Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1344017922' post='68700']
Koliko toga treba da postigne igrac koji je palcen [size=6]0 eura[size=4] da ne bi bio floop.... On je dobar, zahvalan igrac, videcemo kako ce se snaci u PL.[/size][/size]

[size=6][size=4]Bice to dobra napadacka trojka, sa RVP-om i Podolskim na krilima te Giroudom u spicu...[/size][/size]
[/quote]
Mislim na hvaljenje podolskog od strane navijaca, pokazat ce malo vise od downinga ;)
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[quote name='diablo_bih' timestamp='1344000626' post='68667']
Ja sam 100% siguran da je podolski nevidjen flop, a vidjet cemo za Girouda.
[/quote]
Prije obratno ..
[quote name='Wisey' timestamp='1344155979' post='68911']
Moura na pragu ManU-a, sljedeća meta Van Pussy.
[/quote]

Cuj Moura u United i to za €40m, pa kako? Zar oni uopste trose pare? Ja sam mislio da oni sve igrace vade iz svoje akademije. Ma nemoguce da United trosi, nisu oni nikada to radili, ma ne.
Pa imaju ljudi daleko najbolju akademiju u Engleskoj pa i sire tako da nezz cemu sarkazam, ako ga dovedu bice to odlican posao a nadam se da ga nece dovesti.
[quote name='Elao' timestamp='1344162110' post='68923']
Pa imaju ljudi [b]daleko najbolju akademiju u Engleskoj pa i sire[/b] tako da nezz cemu sarkazam, ako ga dovedu bice to odlican posao a nadam se da ga nece dovesti.
[/quote]

Lakse malo sa ovakvim izjavama. Vidjeli smo ih protiv nasih momaka kako su daleko najbolji.

Cemu sarkazam? Sarkazam je tome sto svakome zivom seru kada da pare za nekog igraca. Rekao bi covjek da je svaki igrac iz njihove akademije majstor. A drze rekord kada su odbrambeni igrac u pitanju, pa otresu pare za Verona, Rooneyja, pa za Andersona, Berbatova, pa sada ce za Mouru. Onaj Cleverley nema nikakve veze sa svojim prezimemom, bez mozga. Youth academy, yes it is.
Samo znam ako dovedu Lucasa da ce in izrasti u jednu životinju i da ce nam predstavljati strah i trepet. SAF ce ga uciniti nezaustavljivim, bas kao sto je sad i Ronaldo. Bome smo najebali dođe li, neki govore ja se ne bojim vamo-tamo, e pa ja se bojim, jer nije rec on nekom balonji nego o igracu koji ce biti jedan od glavnih konkurenata za najboljeg igraca svijeta za nekoliko godina. [-(
Ma nisam lud da se plasim Uniteda zbog Moure, ne pada mi na pamet. Nisam ih se plasio dok je Ronaldo bio na vrhuncu, dok je Tevez igrao ko zivotinja + Rooney. Necu se ni sada plasiti Webbovog tima.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1344167774' post='68938']
Ma nisam lud da se plasim Uniteda zbog Moure, ne pada mi na pamet. Nisam ih se plasio dok je Ronaldo bio na vrhuncu, dok je Tevez igrao ko zivotinja + Rooney. Necu se ni sada plasiti Webbovog tima.
[/quote]

Stvarno Mirza ,Man Utd,najveće pizde,sramota za Engleski fudbal,jedini klub koji je povlašćen u PL
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1344167444' post='68937']
Samo znam ako dovedu Lucasa da ce in izrasti u jednu životinju i da ce nam predstavljati strah i trepet. SAF ce ga uciniti nezaustavljivim, bas kao sto je sad i Ronaldo. Bome smo najebali dođe li, neki govore ja se ne bojim vamo-tamo, e pa ja se bojim, jer nije rec on nekom balonji nego o igracu koji ce biti jedan od glavnih konkurenata za najboljeg igraca svijeta za nekoliko godina. [-(
[/quote]Imamo i mi hazarda te i oscar vrijedi kao veliki talenat.

Stvarno sta si se usro pa gutili smo ih i sa ronaldom i ovak cemo aBd.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1344167444' post='68937']
[/quote]

Ja sam već jednom napisao, imali su Rooneya, Ronalda, teveza, Nanija, Berbatova, pa bgm Chelsea je opet osvajao titulu ili bar bio u egalu s njima..

Šta će jedan cirkuzant promjeniti sad, nije ni SAF svemoguć. Eto Anderson je bio ultra-mega-giga talentovan, pa mu Saf promjeni poziciju, tamo vamo i Anderson postade čisti prosjek..

Nani je bio talentovaniji nego što je sada Moura, pa nešto nam ne predstavlja Portugalac veliki probleme, zar ne??

Mada ne kažem, moguće je i da će taj brazilac biti novi Ronaldo.. A možda i Hazard bude kao Messi ;) Tako da... :P
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1344189257' post='69008']
znali neko za koliko je Rondon presao u Rubin i mi smo bili jedno vrijeme zainteresovani za njeg
[/quote]

9 milijuna €.
A kad smo mi kvazi bili zainteresirani cijena je bila oko 25M.
Njukasl za sad još ništa,baš me interesuje šta će biti sa njima,Pardew izjavio da će biti strpljivi sa pojačanjima i da će pokušati da zadrže najbolje igrače.

[b] Loris čeka na Modrića[/b]

Francuski reprezentativni golman se ovog leta uveliko dovodi u vezu sa Totenhemom koji bi Uga Lorisa mogao da dovede čim se reši situacija oko Luke Modrića.

Potvrdu da je za sjajnog golmana ozbiljno zainteresovan klub sa Vajt Hart Lejna dao je otac golmana Liona Luk Loris.
Loris senior tvrdi da će Sparsi prodajom Modrića ubrzati prelazak njegovog sina u Englesku jer će obezbediti dovoljna finansijska sredstva za realizaciju transfera.
[i]“Siguran sam da će Ugov transfer biti znatno ubrzan čim Modrić pređe u Real Madrid.”[/i], istakao je Luk Loris.
Inače, francuski Lion za svog golmana zahteva 12 miliona funti.

Totenhem u potrazi za golmanom,Gomez koji mi je bio jedan od najinteresantnijih igrača dok je igrao u Holandiji,branio je kao leopard,mislio sam da će ostati dugo u Totenhemu,ipak na kraju neslavna epizoda.
Aquilani prešao iz Looserpoola u Fiorentinu za 8 850 000 €.
Paul Pogba iz Uniteda otišao u Juventus.
Wigan doveo Ivana Ramisa iz Mallorce za 6 000 000 €.
[quote name='chibabachi' timestamp='1344217579' post='69072']
Nešto mislim da će Internacional da se opari ponovo posle Olimpijade B-)
[/quote]

Leandro Damiao?
Predsednik Intera Masimo Morati saopštio je da odustaje od dovođenja Lukaša Moure jer klub ne može da plati 45 miliona evra, koliko nudi Pari Sen Žermen.

"Nikad ne bismo išli toliko daleko, ta ponuda je sumanuta. Preskup je za naše uslove, Pari Sen Žermen počinje novu eru, pa je prinuđen da tako dovodi igrače. U svakom slučaju, uštedećemo novac", rekao je Morati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.