Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - MOSTAR

Istaknuti odgovori

• Odgovori 143
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Dat ću joj, samo se drži na distanci da ne dođemo na loš glas :D

Ma gdje bi ja ovo maloljetno nevinašce, ne brini :dres: . Donijet ću joj Milku i pomazit je po kosi, duša slatka.  :hljeb:

In Moyes we trust  :chemu: 

Znači još jednom da ne zaboravite

3oJCumq.png

https://www.facebook.com/events/183535865188732/?ref=22

Ma nea veze, bilo je dobro, meni prejako :) Bitno da smo se sastali, valjda ćemo još koji put :D

i da, Cae, izvini što sam te polio pivom jbg :D bilo u afektu

• 2 sedmice kasnije...

Neslužbeno smo se okupili u jednom premoćnom kafiću u gradu ( za kojeg prvi put samo večeras čuo ) , bilo nas 7-8 i mogu slobodno reći da ni na jednom okupljanju nije bilo ovako dobro. Raja super, atmosfera, TV veeliki, sve vrh stvarno ... slikali se nismo, al' *ebo to ne moramo vazda !  :zastava:

A inače ovo je sport bar neki di smo se večeras okupili. Televizija velika, svi gledaju utakmice, nema zajebancije. :D 
Najbolje okupljanje dosad. Nema dalje.

• Autor

Večeras je ispalo sve tako spontano. Bilo je neslužbeno, na Antinu i moju inicijativu dogovor da se nas nekoliko, 4-5 skupi na pićencu i usput pogleda tekmu. Ležerno, opušteno. A ispalo deset puta bolje. Skupilo nas se 8 u Sport baru Fold, zauzeli VIP ložu sa velikim uglom-kaučom, zavalili se poredali se, naručili pivušu i uzeli košpica, kikirikija i ostalih sranja. A ispred nas veliki 60 inčni TV i Sport Klub 1. Živa uživancija. A tek rezultat, ma i da ne pričam hehe.

• 1 mjesec kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
  • Autor

Sinoć nismo pravili organizirano gledanje tekme, a i mnogi nisu mogli doći iz razno-raznih razloga. Spalo je na nas petero - Ante (CFC1905), Vice (Blue_Lion), Vernes (Joe_Cole), Lejla (lejlaa.chelsea) i moja malenkost (Caeruleus) da gledamo tekmu.

Prvo otišli do Folda, jebali majku svoju tamo prenosili Borussia vs. Real Madrid. Te gdje ćemo, odemo na Staro Veležovo igralište u Che City Pub i na platnu gledali tekmu. I to na jebenom BHT-u uz rezolucijo 430x320 ili šta li već. Pili nakav teretni Pan, nije loš. Pola litre košta 2 KM. I bilo nam ekstra. Kad su pali golovi tako smo se derali i navijali da nam se čitava Strelčevina (naselje gdje se nalazi taj kafić i cijelo Staro Veležovo igralište) smijala i ibretila. Ali boli naš ćuna (nas četvero, a Lejlu boli nešto drugo). Bilo nam je ekstra. Na kraju je i ovaj jedan Antin prijatelj kad nas je pošao slikati zakačio kabel od projektora i oborio ga. Konobaru se smrko, još ne voli Chelsea, još šteta napravljena. Jebo nam je sve po spisku u sebi. Al eto projektoru nije ništa posebno, lampica otišla. 40ak KM štete, još ako bude popravljao u garaži u nekom servisu, može proći i za trišu. 

:)

• 6 mjeseci kasnije...
  • Autor

Draže bi mi bilo da je protiv Uniteda ali eto .. :D

Mislili smo i to, ali nedjelja je u 17h, mnogi ne bi mogli doći i tako dalje. Protiv Liverpoola je u pitanju subota pa će nas biti više.

A što se utakmice sad u nedjelju tiče bit će neslužbeno okupljanje u Foldu protiv pa naleti. Bit ćemo Ante (CFC1905) i ja sigurno i još par osoba sa naših okupljanja.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Iako mnogi nisu mogli doći jučer na okupljanje, zbog raznoraznih obaveza - ipak nas se skupilo 10ero u Irish Pubu, te navijalo iz dubine duše. Idući put očekujem nas duplo više :D

PS Atmosfera je bila odlična, a konobar Dario nas je i slikao:

tinypic.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.