Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1342716775' post='65435']
Iznenađujuće ali i objektivno: Chelsea FC.
[/quote]

Ne bih bas bio siguran..

Deru nas kako stignu, za koga stignu...
Placamo koliko oni traze, i nista vise...
Jeste da su dovedeni kvalitetni igraci, ali...
Kagawa je odlican igrac, Giroud isto pa su ih Arsenal i United doveli za relativno sitan novac.
Ne valja nam tim za transfere nikako, posebno onaj Emenalo, ili kako god...
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[quote name='diablo_bih' timestamp='1342799815' post='65661']
Pa dobro, Allen je meni simpatican igrac, isto kao sto je bio Charlie Adam, moguce je ipak da nije toliko promasen transfer ;)

@whisper, koga smo to preplatili dosad? mogu oni traziti, ali mi im nedamo te pare...
[/quote]

I Hazard i Oscar su mogli za manje pare doci...
Nego manimo se toga...

Neko rece da je Rolandi iz Porta potpisao za Milan...

[color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left]Portuguese paper [/left][/size][/font][/color][i]Correio de Manha[/i][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left] report that Porto defender Rolando, who has been linked with AC Milan, is close to a deal with Turkish giants Fenerbahce.[/left][/size][/font][/color]

Izvor:
http://blogs.soccernet.com/onthemove/
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342799697' post='65660']
Ne bih bas bio siguran..

Deru nas kako stignu, za koga stignu...
Placamo koliko oni traze, i nista vise...
Jeste da su dovedeni kvalitetni igraci, ali...
Kagawa je odlican igrac, Giroud isto pa su ih Arsenal i United doveli za relativno sitan novac.
Ne valja nam tim za transfere nikako, posebno onaj Emenalo, ili kako god...
[/quote]
Upravo to, platice Oscara 25 mil na kraju će Porto izvuć 50 mil za Hulka a vrhunac svega bi bi platiti 10 miliona za Mosesa čovjeka kome ugovor ističe sledeće sezone. Sve su to dobri igrači ali ih uprava konstantno preplaćuje.
Istina je da naši puno plaćaju igrače, ali zato su ti igrači veoma kvalitetni ;)

Hazard, eventualno Hulk... Dok isto tako rade pametne transfere Marin (8 milki), Kevin isto tako, pa Kurtoa... Ja sam mišljenja da tim, koji je zadužen za transfere veoma dobar..

Što se tiče pitanja, koje je Kalouda postavio, moje mišljenje je da se Psg najbolje pojačao. Najviše su potrošili, ali su dosta, dosta ojačali ekipu (Ibro, Silva, Lavezzi..)

Poslije njih, mislim da smo mi, također mišljenja sam da je Borusia Gladbah odlično poslovala..
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342800481' post='65663']
[b]I Hazard i Oscar su mogli za manje pare doci...[/b]
Nego manimo se toga...

Neko rece da je Rolandi iz Porta potpisao za Milan...

[left]Portuguese paper[/left]
[i]Correio de Manha[/i]

[left][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]report that Porto defender Rolando, who has been linked with AC Milan, is close to a deal with Turkish giants Fenerbahce.[/size][/font][/color][/left]

Izvor:
[url="http://blogs.soccernet.com/onthemove/"]http://blogs.soccernet.com/onthemove/[/url]
[/quote]

