31. august 2012.14 god. comment_75719 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346403198' post='75718'] Nisam pratio bas nogomet na OI u Londonu... ali kolko ste vi pratili i pisali zar niste rekli da je on bio jedan od vaznijih karika u repki Brazila?!? [/quote] Pa i jeste,ali treba momku dati vremena da se privikne.Siguran sam da ce na kraju sezone biti u uzem izboru za igraca godine u klubu. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75721 [quote name='VahaCFC' timestamp='1346403587' post='75719'] Pa i jeste,ali treba momku dati vremena da se privikne.Siguran sam da ce na kraju sezone biti u uzem izboru za igraca godine u klubu. [/quote] vjerujem da ce sada nakon reprezentativne stanke dobit prilike protiv QPR-a i Stoke City-a... pogotovo ako uzmemo u obzir da izmedju njih upada tekma protiv Juvea tako da ce RDM sigurno odmarat neke igrace... Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75723 trenutno najvažniji igrač Brazila a za koju godinu i Čelzija!!!!!! Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75733 Opravdat će on svaki cent koji je uložen u njega, samo momku treba dat dovoljno vremena i ne stavljat mu prevelik pritisak na ledja. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76084 ne znam za vas, ali Oscar je jedini igrač koji me nije razočarao danas Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76135 Na njemu se vidilo da hoće, ali da nema s kim.. Još ga Roberto na lijevo krilo postavio, dji ćeš mu to radit.. Njega samo u sredu umjesto Lampsa i mora biti bolje... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76259 Žao mi je što nisam imao živaca gledat drugo poluvrijeme nakon što čitam ove vaše komentare o njemu. Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77113 [url="http://www.101greatgoals.com/blog/golazo-chelseas-new-signing-oscar-scores-a-solo-special-at-brazil-training/"]http://www.101greatg...razil-training/[/url] Prelijep gol zabio na današnjem treningu Brazila. Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77176 U stilu Joe Cola protiv Manchestera . Jedva cekam da se izbori za mjesto u prvih 11 a ne da dobija priliku zadnjih 15tak minuta . Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77212 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1346837959' post='77113'] [url="http://www.101greatgoals.com/blog/golazo-chelseas-new-signing-oscar-scores-a-solo-special-at-brazil-training/"]http://www.101greatg...razil-training/[/url] Prelijep gol zabio na današnjem treningu Brazila. [/quote] majstorski uf sta ce tek bit kad postane starije Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77233 [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9vw7to4QG1rqgnryo1_400.gif[/img] Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77317 [url="http://www.youtube.com/watch?v=XjXcnoA5VgQ&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=XjXcnoA5VgQ&feature=player_embedded[/url] Još jedan sjajan potez Oscara. Ćao Dani Alves nisam te prepozno! Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77323 Ono sto ocajnicki fali Chelsea-ju proteklih godina moze stati u 5 slova - Oscar ! Jesu ovo treninzi samo, ali kad decko sa svojih 20ak godina ima mu*a ovako se poigravati s Marcelom, Alvesom.... To je buducnost ! Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77326 Bez uvrede momci ali zakljucivat sposobnost igraca po dva poteza je apsurdno... a neki to ovdje rade... radje se ugledajte na ono sto pokaze na terenu u pravoj tekmi... jer ovo je samo trening... i naravno da ce ovdje radit takve poteze jer se treningu pristupa i s malom dozom zezancije za razliku od prave tekme... oni koji su trenirali i igrali nogomet znaju o cem pricam... Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77329 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1347015851' post='77326'] Bez uvrede momci ali zakljucivat sposobnost igraca po dva poteza je apsurdno... [/quote] istina, ali Oscar je već pokazao svoje sposobnosti u repki kod nas baš i nije jer, budimo realni, igrao je stvarno malo ja sam 100 % uvjeren da će mali razvaljivat Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77332 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1347015851' post='77326'] Bez uvrede momci ali zakljucivat sposobnost igraca po dva poteza je apsurdno... a neki to ovdje rade... radje se ugledajte na ono sto pokaze na terenu u pravoj tekmi... jer ovo je samo trening... i naravno da ce ovdje radit takve poteze jer se treningu pristupa i s malom dozom zezancije za razliku od prave tekme... oni koji su trenirali i igrali nogomet znaju o cem pricam... [/quote] Ti nisi gledao Olippijske Igre, ocigledno. Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77333 [quote name='chelseathebest' timestamp='1347018584' post='77329'] istina, ali Oscar je već pokazao svoje sposobnosti u repki kod nas baš i nije jer, budimo realni, igrao je stvarno malo ja sam 100 % uvjeren da će mali razvaljivat [/quote] Nisam gledao kako je igrao u repki ali po vasim komentarima zakljucujem da je bio odlican... Kod nas se jos nije stigao dokazat... I vjerujem da sto se tice ofenzivne igre da ce razvaljivat... samo malo se bojim kakav ce bit u defanzivi... pošto je malo slabije građe... ali ne treba za to bit snagator da mozes nekome iscupat loptu... Ocekujem ga u prvoj postavi u sljedecoj tekmi... Znaci protiv QPR-a... jer odma 3-4 dana nakon te tekme igramo protiv Juvea pa se nadam da ce RDM "odmarat" Lamparda i pruzat priliku Oscaru... ali da ima kvalitetu ima... jer ga nebi platili 32 ili kolko vec milijuna eura da nije kvalitetan igrac... EDIT: Ali apsurdno je pisat da je Oscar taj igrac koji nam fali zadnjih 5 godina... treba se momak prvo dokazat da mozemo to s razlogom pisat i pricat... Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77335 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1347019478' post='77333'] Nisam gledao kako je igrao u repki ali po vasim komentarima zakljucujem da je bio odlican... Kod nas se jos nije stigao dokazat... I vjerujem da sto se tice ofenzivne igre da ce razvaljivat... samo malo se bojim kakav ce bit u defanzivi... pošto je malo slabije građe... ali ne treba za to bit snagator da mozes nekome iscupat loptu... Ocekujem ga u prvoj postavi u sljedecoj tekmi... Znaci protiv QPR-a... jer odma 3-4 dana nakon te tekme igramo protiv Juvea pa se nadam da ce RDM "odmarat" Lamparda i pruzat priliku Oscaru... ali da ima kvalitetu ima... jer ga nebi platili 32 ili kolko vec milijuna eura da nije kvalitetan igrac... EDIT: Ali apsurdno je pisat da je Oscar taj igrac koji nam fali zadnjih 5 godina... treba se momak prvo dokazat da mozemo to s razlogom pisat i pricat... [/quote] U najkracim crtama - Uz Neymara najbolji igrac Igara. Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77374 U prvom poluvremenu protiv JAR-a jedan od boljih , inace igra i Luiz i Ramires . Prijavi
8. septembar 2012.14 god. comment_77421 Pa ljudi grijeh je ovog igraca držati na klupi a da u prvoj igra Lampard. Nemam nista protiv nase plave ikone, ali mislim da bi Lampard bio dobar djoker s klupe, covjek je u godinama i ne moze pruzati svoj maksimum ma koliko on to zelio, srce hoce ali tijelo ne moze. Oskar mora igrati pa barem svaku utakmicu po poluvrijeme, da bi se nesto napravilo i da bi postao onakav kakav je bio na Olimpijadi. Nadam se da ce ovaj momak pokazati u dresu Chelsea tko je i sta je. Prijavi
8. septembar 2012.14 god. comment_77436 Eh sad ako ne dobije priliku protiv QPR i Stokea nece nikad. Jednostavno se nema sta vise cekat mora frajer igrat. Prijavi
8. septembar 2012.14 god. comment_77444 Ne bi bilo loše da on i Lamps vrijem na terenu podijele 50:50, dobro jednom i drugom. Mladost+iskustvo=Perfect. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.