Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kakva zabluda i mijesanje stavova. Jos davno sam rekao da je ovo idealan igrac za rotaciju. Normalno da nije nivo Hazarda, ali normalno da nije ni katastrofa. Za 22 godine i male pare za koje je uzet, u svojoj prvoj sezoni u klubu i pod svim ovim sranjima, igra pristojno.. Zaboravljate da pod FSW-om svi stagniraju. Ne radi taj mnogo sa mladim igracima. Go Moses, go!

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

• 2 sedmice kasnije...

A jebem ti ja majku tvoju nesposobnu krepalino jedna! Drži se klupe i miruj. Definitivno prosječan igrač. Kad god je trebalo podbacio je.. 

koja kurcina od igraca jebo te onaj ko te dovede,ti si talenat za malezijske lige,Wigan je napravio poso stoljeca kad je tebe prodo nama.

Saglasan sam sa rajom da je goli q danas bio,ono je zlo bilo gledati,ali da je prosjecan igrac nije.Ljudi su danas bili drogirani i tu nema rijeci vise.Bice bolje,gore se nadam ne moze!!!

jednom sam rekao da je Moses najviše igrač za klupe

sada mislim da nije ni za klupe, bar ne u Chelseaju

čovjek je odigrao ukupno 3 dobre utakmice, i te 3 nisu bile vrhunske, nego samo dobre, ostalo gola KURČINA

ajde sad čekam pametnjakoviće da se jave s onim spikama: "mlad je on ima 21 godinu, bit će on svjetska klasa"

ma hoće kurac on biti, klasa se kod igrača vidi imao on 18 ili 27 godina, a kod Mosesa nema ni k od klase

• Autor

ajde sad čekam pametnjakoviće da se jave s onim spikama: "mlad je on ima 21 godinu, bit će on svjetska klasa"

ma hoće kurac on biti, klasa se kod igrača vidi imao on 18 ili 27 godina, a kod Mosesa nema ni k od klase

Sreća pa takav kao ti nije trenirao mladog Didiera Drogbu koji je s 21 godinom prvi put igrao profesionalnu utakmicu za Le Mans u drugoj ligi Francuske.

Sreća pa takav kao ti nije trenirao mladog Didiera Drogbu koji je s 21 godinom prvi put igrao profesionalnu utakmicu za Le Mans u drugoj ligi Francuske.

nema veze, to što je tamo igrao ne znači da je loše igrao

ovaj Moses nema nikakvih poveznica s vrhunskim krilom

Ovaj lik je tele. Pa ja ne znam koliki idiot moraš biti da igraš ko on.  Pa dovedi mumificiranog Tutankamona iz grobnice i stavi ga na krilo, odigraće bolje od ovog konja.
Kontao sam da ne može protiv Uniteda, al da barem može igrati protiv Sotona i A.Ville i sličnih, kurac stari moj ovaj bi možda mogao protiv juniora fk borca iz donje mrtvaje

Momak nije u formi i to je to.   Šutili ste dok je u prvom dijelu sezone znao biti naše najopasnije krilo, znao je dar-mar radit, dal lijevo ili desno, svejedno.

Danas, jest u završnici bio nikakav, ali et.  Ma bit će to 100% bolje..

Nego hajmo, pljuvati sad na temama od svih igrača koji su danas igrali, jer nije bilo dobrog.  

A jebem ti ja majku tvoju nesposobnu krepalino jedna! Drži se klupe i miruj. Definitivno prosječan igrač. Kad god je trebalo podbacio je.. 

Meni Moses nije toliko loš, imao je par finih utakmica. Ali onda neki kažu da je puno 40 mil za Hulka.

Ne necu srat nego cu ga hvalit i zahvaljivat mu se na fantasticnim partijama tokom cile sezone... Kalou i anelka su bar bili brzi i borili su se ovaj nije ukliza od kad je doša, isto vridi i za marina mrš..

Ma kakav Moses, sve nesto lafo talenat a ja glavu dajem da nece napraviti zapazenu karijeru, jednostavno jedan od mnogih a da ne govorim da je Sturridge za njega Dzeko.

Davno je ovo cika Elao rekao...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.