9. oktobar 2012.13 god. Autor comment_82689 A Brane na kraju krajeva možeš noćiti i u mene. Čuj ako uspiješ doći, ko da ćeš na kraj svijeta, a ne u Mostar. Fino na bus i dođi i ujutro se busom i vratiš. Prijavi
9. oktobar 2012.13 god. comment_82714 Ma druže isto mi je išao u Zagreb ili Mostar ili Beograd što se tiče puta i udaljenosti - to mi nije bitno nikako. Što se mene tiče, došao bi ti ja sutra prvim autobusom i ugnjezdio se do subote Ali dok sam pod krovom od starog, jbga, nije sve na meni, ako bude nekog jačeg posla u radnji ne mogu dignit guzicu i ić a njega ostavit da ubacuje sam motor u auto primjerice. Ne kažem da će to tako bit, jer vjerojatno dolazim, nekih 95 % dolazim, al ovo govorim u slučaju "ako" Prijavi
9. oktobar 2012.13 god. Autor comment_82760 [quote name='Brane' timestamp='1349806031' post='82714'] Ma druže isto mi je išao u Zagreb ili Mostar ili Beograd što se tiče puta i udaljenosti - to mi nije bitno nikako. Što se mene tiče, došao bi ti ja sutra prvim autobusom i ugnjezdio se do subote Ali dok sam pod krovom od starog, jbga, nije sve na meni, ako bude nekog jačeg posla u radnji ne mogu dignit guzicu i ić a njega ostavit da ubacuje sam motor u auto primjerice. Ne kažem da će to tako bit, jer vjerojatno dolazim, nekih 95 % dolazim, al ovo govorim u slučaju "ako" [/quote] Razumljivo je da starom moraš pomoći, od obaveza nitko ne bježi. Ali eto pošto znaš da je to 20.10. u pitanju gledaj da budeš slobodan to popodne Prijavi
9. oktobar 2012.13 god. comment_82765 [quote name='Brane' timestamp='1349806031' post='82714'] Ma druže isto mi je išao u Zagreb ili Mostar ili Beograd što se tiče puta i udaljenosti - to mi nije bitno nikako. Što se mene tiče, došao bi ti ja sutra prvim autobusom i ugnjezdio se do subote Ali dok sam pod krovom od starog, jbga, nije sve na meni, ako bude nekog jačeg posla u radnji ne mogu dignit guzicu i ić a njega ostavit da ubacuje sam motor u auto primjerice. Ne kažem da će to tako bit, jer vjerojatno dolazim, nekih 95 % dolazim, al ovo govorim u slučaju "ako" [/quote] sta je ovo americka restauracija samo u grudama se snima Prijavi
11. oktobar 2012.13 god. comment_83081 Brane mi ti svi nudimo noćenje,za to ne brini..samo dođi ja dolazim 99%. Ima da goriii!! Prijavi
11. oktobar 2012.13 god. comment_83117 Fino to organizujte, nek se čuje po Mostaru, razglasite dobro, nađite pravo mjesto... Sretno ! Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. Autor comment_83607 Sredio sam lokal za okupljanje. Sutra detaljnije. Prijavi
16. oktobar 2012.13 god. Autor comment_83641 Poster za okupljanje: [img]http://i.imgur.com/92DYX.jpg[/img] [b]Na ovom okupljanju će nas biti najviše 20ak jer se radi o pilot-projektu.[/b] Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84067 Sretno vam , da se lijepo provede . I naravno da na kraju svi slavimo . Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. Autor comment_84222 [b] Evo da se zahvalim svima prisutnima danas na OKUPLJANJU PLAVACA U MOSTARU. Bilo je ekstra!!![/b] Slika sutra Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84264 [quote name='Caeruleus' timestamp='1350746834' post='84222'] [b] Evo da se zahvalim svima prisutnima danas na OKUPLJANJU PLAVACA U MOSTARU. Bilo je ekstra!!![/b] Slika sutra [/quote] Koliko vas je bilo? Krenulo je, krenulo. Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84274 [quote name='Semir' timestamp='1350751441' post='84264'] Koliko vas je bilo? Krenulo je, krenulo. [/quote] 12-13 nisam siguran .. Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84289 [quote name='Chester' timestamp='1350753164' post='84274'] 12-13 nisam siguran .. [/quote] Dovoljno za prvi put., Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84292 Bilo odlično. Skupili se u kafiću, onako odvojeni od ostalih gostiju i tako. Pilo se malo, Karlovačka i tako. Atmosfera bila odlična, ono baš prava prijateljska i ja sam stvarno oduševljen današnjim okupljanjem i jedva čekam kad će se ovo ponovit. P.S. Jest da je entuzijazam malo splasnio kad je Tottenham poveo ali se brzo sve vratilo na svoje. Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84329 Kao što sam već napisao u temi vs Totača, bilo nam je predobro. Najvažnije od svega da smo se mi okupili, da smo probili led i poslije ovoga puno toga će biti jednostavnije i aBd ovo će nam sada preći u naviku . Bilo nas je 10 + još su kasnije došle 2 cure. Okupili smo se oko 13:10 i lagano krenuli u kafić gdje nam je bilo odredište. Kafić odličan, barem ja nemam nijedne primjedbe. Imali smo šta smo htjeli, sjedili smo unutra sami tj. niko osim nas nije bio tu, a vani su bili ostali gosti. Nismo imali nikakvih ograničenja, mogli smo navijati, derati se, radovati koliko smo htjeli. Gazda lokala prava legenda. Dobili smo i kokice da nam ugođaj bude još bolji a čak nas je pitao oćel iko pite xd Utakmica počela, atmosfera odlična, pričanje, konstatovanje, svak svoje mišljenje i naravno psovke nisu izostale. Prvo poluvrijeme odlično i onda smo izašli na izvan uslikali jednu fotkicu (koju ću dole postaviti). Početak drugog poluvremena nas je zatekao, ali ono što je najvažnije da smo mi na kraju dobili. Sve u svemu, odlično je bilo, svi momci koji su tu bili prava raja. Kao što sam gore u uvodu napisao najvažnije je da smo mi probili led i sad će nam biti puno lakše. Možda već u nedelju aBd gledali tekmu protiv Manče. Eto toliko Evo i fotkice: [img]http://www.dodaj.rs/f/2J/iE/2oC8WpBH/fotografija0046.jpg[/img] Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84331 Gledaj Cae-a Nije više Tata Mata, sad je Tata Cae Prema gore napisanom i prema slici, naredna okupljanja a pogotovo prvo oficijelno pod okriljem udruženja će biti pakleno. Prvo će okupljanje biti u Sarajevu, a onda ćemo obići sve veće gradove redom. Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84334 P.S. Zaboravio sam napisati. Imamo još jednu sliku, uslikanu direktno u lokalu, samo trebamo stupiti u kontakt sa ovim momkom sa čijeg je mobitela slikano. Inače on nije bio sa nama na okupljanju nego se tu zadesio, i odgledao prvo poluvrijeme ( a onda otišao gledati Veleža) ali i on navija za Chelsea tako da će najvjerovatnije i on sa nama na buduća okupljanja u Mo-u aBd Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84336 Bravo momcovi, tako se to radi! Ako Bog da, svaki sljedeći put će nas bit sve više i više! Neka ste se vi zabavili i nek je Chelsea pobijedio! Uopće nije loša ideja to za United i nedjelju. Prijavi
20. oktobar 2012.13 god. comment_84342 Bravo momci, svaka cast, u buducnosti da nas bude jos vise.. Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84374 [quote name='CFC1905' timestamp='1350757903' post='84292'] Bilo odlično. Skupili se u kafiću, onako odvojeni od ostalih gostiju i tako. Pilo se malo, [size=6][b]Karlovačka [/b][/size]i tako. Atmosfera bila odlična, ono baš prava prijateljska i ja sam stvarno oduševljen današnjim okupljanjem i jedva čekam kad će se ovo ponovit. P.S. Jest da je entuzijazam malo splasnio kad je Tottenham poveo ali se brzo sve vratilo na svoje. [/quote] [img]http://media.tumblr.com/tumblr_ltxyz5LcdF1qcsn3b.jpg[/img] Prijavi
21. oktobar 2012.13 god. comment_84406 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1350810599' post='84374'] [img]http://media.tumblr.com/tumblr_ltxyz5LcdF1qcsn3b.jpg[/img] [/quote] Jebiga nije bilo Staropramena. Inače najbolje pive. Iako iskreno meni je svejedno bila Karlovačka ili Žuja. Kući uvik konzumiram Žuju a u kafiću kako mi se ćefne. Ali ne brini Dubro i tebi ćemo nekako sredit pivu ako dođeš na okupljanje, nema veze što nemaš 18. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.