Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Danas je rodjendan nasem Oscaru . Zelim mu sve najbolje , da u Chelsea odigrao jos mnogo utakmica i osvoji mnogo trofeja , da ga povree zaobidju , da postane legenda kluba a prije svega da se izbori za mjesto u prvih 11 . SRETAN 21. RODJENDAN !
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

[quote name='Chelsea4' timestamp='1347355858' post='77771']
zabio gol i dodao tri asistencije.....
[/quote]

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2357-visoka-pobjeda-brazilskih-plavaca.html

Majstor!
Sve strasno, znaci najbolji igrac na terenu uz neymara i ramiresa. Mogla je biti jos jedna asistencija i gol, ali prvo sto je neymar fulio glavom prazan gol, a i on isto pogodio precku sa 3 metra, a nigdje nikoga na golu :( Nije toliko los u defanzivi, ali ne gleda iza sebe i onda su mu u par navrata sada se mogu sjetiti oko 2-3 puta da su mu na taj nacin uzeli loptu.

Predobra partija Oscara, mali je zvijer.
Sjajne vijesti, još jednom rasturio utakmicu. Valjalo bi mu protiv QPRa dati barem poluvrijeme, ako ne i više.
Sve dok Lamps sam sebi ne utuvi u glavu da mora na klupu i ne sjedne na istu neće Oscar dobit priliku. Očito je da RDM nema muda izbacit Lampsa iz momčadi bez obzira kako on igra.
Možemo mi pričat šta hoćemo momci, al ja sam sve više i više uvjeren da ovaj mali neće dobit pravu, ali baš pravu prilku ( Pri tome ne mislim na jednu utakmicu, nego na niz njih. Potreban mu je kontinuitet. ) sve dok Frankie ne bude prebačen na klupu. Sad, hoće li to on učiniti samovoljno ili će Robbie skupiti snage i hrabrosti da to sam učini - ne znam.
[quote name='Brane' timestamp='1347746477' post='78456']
Možemo mi pričat šta hoćemo momci, al ja sam sve više i više uvjeren da ovaj mali neće dobit pravu, ali baš pravu prilku ( Pri tome ne mislim na jednu utakmicu, nego na niz njih. Potreban mu je kontinuitet. ) sve dok Frankie ne bude prebačen na klupu. Sad, hoće li to on učiniti samovoljno ili će Robbie skupiti snage i hrabrosti da to sam učini - ne znam.
[/quote]

AVB ga stavio na klupu pa svi znamo kako je to završilo... s pobunom u svlačioni.. tako da nemojmo očekivat da će sam sjest na klupu... a ako ga ove sezone RDM posjedne na klupu bojim se da sve to nebi završilo novom pobunom... :/
preloš je Lampard bio, nisam mogao vjerovati kad je negdje u 80. minuti izgledao ko da ne može stajati...
a gledaj Zanettija s 39 godina...

sad je pravo vrijeme da se Oscaru da šansa, nemamo šta čekati
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347747448' post='78463']
AVB ga stavio na klupu pa svi znamo kako je to završilo... s pobunom u svlačioni.. tako da nemojmo očekivat da će sam sjest na klupu... a ako ga ove sezone RDM posjedne na klupu bojim se da sve to nebi završilo novom pobunom... :/
[/quote]

Uz dužno poštovanje prema Lampardu, ali takvi nam ne trebaju u klubu. Ako on gleda smao svoju guzicu, a ne na klub, šta će nam..
Da on igra kao ranije, pa normalno neka ga u sastavu, ali on je je sad top3 najgorih igrača u postavi i da ga se forsira.. Ma jasta..

Nema smisla, bgm neće se RDM nasjedit na klupi kao trener Chelsea, još dugo ako ne promjeni stvari.

I nije ovo sad neko pljuvanje poslije jedne loše utakmice, problem je što Lampard nije Lampaard, evo već drugu sezonu.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347019478' post='77333']
Nisam gledao kako je igrao u repki ali po vasim komentarima zakljucujem da je bio odlican... Kod nas se jos nije stigao dokazat... I vjerujem da sto se tice ofenzivne igre da ce razvaljivat... samo malo se bojim kakav ce bit u defanzivi... pošto je malo slabije građe... ali ne treba za to bit snagator da mozes nekome iscupat loptu... ;)
[/quote]

Nema građa veze s defanzivom, McEachran je građen ko anoreksični etiopljanin pa razvaljiva na zadnjem veznom.
Momak armiranim betonom zacementario sebi poziciju u reprezentaciji a ne u bilo kojoj nego u BRAZILU, a sve zbog odlicnih igara, golova, asistencija i jos stosta a kod nas ne moze dobiti ni minute...

Ne razumijem!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.