Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vidi se da mu treba vremena da se privikne, ali daje neke znake da će biti dobar.

I Ramiresu je trebalo 6 mjeseci, strpićemo se sa Oskarom. :P
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ja sam ga primjecivao samo kada pogrijesi ili kad napravi faul. Mora malo ojacati ili shvatiti da se u Engleskoj igra cvrst fudbal. Ne znam da li teretana rjesenje ili pristup u duelu ali nesto se mora promjeniti.
o kakvoj bozjoj teretani vi pricate... njemu samo fali malo vise opreznosti... jer se dok ima loptu opusti i potpuno zaboravi na opasnost koja mu dolazi straga... tako da je sinoc samo radi toga izgubio par lopti... ne treba za to teretana... nego samo malo vise opreznosti... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345727001' post='73191']
o kakvoj bozjoj teretani vi pricate... njemu samo fali malo vise opreznosti... jer se dok ima loptu opusti i potpuno zaboravi na opasnost koja mu dolazi straga... tako da je sinoc samo radi toga izgubio par lopti... ne treba za to teretana... nego samo malo vise opreznosti... ;)
[/quote]
Ma malo samo, da se izdefiniše. Ovako izgleda ko kadet među seniorima kad igra.
[quote name='Wisey' timestamp='1345736678' post='73239']
Ma malo samo, da se izdefiniše. Ovako izgleda ko kadet među seniorima kad igra.
[/quote]

Kad se izdefinira onda samim time gubi na okretnosti i brzini.. ;)
Ne treba da se mi zamaramo teretanom, kondicijom, definicijom i tim stvarima..Za to je zaduzen profesionalni tim trenera i oni znaju bolje od nas sta je potrebno za daljnji napredak ovog igraca... I Pjanic je isto mrvica pa je opet jedan od najboljih igraca u Italiji...
Vremenom sve to dodje na svoje mjesto, najbitnije je da ga povrede zaobidju i da vrijedno nastavi trenirati.
I sam RDM kaze da s njim treba biti strpljiv...
duga je sezona ,ima jako puno vremena za dokazivanje mlad je .....samo polako doveli smo ga da ga doradimo za PL i da bude nositelj tokom sezona ,nije isto prijeći sa pašnjaka u Premier Ligu niti će isto biti lako Lucasu u PSG-u
[quote name='how yes no' timestamp='1346152992' post='74767']
Šta će mu bolje... Vidi sise, Bog teee....
[/quote]

Druga joj i ne treba pored jedne onakve. Maslači Oscare kad ti se može ;)
Diskutabilan fudbaler kao i svi brazilci. Poseduje talenat, ali to u Premier-u nije najbitnija stvar. Vidi se da može, samo da li će opravdati poverenje. Ako bude radio kako treba (neka se ugleda na Ramiresa) pred njim je velika budućnost. Čim se bude dohvatio londonskih sponzoruša i noćnog života, njegova karijera propada. Valjda je pametan.
[quote name='ADiS' timestamp='1346365952' post='75639']
Mislim da bi ove nove slike trebalo staviti na pocetne stranice igraca...
[/quote]
Šteta što još nemam sve, ali evo ono što sam našao to sam i okačio na forum. Potrudio se malo.
nije on za 11icu
[quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346369059' post='75652']
nije on za 11icu
[/quote]
Na osnovu cega si to zakljucio ? Na osnovu 30 minuta provedenih na terenu ?
Decko je zvijer i na kraju sezone cemo komentarisat' njegovu igru a mislim da ce za mjesec dana postati prvotimac i vazna karika u nasoj ekipi.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1346395397' post='75694']
Na osnovu cega si to zakljucio ? Na osnovu 30 minuta provedenih na terenu ?
Decko je zvijer i na kraju sezone cemo komentarisat' njegovu igru a mislim da ce za mjesec dana postati prvotimac i vazna karika u nasoj ekipi.
[/quote]

Nisam pratio bas nogomet na OI u Londonu... ali kolko ste vi pratili i pisali zar niste rekli da je on bio jedan od vaznijih karika u repki Brazila?!?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.