Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1342978347' post='66114']
Bastos potpisao za Al-Ain. Mrzim igrače koji u najboljim godinama idu u te xy klubove u xy zemljama radi para. Propo dabogda.
[/quote]
o jbte bog, takva igračina odlazi u pičku materinu zbog para a komotno može igrati u top 5 kluba -.-"
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[quote name='razbijach' timestamp='1342980320' post='66124']
o jbte bog, takva igračina odlazi u pičku materinu zbog para a komotno može igrati u top 5 kluba -.-"
[/quote]
Zamolio bih te da ne psujes , a posebno ne to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote name='Blues_95' timestamp='1342980437' post='66125']
[/quote]

i još malim slovom "bog" e moj razbijaču razbit ču te ko mačku :P
Ne ozbiljno, nije ovo ljepo, nemoj da se ponovi ružno je za vidit.
Što se Bastosa tiče jako je pogriješio, mogao je komotno igrat u najbolji europskim(svjetskim) klubovima, ne kužim čemu to, prvo Barrios sad ovaj.....
[quote name='Blues_95' timestamp='1342980437' post='66125']
[/quote]

Dobro je ajde osjetljivče, opsovao je mene a meni ne smeta, tako da..

Bastos je kreten definitivno, neće se usrećit tamo, Barriosu je karijera pri kraju pa razumijem ali ovaj kenjac..
kako pri kraju. čovjek ima 27 godina, mogao je igrat komotno još par godina u Europi u dobrim klubovima, zasrali su obojca.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1342985979' post='66137']
[b]Dobro je ajde osjetljivče[/b], opsovao je mene a meni ne smeta, tako da..

Bastos je kreten definitivno, neće se usrećit tamo, Barriosu je karijera pri kraju pa razumijem ali ovaj kenjac..
[/quote]

Cuj opsovao je tebi ? OMG !!!
A da osjetljiv sam na te stvari , a posebno u ovom mjesecu . ;) ;) ;)

Ja postim , idem u dzamiju , dodjem na forum da ubijem dosadu , da se malo odmorim i treba da ovo citam na lijepom Ramazanu ???????
[quote name='Blues_95' timestamp='1342992655' post='66152']
Cuj opsovao je tebi ? OMG !!!
A da osjetljiv sam na te stvari , a posebno u ovom mjesecu . ;) ;) ;)

Ja postim , idem u dzamiju , dodjem na forum da ubijem dosadu , da se malo odmorim i treba da ovo citam na lijepom Ramazanu ???????
[/quote]

Jebiga, nisam imo pojma da ti je Ramazan, al isto tako nisam imo pojma da si vjerski fanatik koji ne razumije zajebanciju :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1342996759' post='66173']
Jebiga, nisam imo pojma da ti je Ramazan, al isto tako nisam imo pojma da si vjerski fanatik koji ne razumije zajebanciju :D
[/quote]
Ma nije brate da sam fanatik ali ispunjajem osnovne vjerske obaveze posebno u mjesecu Ramazanu .

Razmisli kako je kad si zedan , gladan , ne raspolozen i dodjes na forum i neko psuje svetinju ?
Al' hajd dobro valjda cemo imati vise razumijevanja u buducnosti . ;)
Ti si Toni valjda neki mod ovdje i ti bi trebao znati je li se smije psovati ili ne. Ti si zajedno sa ostalim nadleznim osobama zaduzen da se takve stvari na ovome forumu ne desavaju i da svako psovanje i vrijedjanje treba da bude sankcionisano..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1342978347' post='66114']
Bastos potpisao za Al-Ain. Mrzim igrače koji u najboljim godinama idu u te xy klubove u xy zemljama radi para. Propo dabogda.
[/quote]

Pa koga vraga će tamo? Šta su ti pare! Puu!!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/inter-sign-mudingayi/news/anzeigen_96916.html#
inter srla u propast umjesto da dovedu mlade igrace oni 30 godisnjake
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1343039408' post='66263']
[url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/inter-sign-mudingayi/news/anzeigen_96916.html#"]http://www.transferm...gen_96916.html#[/url]
inter srla u propast umjesto da dovedu mlade igrace oni 30 godisnjake
[/quote]

Doveli su ga na posudbu, al uz mogućnost otkupa cijelog ugovora. U pravu si, bolje bi bilo da dovode nekog mlađeg, al ovo mi miriše na one-season-deal i briši kući nakon toga kada će dovest nekoga konkretnog. Vidjet ćemo..
Milan će navodno u narednim danima početi ispipavati teren ponudom od otprilike 15 milijuna funti za "našu legendu" Robbena.
Escude prešao u Bešiktaš, Olympiakos je doveo Greca, Kuba produžio s Dortmundom do 2016, a Kaka čini se na pragu odlaska iz Reala najrealnija opcija se čine PSG i Milan.
Šteta za Cahilla baš volim to igrača šteta što ga više nema u BPL al sretno mu u americi :)
Bome neka njega (Cahhil-a) u Americi i zelim sve najbolje u nastavku karijere,ali nekolicinu igraca u BPL sto nisam podnosio,on je bio jedan od njih....pa nema utakmice protiv Evertona a da nam on ne zabiberi,bilo kako pretezno golovima.....jest bio "glavat",ne mo's mu lopte sa glave skinuti....
[quote name='Elao' timestamp='1343145244' post='66697']
U jbte Cazorla vjerovatno prelazi u Arsenal, to ce biti sjajno pojacanje.
[/quote]

ja se pitam zasto ga mi onda ne dovedemo?!?
Santi je predobar igrac , jos se spominje neka cifra od 17 miliona . Ako dodje za toliko to ce biti odlican transfer . Ali nije to jos nista sigurno (isto je i Lloris bio na pragu Arsenala za 12 miliona i na kraju nista od toga)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.