuje dodatna 1 KM, a izvučeni dobitnik dobiva Chelsea šal. Bit će prezentacija članske Chelsea BiH iskaznice, te će se ljudima koji nisu učlanjeni ponuditi da to učine. Ovo i da reLu obavjestim. Eto toliko zasada. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. Autor comment_235793 Stevie zar si iz Mo? Ako mozes predstavi nam se. Prijavi
26. septembar 2015.11 god. comment_235941 Okupljanje u Mostaru - uskoro. Ovaj put će nas biti između 25 i 30. Očekujemo goste iz Crne Gore. Bit će hostesa i nagradna igra, uplaćivat ćemo po 5 KM i kupit ćemo pizze, a dobili smo popust na pivo - 1 KM pola litre PAN-a. Za nagradnu igru se uplaćuje dodatna 1 KM, a izvučeni dobitnik dobiva Chelsea šal. Bit će prezentacija članske Chelsea BiH iskaznice, te će se ljudima koji nisu učlanjeni ponuditi da to učine. Ovo i da reLu obavjestim. Eto toliko zasada. Caeeee, kad ce ovoo? haha svidja mi se ovaj dio "Ocekujemo goste iz Crne Gore" :-D you know why... hahah Prijavi
26. maj 2017.9 god. Autor comment_271222 Prvo i posljednje okupljanje u ovoj sezoni dogodit će se u subotu :D Prijavi
26. maj 2017.9 god. comment_271237 Boli vas kurac, mi ovdje ocigledno necemo se vidjeti, jer smo idioti Prijavi
26. maj 2017.9 god. comment_271250 Baš je sramota da se mi u Sarajevu ne možemo okupiti, smiješno je i da nema toliko Sarajlija na ovome forumu. Šampionska sezona, baš kad smo se najviše trebali okupljati, ni jednog okupljanja nismo imali. Prijavi
26. maj 2017.9 god. Autor comment_271251 reLo, poslao sam ti na PM da ovaj poster objavis na BCSC fb stranici ako ti nije problem. Baš je sramota da se mi u Sarajevu ne možemo okupiti, smiješno je i da nema toliko Sarajlija na ovome forumu. Šampionska sezona, baš kad smo se najviše trebali okupljati, ni jednog okupljanja nismo imali. Problem je iskreno što se i previše na reLu oslanjate. Čovjek nije Sarajlija, otišao je kući. Tu je samo studirao. Imamo fb sajt s preko 50.000 ljudi koji ga prate, nije problem reklamirati okupljanje u Sarajevu, može vas se brat bratu 10ak skupiti, ali ste nekako uspavani oko organizacije. Prijavi
26. maj 2017.9 god. comment_271253 Ma problem je sto mi ne zelimo ove sa FaceBooka, ali izgleda da cemo morati tako. Prijavi
5. juni 2017.9 god. Autor comment_271613 Bilo nas na okupljanju 10ak. Bilo super. Pili smo domaće CoolTura pivo. Ante je probao podvrste IPA i APA, a ja Pšenično. Vernes je pio radler. Upoznao sam i Antinog brata Tomu. Bio je i Franjo, ljubitelj Torresa kojeg je reLo banirao. Bila su i dva momka iz Lašvanske doline. Imali smo i goste, dva navijača iz Zadra iz Chelsea Croatia. Sve je bilo super osim rezultata. Prijavi
5. juni 2017.9 god. comment_271627 Gdje cete piti za Ramazan. :p De ukljuci tu raju malo na forum da ovo ozivimo ko' nekad.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
8. juni 2017.9 god. Autor comment_271711 Kad je bilo 1-1 govorimo "E sad bi se moglo uslikati". Kad ono hladan tuš 2-1 i nije nikome bilo do slikanja više haha. Adise uključit ću ne brini. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.