9. septembar 2012.14 god. comment_77557 Danas je rodjendan nasem Oscaru . Zelim mu sve najbolje , da u Chelsea odigrao jos mnogo utakmica i osvoji mnogo trofeja , da ga povree zaobidju , da postane legenda kluba a prije svega da se izbori za mjesto u prvih 11 . SRETAN 21. RODJENDAN ! Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77776 [quote name='Chelsea4' timestamp='1347355858' post='77771'] zabio gol i dodao tri asistencije..... [/quote] http://chelseabalkan.com/index.php/item/2357-visoka-pobjeda-brazilskih-plavaca.html Majstor! Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77787 Sve strasno, znaci najbolji igrac na terenu uz neymara i ramiresa. Mogla je biti jos jedna asistencija i gol, ali prvo sto je neymar fulio glavom prazan gol, a i on isto pogodio precku sa 3 metra, a nigdje nikoga na golu Nije toliko los u defanzivi, ali ne gleda iza sebe i onda su mu u par navrata sada se mogu sjetiti oko 2-3 puta da su mu na taj nacin uzeli loptu. Predobra partija Oscara, mali je zvijer. Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77819 Sjajne 3 asistencije i gol iz penala, bice konkurencija Hazardu za izvodjenje penala, naravno poslje Lamparda :) Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77827 Sjajne vijesti, još jednom rasturio utakmicu. Valjalo bi mu protiv QPRa dati barem poluvrijeme, ako ne i više. Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77832 Možda bi mogo od prve protiv "policajaca". Vrijeme je Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78385 Ovaj lik skoro pa glavni igrac brazila a kod nas grije dupe na klupi.. Molim Boga da Mata proigra kao prije Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78409 Sve dok Lamps sam sebi ne utuvi u glavu da mora na klupu i ne sjedne na istu neće Oscar dobit priliku. Očito je da RDM nema muda izbacit Lampsa iz momčadi bez obzira kako on igra. Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78422 Uvreda je da Lampard s onakvim predstavama u proslim tekmama ima zagarantiranu poziciju u prvih 11, ispred Oscara... Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78456 Možemo mi pričat šta hoćemo momci, al ja sam sve više i više uvjeren da ovaj mali neće dobit pravu, ali baš pravu prilku ( Pri tome ne mislim na jednu utakmicu, nego na niz njih. Potreban mu je kontinuitet. ) sve dok Frankie ne bude prebačen na klupu. Sad, hoće li to on učiniti samovoljno ili će Robbie skupiti snage i hrabrosti da to sam učini - ne znam. Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78463 [quote name='Brane' timestamp='1347746477' post='78456'] Možemo mi pričat šta hoćemo momci, al ja sam sve više i više uvjeren da ovaj mali neće dobit pravu, ali baš pravu prilku ( Pri tome ne mislim na jednu utakmicu, nego na niz njih. Potreban mu je kontinuitet. ) sve dok Frankie ne bude prebačen na klupu. Sad, hoće li to on učiniti samovoljno ili će Robbie skupiti snage i hrabrosti da to sam učini - ne znam. [/quote] AVB ga stavio na klupu pa svi znamo kako je to završilo... s pobunom u svlačioni.. tako da nemojmo očekivat da će sam sjest na klupu... a ako ga ove sezone RDM posjedne na klupu bojim se da sve to nebi završilo novom pobunom... :/ Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78496 preloš je Lampard bio, nisam mogao vjerovati kad je negdje u 80. minuti izgledao ko da ne može stajati... a gledaj Zanettija s 39 godina... sad je pravo vrijeme da se Oscaru da šansa, nemamo šta čekati Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78507 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1347747448' post='78463'] AVB ga stavio na klupu pa svi znamo kako je to završilo... s pobunom u svlačioni.. tako da nemojmo očekivat da će sam sjest na klupu... a ako ga ove sezone RDM posjedne na klupu bojim se da sve to nebi završilo novom pobunom... :/ [/quote] Uz dužno poštovanje prema Lampardu, ali takvi nam ne trebaju u klubu. Ako on gleda smao svoju guzicu, a ne na klub, šta će nam.. Da on igra kao ranije, pa normalno neka ga u sastavu, ali on je je sad top3 najgorih igrača u postavi i da ga se forsira.. Ma jasta.. Nema smisla, bgm neće se RDM nasjedit na klupi kao trener Chelsea, još dugo ako ne promjeni stvari. I nije ovo sad neko pljuvanje poslije jedne loše utakmice, problem je što Lampard nije Lampaard, evo već drugu sezonu. Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78527 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1347019478' post='77333'] Nisam gledao kako je igrao u repki ali po vasim komentarima zakljucujem da je bio odlican... Kod nas se jos nije stigao dokazat... I vjerujem da sto se tice ofenzivne igre da ce razvaljivat... samo malo se bojim kakav ce bit u defanzivi... pošto je malo slabije građe... ali ne treba za to bit snagator da mozes nekome iscupat loptu... [/quote] Nema građa veze s defanzivom, McEachran je građen ko anoreksični etiopljanin pa razvaljiva na zadnjem veznom. Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78531 Ako Lampard zaista ima IQ 150 sam ce traziti da ode na klupu. Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78549 Momak armiranim betonom zacementario sebi poziciju u reprezentaciji a ne u bilo kojoj nego u BRAZILU, a sve zbog odlicnih igara, golova, asistencija i jos stosta a kod nas ne moze dobiti ni minute... Ne razumijem!!! Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78566 Ne razumije nitko. Robbiev strah od izbacivanja Lamparda iz sastava mu je očito pomutio razum pa Oscar trune na klupi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.