31. mart 2013.13 god. comment_114863 Ovaj lik je tele. Pa ja ne znam koliki idiot moraš biti da igraš ko on. Pa dovedi mumificiranog Tutankamona iz grobnice i stavi ga na krilo, odigraće bolje od ovog konja. Kontao sam da ne može protiv Uniteda, al da barem može igrati protiv Sotona i A.Ville i sličnih, kurac stari moj ovaj bi možda mogao protiv juniora fk borca iz donje mrtvaje Glup si. Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_114926 mi znamo a i on zna da moze puno bolje! p.s. mozda ga je torke zarazio kronicnom losom formom :P Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115470 Igra lošije u odnosu na one utakmice prije AKN, ne znam šta mu je, lijep gol, al ne bi reko da je baš to gađo Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115474 Dobro odigrao za jednu krepalinu i tele.Toliko!Momku su potrebni golovi kao i Toresu,polako pokazao je da umije i da zna. =D> Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115535 Igra lošije u odnosu na one utakmice prije AKN, ne znam šta mu je, lijep gol, al ne bi reko da je baš to gađo A sta ja gadjao molim te? Boze k'o da si sa FBa i onih tamo komentatora "šljego" CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115558 osim gola nije nista pokazao,gol jeste lijep ali igra je nikakva.Zapetlja se s loptom. Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115576 A sta ja gadjao molim te? Boze k'o da si sa FBa i onih tamo komentatora "šljego" CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Pa gađo je gol, ali vidiš da ju je nekako vanjskom opalio, izgleda mi kao da nije htjeo tako udarit, ali ispalo je dobro Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115590 Pa gađo je gol, ali vidiš da ju je nekako vanjskom opalio, izgleda mi kao da nije htjeo tako udarit, ali ispalo je dobro meni je izgledalo ko da ju je potkoljenicom šutnuo :D inače odličan gol, ali opet dosta loša igra iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije neki igrač Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115598 opala mu je forma uveliko meni djeluje umorno Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115605 Odlican igrac,ali ipak ne iskusan ne zna sam da preuzme na sebe teret kao sto to znaju Hazard,Mata pa cak i Oscar.Po meni najbolja varijanta njega poslati na pozajmicu,a vratiti Kevina D.B Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115619 Odlican igrac,ali ipak ne iskusan ne zna sam da preuzme na sebe teret kao sto to znaju Hazard,Mata pa cak i Oscar.Po meni najbolja varijanta njega poslati na pozajmicu,a vratiti Kevina D.B da ne idem u neku dublju raspravu pošto me handri gravitacija i odoh malo da sklopim oči, dati ću ti pitanje i odgovor u samo jednoj rečenici..upitnoj dakako.. KOLIKO SU PLAĆENI TAJ HAZARD, MATA I OSCAR A KOLIKO MOSES? victore samo nastavi dalje, uvijek može bolje.. prijatno Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116294 Moses je lav, mlad je jos, popravit ce on tu konstantnost.... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116384 Cestitke na golu ali meni opet bio los . Jos je sada postao i sebican . Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116385 Meni djeluje da igra isto i kad vodimo 3:0 i kad gubimo 3:0, ono, boli me ona stvar... Nema trke, nema truda... Iako je dao gol, nista vise od toga nije uradio... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116386 sta mi sve imamo u prvom timu,toliko petljanja s loptom i zabijanja u igrace,osim gola nista dobro nije uradio,postao je jos i sebican pa pokusava sam a nema pojma,on nije ni blizu dobrog igraca bolje igrace imamo na posudbama. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116449 Nije mi ovaj Moses vise explozivan ko sto je bio. Isto tako Marin kakav je bio na turneju nije sad ni slican. Kontao sam evo robbena (koji ima PASS obciju na dzojsstiku) ali nista. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117138 Operiran od nogometa .. juce nijedan dobar centarsut , dribling, pas ,, nista . Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117167 Ali je strašno mnnogo pretrčao, truda uložio, često beka igrao... Imao je jedan odličan šut u drugom poluvremenu, kada je Švarcer skrenuo loptu u korner. Iz tog kornera pade gol. Ući će on ponovo u formu, ne sikiram se ja ;) Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117194 svi sad govorite nešto tipa da će on opet ući u formu i da nije brz kao što je bio, a činjenica je da on nikad nije ni bio dobar kod nas...nekoliko zadovoljavajućih utakmica odigrao, sve ostalo ispod kalibra Chelseaja... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.