Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Jao, malog i igre - perverzija. Čista perverzija.

Dok je god bio na terenu, nekih 70 minuta čini mi se, držao je stalno konce naše igre u svojim rukama, sjajno povezivao redove i osigurao brz protok lopte. Kao šlag na tortu došla su dva prekrasna gola u debitantskom nastupu u Ligi prvaka. Svaka čast.

Nadam se samo da će mu Robbie početi davati prave prilike i dalje, kako u Premiershipu, tako i u Ligi prvaka već u sljedećem kolu.
Ako sad ne dobije u idućoj utakmici šansu od prve minute onda je džaba bio sjajan u ovoj utakmici. Njemu sad treba da poveže 2-3 utakmice kao starter i da se ustali u momčad.
[quote name='CFC1905' timestamp='1348092113' post='79226']
Ako sad ne dobije u idućoj utakmici šansu od prve minute onda je džaba bio sjajan u ovoj utakmici. Njemu sad treba da poveže 2-3 utakmice kao starter i da se ustali u momčad.
[/quote]

uz to sve dodao bi da njemu treba da se ustali kao starter u momčad ali ipak na poziciji Lamparda...
Bila je situacija, kad je oduzeo loptu na svojoj polovini i krenuo napred... Pritisnula su ga dva igraca Juventusa, i kad je izgledalo da ce mu uzeti loptu on je sjajno odigrao parabolu na levu stranu, ka Hazardu cini mi se....
Ova izjavas RDM-a mi se sviđa...

[url="http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFulpApkpuaVEfPRxd&tmpl=coranto_cl_news"]http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFulpApkpuaVEfPRxd&tmpl=coranto_cl_news[/url]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mamahjZ51m1qcxcybo1_250.gif[/img]
Ovako su slicno prosle sezone Ramires i Luiz proslavi pogodakprotiv Genk-a .

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mameyexiCT1qc0hbso7_r1_500.png[/img]
Tek mi je sada jasno kakvu igračinu smo kupili!!!

Tko god da je prepoznao ovaj talent i preporučio ga našoj upravi napravio je prejebeno dobar posao!!!

Mali me podsjeća na Modrića i ima sve karakteristike da postane bolji igrač od njega... samo neka nastavi ovako... pregled igre, passovi itd. savršenstvo... još malo da poradi na kontroli lopte i postat će kao što sam rekao bolji od Modrića, a i jedan od top 5 veznjaka svijeta
Samo cu reci - mladost, ludost.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1348134673' post='79305']
Tek mi je sada jasno kakvu igračinu smo kupili!!!

Tko god da je prepoznao ovaj talent i preporučio ga našoj upravi napravio je prejebeno dobar posao!!!

Mali me podsjeća na Modrića i ima sve karakteristike da postane bolji igrač od njega... samo neka nastavi ovako... pregled igre, passovi itd. savršenstvo... još malo da poradi na kontroli lopte i postat će kao što sam rekao bolji od Modrića, a i jedan od top 5 veznjaka svijeta
[/quote]

AVB ga htio dovesti u Tott, ali je tu želju sigurno imao i u Chelsea-u, pa je vjerojatno još nekome zapao za oko, ovo samo potvrđuje da je AVB dobar u pronalasku talenata, šteta što ih nije više pronašao dok je bio skaut kod nas, ili što je već bio.
Fantasticno odigrao sinoc.Pogodak fenomalan...sve pohvale...inace vjerujem da ce on u buducnosti postati glavni igrac chelsea..
Karikatura je sve objasnila. Mislim da je Bonuci namjerno nagazio, mada je budućnost pred Oscarom.
svidja mi se momak, nekako izgleda mi skromno a uz to se trudi, takve igrace volim
nadam se da ce i igrati protiv stoka

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.