Najveci talenat na svijetu mozda u Evropi sigurno je placen onoliko koliko vrijedi. Taj momak se vec sprdao i izdominirao jednu ligu u Evropi, tako da je njegova cijena i vise nego realna. Nemoj pricati da je mogao jeftinije. Da je stigao u United za ove pare ne bi zucnuo ni rijec. Oscar ti je medju najvecim talentima. Cinjenica je da mu je cijena mogla ici za 5m dole, ali je isto tako cinjenica da on i Henderson, Downing ne smiju biti iste vrijednosti. United je ponudo oko €40m za Mouru pa su ih odbili. Poduvali su za Hazarda, poduvace i za Mouru. Kagawa je bio u zadnjoj godini ugovora i normalno je da je dosao za manju cifru. Pa eto sad ovaj Liverpool za prosjecnog igraca koji nije nikome zapao za oko daje skoro €20m, sta dalje da pricamo. Poenta je da se pojacanja dovode planski a i vrsi se remont ekipe. Ne mozes izvrsiti remont ekipe i napraviti kvalitetan kostur pojacanjima od po 5m. Ovako kako se dosad radi je vrlo dobro.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1342804160' post='65678']
Najveci talenat na svijetu mozda u Evropi sigurno je placen onoliko koliko vrijedi. Taj momak se vec sprdao i izdominirao jednu ligu u Evropi, tako da je njegova cijena i vise nego realna. Nemoj pricati da je mogao jeftinije. Da je stigao u United za ove pare ne bi zucnuo ni rijec. Oscar ti je medju najvecim talentima. Cinjenica je da mu je cijena mogla ici za 5m dole, ali je isto tako cinjenica da on i Henderson, Downing ne smiju biti iste vrijednosti. United je ponudo oko €40m za Mouru pa su ih odbili. Poduvali su za Hazarda, poduvace i za Mouru. Kagawa je bio u zadnjoj godini ugovora i normalno je da je dosao za manju cifru. Pa eto sad ovaj Liverpool za prosjecnog igraca koji nije nikome zapao za oko daje skoro €20m, sta dalje da pricamo. Poenta je da se pojacanja dovode planski a i vrsi se remont ekipe. Ne mozes izvrsiti remont ekipe i napraviti kvalitetan kostur pojacanjima od po 5m. Ovako kako se dosad radi je vrlo dobro.
[/quote]
Do sada je odlicno , samo ne bi trebali trcati za Moisesom i nuditi 10-12 miliona , ili mozda 30tak miliona za Cavania .
Moses bi trebao biti igrac koji ce popuniti upraznjen prostor odlaskom (nadam se) Maloude. Kao najbolji igrac Wigana ima apsolutno pravo da vrijedi €12m. Igrac koji nije nista losiji od Marina. Stamen, brz, dobar na lopti i jak kao bik + nije sklon povredama, dok je Marin podlozan povredama. Vjerovatno ga Robbie planira kao backup igraca i igraca za rotaciju koji u slucaju povrede moze iznijeti dio sezone. Momak je mlad i karijera mu je u usponu. Svakako neko ko moze svojim ulaskom sa klupe promijeniti tok utakmice. Normalno da bih ja uvijek prije volio da nas Kakuta dobija sansu, ali ako on ne odigra ove pripremne zapazeno, bojim se da ce opet na posudbu. A Robbie se uopste ne zalijece kada je Moses u pitanju. Pa on bi sad mogao zatraziti pare koje Wigan trazi i dovesti ga. Kao da je to neki mega transfer. Realno je u pitanju smijesan transfer, ali mislim da Robbie to oteze iz razloga jer zeli da prodje jos koja pripremna pa da vidi kako ce se mladi igraci pokazati. Ako Lukaku ode na posudbu, moracemo traziti napadaca, jer nije prijatno ostati citavu sezonu samo na Torresu i Dannyju. Mada se nadam da ce Lukaku nastaviti ovako kako je igrao u prvoj pripremnoj. Onda ne bi trebalo biti nikakvih pitanja oko njegovog ostanka.
[quote name='Blues_95' timestamp='1342804311' post='65680']
Do sada je odlicno , samo ne bi trebali trcati za Moisesom i nuditi 10-12 miliona ,[b] ili mozda 30tak miliona za Cavania .[/b]
[/quote]
Sta ti mislis,ovakvu ubicu dovesti za 10-ak miliona ? :-j
Ako bi dosao za 30 miliona to bi bio odlican posao.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1342808946' post='65692']
Sta ti mislis,ovakvu ubicu dovesti za 10-ak miliona ? :-j
Ako bi dosao za 30 miliona to bi bio odlican posao.
[/quote]
Nismo se bas razumili .
Vrijedi Cavani 30 mil , ali je nepotreban , ako on dodje jedna svjetska klasa ( Torres ili on ) ce sjediti na klupi a to je nagomilavanje igraca . Ovako bez njega imam Torres , Danny i Lukaku (nece na posudbu) .
[quote name='Blues_95' timestamp='1342813718' post='65702']
Nismo se bas razumili .
Vrijedi Cavani 30 mil , ali je nepotreban , ako on dodje jedna svjetska klasa ( Torres ili on ) ce sjediti na klupi a to je nagomilavanje igraca . Ovako bez njega imam Torres , Danny i Lukaku (nece na posudbu) .
[/quote]
Ako Lukaku ostane u klubu onda nema potrebe za novim napadacem.Ali ako ode na posudbu,moj prvi izbor je Cavani.
[i]Daily Star:[/i][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left] Manchester United bid £14 million for Robin van Persie, while Juventus bid £17 million, but Arsenal want £30 million.[/left][/size][/font][/color]
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342875486' post='65840']
[i]Daily Star:[/i]
[left]Manchester United bid £14 million for Robin van Persie, while Juventus bid £17 million, but Arsenal want £30 million.[/left]

