21. maj 2013.13 god. comment_124374 Kakav nam je napad cijelu sezonu, zar je mogao nabit puno više. Bilo je mali milion dobrih lopti Mosesa u 16, ali napadači ih ne pokupiše i to se sve računalo. Glupost velika. A ti @cae s tim Hulkom, stvarno si pegla, majke mi.. Pa Hulk koliko je plaćen, je ispao baš flopčina u Zenitu, još u mnogo slabijoj ligi. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125136 Sun navodi da je Napoli zainteresovan za Moisesa? Sta mislite o tome? Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125149 Bilo bi odlično kad bi ga prodali Napoliju, ionako nije impresionirao, a možemo uzeti nešto para pa se dovede Schurrle ili netko drugi Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125151 Evo Moses čist primjer vašeg razmišljanja nije bio Bog jednu sezonu odma ga prodat i daj 50 miliona za nekog boljeg... Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125153 Schurrle nije ni pola od tih 50 miliona, a nikad nisam bio za Mosesa jer on nije za top klub i smatram da moramo imat jaču klupu da kada nešto pođe po zlu ima tko ispraviti s klupe, a po meni on to nije Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125154 Schurrle nije ni pola od tih 50 miliona, a nikad nisam bio za Mosesa jer on nije za top klub i smatram da moramo imat jaču klupu da kada nešto pođe po zlu ima tko ispraviti s klupe, a po meni on to nije A odkud znaš da bi se Schurrle snašao, eto i da je 20 M zar ne misliš da je to puno i sad igrač koji je plaćen 13 M treba da sjedi na klupi da uđe kad nešto krene po zlu jebo tu politiku to je samo bacanje para... Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125157 Prodaj Mosesa za 10M i dovedi Schurrlea za 20M i mislim da ne može biti promašaj Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125164 Schurrle nije ni pola od tih 50 miliona, a nikad nisam bio za Mosesa jer on nije za top klub i smatram da moramo imat jaču klupu da kada nešto pođe po zlu ima tko ispraviti s klupe, a po meni on to nije Npr Van Persia, Riberya, Isco-a itd.. Jel stvarno misliš da će ti klasni igrač sjedit na klupi i uskakat kad zagusti?? Moses je i više nego odličan squad igrač, a ti sad možeš razglabat koliko hoćeš. Još ti Schurrle vrijedi duplo od Mosesa i kao on ne može zakazat.. Aha, jašta.. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125209 Pa ni nebi ja držao takve igrače kao što si ti naveo na klupi, ali recimo kako Shaqiri u Bayernu sjedi na klupi, kako Gomez sjedi na klupi pa i Robben dok nije Kroos bio ozljeđen a sve super igrači Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125214 Šta imate protiv Mosesa? Mlad, eksplozivan, ima iskustva u PL, snažan, tehničar, zna igrati glavom... Meni odličan igrač, baš kakav nam treba pored slabašnog mate ili azara. A vjerujem da će ga i Mou znati iskoristiti. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125222 Jebote Moses je ko i Oscar na pocetku razvaljivao. Pljujete po momku ko da je placen 30 miliona. Za onih 13(cini mi se ) miliona ovo je sasvim solidan igrac. I super ga je imati na klupi. Schurle 20 miliona? Pa mata je kostao do 25 miliona (neda mi se traziti tacna cifra) Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125226 Nije da ja pljujem po njemu, nisam ja rekao da je on katastrofa, ali da me nije impresionirao, pa možemo i mi jednom kupit igrača za 10-15M pa da bude malo bolji, ja nisam baš bio za njega, ali eto doveden je, a ako se ponudi prilika prodat ga za otprilike iste pare, zašto ne? Da je momak iz naše škole, nebi ništa rekao, ali ovaj momak je doveden i plaćen da se bori za prvu postavu i da daje sve od sebe, a meni ne izgleda tako Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125275 Pa ni nebi ja držao takve igrače kao što si ti naveo na klupi, ali recimo kako Shaqiri u Bayernu sjedi na klupi, kako Gomez sjedi na klupi pa i Robben dok nije Kroos bio ozljeđen a sve super igrači Zato je Saquiri na pragu dvogodišnje posudbe u gladbah.. A isto tako Robben je kukao i kukao, dok je bio na klupi. Klasni igrač ti neće sjedit na klupi, sigurno. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125930 Šta mislite što se pozicije krila tiče čija je kupnja bila bolja - naša kad smo doveli Mosesa ili Unitedova kad su doveli Zahu (http://en.wikipedia.org/wiki/Wilfried_Zaha). ) Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125933 Moramo vidjeti jos Zahu na terenu protiv pravih ekipa a ne drugoligasa. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125934 Šta mislite što se pozicije krila tiče čija je kupnja bila bolja - naša kad smo doveli Mosesa ili Unitedova kad su doveli Zahu (http://en.wikipedia.org/wiki/Wilfried_Zaha). ) Moses naravno, ono malo smece pokusava da dribla, a nista mu ne prolazi, brzinu ne zna da iskoristi, mali jednostavno nema blage, ali to ce se jos vidjeti sljedece sezone. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_126005 Moses je i doveden kao squad igrac. Verujem da je zamisao Di Mattea bila da Oscar igra 10ku a da Mata i Eden ordiniraju krilima. Jako mlad igrac, sa puno prostora za napredak u igri. Jos je i home-grown.... Moze on to mnogo bolje, ali i mnogo veci(skuplji)igraci se nisu odmah uklapali u velike ekipe. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127574 Evo Moses čist primjer vašeg razmišljanja nije bio Bog jednu sezonu odma ga prodat i daj 50 miliona za nekog boljeg... tako je.po meni je on odličan.brz i jak.zabio je par dobrih golova.kad se sjetim onog protiv sakhtara glavom kao Drogba =) http://www.youtube.com/watch?v=6u-S0nI6TqM Moses je i doveden kao squad igrac. Verujem da je zamisao Di Mattea bila da Oscar igra 10ku a da Mata i Eden ordiniraju krilima. Jako mlad igrac, sa puno prostora za napredak u igri. Jos je i home-grown.... Moze on to mnogo bolje, ali i mnogo veci(skuplji)igraci se nisu odmah uklapali u velike ekipe. bas to,prvu sezonu nije briljirao i odma bi ga prodali.glupost.treba vremena,a i nije imao bog zna kaku minutazu.a torres 2 i po godine stalno igra,jebe i sebe i nas i sad u zadnje vrijeme ne igra lose i kao on je dobar.ma kurac je on.samo cekam dan kad ce otic negdje. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129361 Dobar je Moses, nije bio los ove sezone, mogao je on to i mnogo bolje, ipak veoma je mlad ima vremena za napredak, dobar je i u odbrani, ne bih imao nista protiv da bude zamena Schürrle-u, eventualno da se rotiraju. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129378 Jeste dobar ali nije pruzao partije ni blizu kvalitetne kao u Wiganu, pa sjecam se samo pocetka ove sezone kada je gazio Cola ko pocetnika prolazilo mi je kroz glavu ovaj ako dodje pravice lom, e taj Moses nama treba, sigurno ce mu dati jos ovu sezonu ako se ne nametne tek onda mozemo pricati da li ce ga prodati sada je jos rano Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129852 Opet se pojavljuje priča da ga njegov bivši trener Roberto Martinez želi dovesti u Everton. Naime razlog tome je to što bi Moses mogao biti višak na Stamford Bridgeu zbog dolaska Schurrlea i Lukakuovog ostanka. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132701 igračina zna li iko čije su ovo noge i ruke oko mate i mozesa????? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.