29. juli 2012.14 god. comment_67895 Zadovoljan sam sa onim sto je pokazao protiv Bjelorusa. Mislim da smo doveli odlicnog igraca koji ce tek pokazati sta zna, igraca za buducnost i nosioca igre Brazila u buducnosti... Odlican pregled igre, odlican pas, odlicano izvodi slobodnjake, odlican gol.. svaka mu cas, skidam mu kapu.. Prijavi
29. juli 2012.14 god. Autor comment_67899 Fantazista na terenu, najbolji uz Neymara. A treba dodati da je po trenutnoj cijeni iza Gansa, Hulka, Pata, Lucasa i naravno Neymara :) Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67901 Jos nismo svjesni kakvog smo majstora doveli. Ako se tome doda da je momak skroman i spreman igrati bilo gdje za dobrobit tima, to dodatno dobija na tezini. Majstor! Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67908 Bas mi sad rekose navijaci Reala i Liverpoola kako je Oscar strasan fudbaler. Samo da nastavi ovako. Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67922 [url="https://www.youtube.com/watch?v=500Fo3-_uI4"]https://www.youtube.com/watch?v=500Fo3-_uI4[/url] Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67933 [quote name='ADiS' timestamp='1343577025' post='67895'] Zadovoljan sam sa onim sto je pokazao protiv Bjelorusa. Mislim da smo doveli odlicnog igraca koji ce tek pokazati sta zna, igraca za buducnost i nosioca igre Brazila u buducnosti... Odlican pregled igre, odlican pas, odlicano izvodi slobodnjake, odlican gol.. svaka mu cas, skidam mu kapu.. [/quote] Gdje si ti gledao ? Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67941 [quote name='Blues_95' timestamp='1343585726' post='67933'] Gdje si ti gledao ? [/quote] [b]atdhenet.tv[/b] Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67942 Ako bude i upola dobar u narednoj sezoni, kao na ova dva meca za reprezentaciju, zaduzice Romana, ne samo opravdati ulozeno. Svaka cast majstore ! Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67980 A sta im Neymar ucini, bože sacuvaj... Oscaru svaka cast za gol. Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_67995 kada se malo bolje razmisli, Chelsea se natječe u Ligi, Ligi prvaka, FA kupu, Carling kupu, superkupu engleskom, superkupu europskom i svjetskom prvenstvu klubova. znači sedam trofeja, ipak ne bi trebala biti prevelika gužva, imati će svi vremena za igru Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_67997 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1343601151' post='67980'] A sta im Neymar ucini, bože sacuvaj... Oscaru svaka cast za gol. [/quote]Ja kad kazem da je Neymar igracina vi kazete da je retard... Lako je u Evropi pa evo ga dosao na OI sprda se lik... Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68002 Izgleda da smo dobili fantastičnog igrača. Doduše to sam zna i prije ali samo je pitanje bilo oće li o moć odma pokazat, a kako se zasad čini moguće je da će zablistat u svojoj prvoj sezoni. Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68023 Igracina jeste, talenat je neosporan, ali brate ako si gledao utakmicu Brazil je dominirao terenom i da Neymar nije previse igrao za aplauz i za sebe zabili bi oni jos bar dva gola.... Moze on tako igrati na OI, sprdati se protiv slabije ekipe u kojoj oni dominiraju ali u ligi kakva je Premiership nema sprdanja i svaka greska moze biti golom kaznjena... Ko ga ne bi volio vidjeti kod nas, ali u velikom timu on ne bi smio raditi ovo sto radi na OI.. Nema tu spradnja i previse izgubljenih lopti, igranja samo za sebe i da dobijes sto vise aplauza sa tribina... Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68024 [quote name='ADiS' timestamp='1343646396' post='68023'] Igracina jeste, talenat je neosporan, ali brate ako si gledao utakmicu Brazil je dominirao terenom i da Neymar nije previse igrao za aplauz i za sebe zabili bi oni jos bar dva gola.... Moze on tako igrati na OI, sprdati se protiv slabije ekipe u kojoj oni dominiraju ali u ligi kakva je Premiership nema sprdanja i svaka greska moze biti golom kaznjena... Ko ga ne bi volio vidjeti kod nas, ali u velikom timu on ne bi smio raditi ovo sto radi na OI.. Nema tu spradnja i previse izgubljenih lopti, igranja samo za sebe i da dobijes sto vise aplauza sa tribina... [/quote] nisam gleda utakmicu ali po komentarima ovdje sam moga zaključit da je bio odličan. Naravno da je u Premiershipu drugačije nego na OI, ipak je Premiership najjača liga svijeta ali nitko ne očekuje da on bude neka prevaga u prvoj sezoni i možda se baš taj manjak pritiska pozitivno odrazi na njega. Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68056 Oscar nam evo konstantno dokazuje da su priče o njemu kao strašnom igraču bile istinite. Dobili smo sjajnog i polivalentnog igrača, ja sam presretan. Samo mu treba dati vremena da se uklopi i poveže s ostatkom momčadi i bit će to dobro. Uz jedno kvalitetno desno krilo ( Moses ? ) bi napokon zgotovili vezni red i igra bi nam s vremenom i dosta uigravanja mogla biti perverzija. Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68061 Neymar je klasa i bio je dobar na utakmici ali je dosta i grijesio. Svoje pogreske je ispravljao atraktivnim potezima i odlicnim slobodnjakom tako da losi ubacaji, sutevu preko, pored gola, itd su se brzo zaboravili... Ali ipak je on najzasluzniji za pobjedu jer je pored gola i dva puta asistirao. Oscar je odigrao odlicnu partiju, igrao na 3-4 pozicije pokazao da igra mozgom i da ne srlja, pravi timski igrac, kojem nije stalo do atraktivnih poteza i aplauza sa tribina nego da sto bolje uradi ono sto se od njega trazi i da sto manje grijesi... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68065 [quote name='ADiS' timestamp='1343657297' post='68061'] Neymar je klasa i bio je dobar na utakmici ali je dosta i grijesio. Svoje pogreske je ispravljao atraktivnim potezima i odlicnim slobodnjakom tako da losi ubacaji, sutevu preko, pored gola, itd su se brzo zaboravili... Ali ipak je on najzasluzniji za pobjedu jer je pored gola i dva puta asistirao. [b]Oscar je odigrao odlicnu partiju, igrao na 3-4 pozicije pokazao da igra mozgom i da ne srlja, pravi timski igrac, kojem nije stalo do atraktivnih poteza i aplauza sa tribina nego da sto bolje uradi ono sto se od njega trazi i da sto manje grijesi...[/b] Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 [/quote] Pametnome dosta. Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68277 "Wow, did you see that? Oscar’s just too much. He’s an incredible player. When I see him doing these amazing things it almost makes me feel sad to think that he’s gone to one of our rivals." Izjava Rafaela iz Man-Utd posle utakmice protiv Egipta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.