Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - MOSTAR

Istaknuti odgovori

Planiram okupljanje navijača Chelseaja iz Hercegovine u Mostaru. Okupili bi se svi Plavci iz Hercegovine koji budu u mogućnosti doći u Mostar na dan okupljanja. Točan datum nisam utvrdio, ali to će se desiti između 20tog i 30tog kolovoza/augusta, najvjerojatnije četvrtak ili petak.

Neki od ciljeva okupljanja:

a ) Druženje navijača Chelseaja iz hercegovačke regije.
b )Sistematsko organiziranje tzv. "hercegovačkog ogranka / regionalne zone" Chelsea Balkana.
c ) Skupljanje financijskih sredstava za Chelsea BiH, kao jednu od za sada dviju sastavnica Chelsea Balkana.
d ) Dogovaranje lokacije zajedničkog gledanja utakmica Chelsaja.
e ) Izrada majica i transparenata.
f ) Sve ostalo.

Organizatori okupljanja smo Riki i ja prije svega, jer smo najupućeniji zato što smo aktivni i kao autori članaka na portalu i kao članovi foruma i kao dio administarcije Chelsea Balkan.

Moj proglas će biti u što skorije vrijeme objavljen.

BALKAN CHELSEA SUPPORTERS CLUB (Chelsea Balkan)
UDRUGA NAVIJAÄŒA CHELSEA U BOSNI I HERCEGOVINI (Chelsea BiH)
Hercegovački ogranak
Caeruleus, aktivist

Smatrate li ovo dobrom idejom?

• Odgovori 143
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jesam iz Srbije,ali ti je ideja prva liga!Samo napred,Cae,pa da se jednom okupimo svi sa portala zajedno.Valjda je to jedan od ciljeva.
e bilo bi super kad bi se svi mogli okupiti sa foruma :) al očito nemere to tako lako :/
nego ajte netko sredi smještaj pa anletimo Dudo i ja :D
[b][i]d ) Dogovaranje lokacije zajedničkog gledanja utakmica Chelsaja.[/i][/b]
[b][i]AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :DDDDDDDDDD[/i][/b]
Ideja je nigdi veze, moga si ti to bolje Cae, organizirat neki dernek pa da se ponapijamo.. haha :D
Šalu na stranu, ideja je odlična, ako ikako mognem dolazim. :)
  • Autor
Postoji vjerojatnoća da će se okupljanje odgoditi za[u][b] kraj rujna/septembra [/b][/u]kada nam prođu ispiti svima i kada svi budemo u Mostaru (i ovi što će studirati tu).
[quote name='Caeruleus' timestamp='1344732365' post='70303']
Postoji vjerojatnoća da će se okupljanje odgoditi za[u][b] kraj rujna/septembra [/b][/u]kada nam prođu ispiti svima i kada svi budemo u Mostaru (i ovi što će studirati tu).
[/quote]

Ovo bi čak bilo najbolje. Studenti su tu tako da samo ovi mlađi moraju nekako snać za prijevoz i dolazak. :)>-
[quote name='Caeruleus' timestamp='1344732365' post='70303']
[/quote]
E to,to...to odgovara. :D

[quote name='CFC1905' timestamp='1344713679' post='70227']
Ideja je nigdi veze, moga si ti to bolje Cae, organizirat neki dernek pa da se ponapijamo.. haha :D
Šalu na stranu, ideja je odlična, ako ikako mognem dolazim. :)
[/quote]
Ajmo zajedno Ante,uzmemo bus tada i u Mostar.
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='CFC1905' timestamp='1346318120' post='75332']
Ko će doć na ovo nek digne dva prsta! :D

:)>-
[/quote]

Piši i mene :)>-
  • Autor
Znači još nismo dogovorili datum, ali će datum biti dogovoren. Uglavnom okvirni period je kraj devetog, početak desetog mjeseca (odmah iza ispita nama akademcima).

Evo kako izgleda probni (pilot) plakat:

[img]http://i.imgur.com/94kaJ.jpg[/img]
Što se mene tiče, povoljniji bi mi bio termin u 10., nego u 9. mjesecu zbog vozačke dozvole; nisam siguran hoću li je dobiti u 9. mjesecu, al eto, svim snagama ću se borit da budem prisutan na najvećoj pijanki Chelseajevih navijača u Bosni i Hercegovini.
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor
[color=#ff0000][b]PRVO NESLUŽBENO OKUPLJANJE NAVIJAČA CHELSEA FC-A IZ HERCEGOVINE ĆE SE ODRŽATI 20. LISTOPADA / OKTOBRA.[/b][/color]

[color=#ff0000][b]Tako je večeras odlučio Organizacioni odbor sastavljen od Rikky Luiza, CFC1905 i moje malenkosti na sastanku u Mepas Mallu.[/b][/color]
  • Autor
[quote name='reLo' timestamp='1349736678' post='82619']
Slike obavezno hoćemo!
I upravo sam saznao da ste me 'zajebali' tj. sam sebe sam zajebao :D
Imao sam želju da dođem ali evo prije 3 sata sam dogovorio da ćemo se mi u Sarajevu okupiti da gledamo tekmu protiv Tottenhama.
[/quote]

Pa to je super! ;) Želiš li da vam napravim poster kao nama što sam pa da i to objavimo na FB?

[quote name='Brane' timestamp='1349785305' post='82650']
ABd i ja dolazim, samo nek mi vozačka na kućna vrata stigne ;)
[/quote]

Ti ćeš malac doći bez obzira na vozačku, sredili smo ti noćenje kod Ante (CFC1905).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.