Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - MOSTAR

Istaknuti odgovori

Nezz kako sam propustio ovo, jučer i ja bio u Mostaru, da sam znao ostao bih do danas, samo zbog ovog, moram malo više pratiti ovu temu, svaka čast momci, ajmo slj. okupljanje negdje u St. tko je blizu?

a odakle si inače? :D 

• Odgovori 143
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

a odakle si inače? :D

Rođen sam sam Travniku, živim malo tamo malo u Delnicama,  studiram u Splitu već 3 godinu, ali često sam i u Mostaru. Ukratko.

Rođen sam sam Travniku, živim malo tamo malo u Delnicama,  studiram u Splitu već 3 godinu, ali često sam i u Mostaru. Ukratko.

Ja sam mislio da studiraš u Mostaru.. :D 

Ja sam blizu.

Et ti, crv ja...velika ekipa, a ak još onaj LegenTerry (kako već, i on je iz St mislim), moglo bi se nešto, nekad.

Ja sam mislio da studiraš u Mostaru.. :D

Ne, ali znam dole biti ponekad, imam dole neke prijatelje, curu....

• 4 mjeseca kasnije...
  • Autor

Za sve iz Mostara i Hercegovine navijače Chelseaja poziv da sutra između 14h i 18h dođu u Mepas Mall i da se slikaju sa trofejem Lige prvaka. Kad ga je Bosingwa mogao onoliko dugo držati u svojim rukama, možemo se i mi barem slikati s njime hehe. Naravno neko obilježje CFC-a neka ponesu. Pa neka mi pošalju slike na PM da napravimo kolaž i objavimo na BCSC fb stranici.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Kad je piva u pitanju ja sam za. :D a ne bi lose bilo tada okupljanje. Skontat cemo kakvo dobro misto za okupit se pa proslavit pobjedu. :D
Taman je i meni to palo na pamet da se sastanemo tamo. Uvik rade prijenose utakmica ovih vecih uz akcijske cijene pive. :D A i ekstra je kafic. :)

Rezervirali smo ja i Cae jučer kafić. BIt će nas 10-tak, ovisno koliko studenata bude tu u Mo. 
Ali nemoj još event, treba Cae poster napravit pa ćemo onda. 

OK, uglavnom ćemo praviti event preko BCSC, a onda ću dodat kao organizatora tebe i njega.

ok, može

ja sam u 12h u Mostaru,valjda ću naći kafić

Jaoo da je nabavit neki transparent " In Moyes we trust ! " , pa se nakon utakmice uslikat s njim . 

Naravno, prvo treba uzeti 3 boda a vjerujem da hoćemo . :D

• Autor

Dobio sam informaciju da bi jedna ljepotica isto trebala biti na okupljanju, a kad sam vidio sliku auuuu. Ima da nam gori. 

253025_3692589956943_911093985_n.jpg

reLo ima da joj daš počasnu člansku iskaznicu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.