13. januar 2014.12 god. comment_157601 Dat ću joj, samo se drži na distanci da ne dođemo na loš glas :D U prijevodu, svežite ga i čarapu u usta. :P Prijavi
13. januar 2014.12 god. Autor comment_157602 Dat ću joj, samo se drži na distanci da ne dođemo na loš glas :D Ma gdje bi ja ovo maloljetno nevinašce, ne brini :dres: . Donijet ću joj Milku i pomazit je po kosi, duša slatka. :hljeb: In Moyes we trust :chemu: Znači još jednom da ne zaboravite https://www.facebook.com/events/183535865188732/?ref=22 Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158765 Jao loše kamere pa bolje da nas je mikrovalnom uslikala :S Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158766 Ma nea veze, bilo je dobro, meni prejako :) Bitno da smo se sastali, valjda ćemo još koji put :D i da, Cae, izvini što sam te polio pivom jbg :D bilo u afektu Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161719 Neslužbeno smo se okupili u jednom premoćnom kafiću u gradu ( za kojeg prvi put samo večeras čuo ) , bilo nas 7-8 i mogu slobodno reći da ni na jednom okupljanju nije bilo ovako dobro. Raja super, atmosfera, TV veeliki, sve vrh stvarno ... slikali se nismo, al' *ebo to ne moramo vazda ! :zastava: Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161725 A inače ovo je sport bar neki di smo se večeras okupili. Televizija velika, svi gledaju utakmice, nema zajebancije. :D Najbolje okupljanje dosad. Nema dalje. Prijavi
3. februar 2014.12 god. Autor comment_161739 Večeras je ispalo sve tako spontano. Bilo je neslužbeno, na Antinu i moju inicijativu dogovor da se nas nekoliko, 4-5 skupi na pićencu i usput pogleda tekmu. Ležerno, opušteno. A ispalo deset puta bolje. Skupilo nas se 8 u Sport baru Fold, zauzeli VIP ložu sa velikim uglom-kaučom, zavalili se poredali se, naručili pivušu i uzeli košpica, kikirikija i ostalih sranja. A ispred nas veliki 60 inčni TV i Sport Klub 1. Živa uživancija. A tek rezultat, ma i da ne pričam hehe. Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162304 Da, hehe bilo je prejako :) Po meni najbolje okupljanje.. Prijavi
9. mart 2014.12 god. Autor comment_166961 Mislim da bi se moglo organizirati gledanje utakmice protiv Arsenala, ali to ćemo vidjeti CFC1905 i ja, bilo bi idealno u Foldu. Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_166973 Pokušaj, u Sa će biti aBd.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
10. mart 2014.12 god. Autor comment_167061 A njima svaka čast. I oni će u Foldu gledati. http://www.bljesak.info/rubrika/sport/clanak/u-mostaru-okupljanje-navijaca-liverpoola-bodrit-ce-svoj-klub-i-pomoci-nezbrinutoj-djeci/79063 Prijavi
9. april 2014.12 god. Autor comment_171010 Sinoć nismo pravili organizirano gledanje tekme, a i mnogi nisu mogli doći iz razno-raznih razloga. Spalo je na nas petero - Ante (CFC1905), Vice (Blue_Lion), Vernes (Joe_Cole), Lejla (lejlaa.chelsea) i moja malenkost (Caeruleus) da gledamo tekmu. Prvo otišli do Folda, jebali majku svoju tamo prenosili Borussia vs. Real Madrid. Te gdje ćemo, odemo na Staro Veležovo igralište u Che City Pub i na platnu gledali tekmu. I to na jebenom BHT-u uz rezolucijo 430x320 ili šta li već. Pili nakav teretni Pan, nije loš. Pola litre košta 2 KM. I bilo nam ekstra. Kad su pali golovi tako smo se derali i navijali da nam se čitava Strelčevina (naselje gdje se nalazi taj kafić i cijelo Staro Veležovo igralište) smijala i ibretila. Ali boli naš ćuna (nas četvero, a Lejlu boli nešto drugo). Bilo nam je ekstra. Na kraju je i ovaj jedan Antin prijatelj kad nas je pošao slikati zakačio kabel od projektora i oborio ga. Konobaru se smrko, još ne voli Chelsea, još šteta napravljena. Jebo nam je sve po spisku u sebi. Al eto projektoru nije ništa posebno, lampica otišla. 40ak KM štete, još ako bude popravljao u garaži u nekom servisu, može proći i za trišu. :) Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171047 Cae lafe, nisam ja pila.. :-P Hahah Al' što jes, jes, bilo nam je predobro. Haha :-D Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. Autor comment_190536 U Mostaru službeno okupljanje 8.11. protiv Liverpoola. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. Autor comment_190665 Draže bi mi bilo da je protiv Uniteda ali eto .. :D Mislili smo i to, ali nedjelja je u 17h, mnogi ne bi mogli doći i tako dalje. Protiv Liverpoola je u pitanju subota pa će nas biti više. A što se utakmice sad u nedjelju tiče bit će neslužbeno okupljanje u Foldu protiv pa naleti. Bit ćemo Ante (CFC1905) i ja sigurno i još par osoba sa naših okupljanja. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. Autor comment_192326 Iako mnogi nisu mogli doći jučer na okupljanje, zbog raznoraznih obaveza - ipak nas se skupilo 10ero u Irish Pubu, te navijalo iz dubine duše. Idući put očekujem nas duplo više :D PS Atmosfera je bila odlična, a konobar Dario nas je i slikao: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.