Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

[quote][color=#faebd7][font=helvetica, arial, sans-serif]Ovog igraca uspoređuju sa Kakom..bice nesto od njega [/font] :D[/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][/quote]

Ja sa Kakom usporedjujem onog Crnogorca ne znam mu sad ime zaboravio sam :D
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1345225297' post='71450']
Ovog igraca uspoređuju sa Kakom..bice nesto od njega :D
[/quote]
MOzda si pomijesao . Piazona usporedjuju sa Kakom .
ne nisam...[url="http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/chelsea-and-tottenham-target-oscar-what-1139500"]http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/chelsea-and-tottenham-target-oscar-what-1139500[/url]
Ej, koji bi to show bio kad bi nastupio već u nedjelju protiv Wigana. Ne bi bilo začuđujuće da tako brzo debitira jer on je već u natjecateljskom ritmu i možda je spreminiji od većine naših igrača.
Oscar je najspremniji od svih naših igrača. Ne samo zbog olimpijade i igara za Brazil, već zbog toga što je u Brazilskoj ligi trenutno otprilike polovina sezone, u punom su takmicarskom ritmu, tako da što se tiče toga, Oscar je poptuno spreman..

E jedino zbog čega, sumnjam da će nastupit je to što je prekratko s ekipom ;) Ali bit će tekmi za njega, ne sikiram se ja
[quote name='Wisey' timestamp='1345314014' post='71706']
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8yhwkv7UI1qk9r5vo1_400.gif[/img]
[/quote]

Jbg, Chelsea je klub koji se mora voleti, od prvog dana do poslednjeg...
Mogu van reći da me je ugodno iznenadio,odlican igrac,brz,on i Hazard donijeli su u tim dozu brzine i odlićne tehnike.Rasturamo ove sezone !!
[quote name='John Terry' timestamp='1345392032' post='71993']
Mogu van reći da me je ugodno iznenadio,odlican igrac,brz,on i Hazard donijeli su u tim dozu brzine i odlićne tehnike.Rasturamo ove sezone !!
[/quote]

Slažem se, bio je odličan danas. Evo šta je sve učinio:

http://www.youtube.com/watch?v=dytS4Va-xN8
Dobili smo pojacanje za buducnost. Ocekivao sam da ce Lamps ici na AMF a da ce on dobiti ulogu kreatora, da vise ucestvuje u igri. No, i ovako je pokazao svoj kvalitet. Ona peta i pas Banetu preko odbrane je nesto sto dugo nije vidjeno u Chelsea-ju. Donosi preko potrebno osvezenje ekipi.
Danas me tri puta razveselio xD

- Peta (backheel)
- Izbacivanje Ivanovića fino, kad je ovaj vratio za Torresa al ovaj nije mogo.
- I ono istrčavanje i šut fin, nisam znao da je onoliko brz. Tipa Ramires.
Prestrašan igrač, on i Hazard su nam donijeli dinamičnost u igri i to mi se sviđa, 2-3 fina poteza još samo da je zabio al onaj go :D
[quote name='how yes no' timestamp='1345461664' post='72230']
Dobar, dobar Oscar.
[/quote]

Jest dobar, al ja mislim da će mu trebati vremena da se navikne... Da bude ono baš pravi, ali možda i ne, ko zna. Ili je samo juče imao malu tremu, vidjelo se u 2-3 situacije, ostalo je bilo manje-više dobro. I imao je par vrhunskih poteza.

Znam da je Ramiresu trebalo 5 mjeseci.
[quote name='Kalouda' timestamp='1345462004' post='72235']
Jest dobar, al ja mislim da će mu trebati vremena da se navikne... Da bude ono baš pravi, ali možda i ne, ko zna. Ili je samo juče imao malu tremu, vidjelo se u 2-3 situacije, ostalo je bilo manje-više dobro. I imao je par vrhunskih poteza.

[u][b]Znam da je Ramiresu trebalo 5 mjeseci[/b][/u].
[/quote]

Al kad se prilagodio, odveo tim u finale LS.
Oscar je juce pokazao da ima viziju, da zna da igra fudbal. Od njega tek treba ocekivati velike stvari, kada bude na istoj talasnoj duzini sa timom, i uklopi se u porodicu. Debi odlican, nek tako nastavi.
Ovaj momak mi se cini kao tih neki.. Ne prica mnogo vec samo igra.. Vidim jucer ona njegova prva sansa kad promasi za nekih pola metra, on okrenu se tuzna faca.. Kako bi ja jebo hljeb tada xD.

Inace ce nam igra biti ljepsa sto puta, akcije i golovi ove sezone. Oscar, Eden, marin i jos da mata proradi, to ce biti ljepotaa
Samo ga treba gurati u sredinu i to je to. Pravi playmaker i kreativac.

Pa nije ni čudo što smo izgubili od Brightona kad je na poziciji gdje bi trebao u budućnosti igrati Oscar bio Meireles.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.