[/quote]

Hahahahahahahahha, 30 miliona? Zadnja godina ugovora, pa nek traže i 50.. ode on sledeće leto za DŽ.
[quote name='Elao' timestamp='1342876419' post='65846']
Jbg za Nasria su uzeli oko 25 tako da ne cudi sto traze 30 za RVP mada cisto sumnjam da ce neko dati toliko, 20tak mil je kapak.
[/quote]

Koliko ja znam Nasriju nije bila zadnja godina ugovora. Mozda i gresim, ali mislim da nije...

Kad smo se vec dotakli toga, i dalje smatram da je greska sto nasi nisu ponudili pare za Nasrija.
United sada salje tacno €40m za Mouru. Prosla ponuda je bila €38m i odbijena je. Nadam se da ce i ova.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1342816432' post='65705']
Ako Lukaku ostane u klubu onda nema potrebe za novim napadacem.Ali ako ode na posudbu,moj prvi izbor je Cavani.
[/quote]

ma glup potez bi bio njega poslat na posudbu, on i Torke bi trebali činit okosnicu napada, ja bi još osobno doveo nekog prosječnjaka, onako tek tolko da se nađe, a Dannya koristit kao krilo, ili ako bude RDM koristio 2 napadača onda ga koristit u napadu (što vjerojatno neče) ako se on ne slaže s tim utopit ga u Citiy za neku dobr lovu i po mogućnosti izvuč Johnsona. [quote name='Kalouda' timestamp='1342876350' post='65845']
Hahahahahahahahha, 30 miliona? Zadnja godina ugovora, pa nek traže i 50.. ode on sledeće leto za DŽ.
[/quote]

nije to ništa čudno, nabijaju cijenu jer bi je Citiy vrlo lako mogao i platit, al mislim da im dođe ponuda od 20-25 da bi je prihvatili, makar po meni bi bilo bolje čekat do kraja prijelaznog roka ako ne dođe tako neka masna ponuda, a Citiyu i takvima uvjek mogu na zimu uvalit nejga za 15-ak M
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1342878941' post='65850']
United sada salje tacno €40m za Mouru. Prosla ponuda je bila €38m i odbijena je. Nadam se da ce i ova.
[/quote]

Ode taj u United....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[i]AS[/i]
[left]claims Arsenal could outbid Spurs for Malaga’s Spain international Santi Cazorla.[/left]

[left][color=#333333][font=arial, helvetica, sans-serif]Ne verujem da ce Malaga prodavati Casorlu. On je jako bitan igrac za ekipu, a i njihovi vlasnici su dovoljno bogati da ne moraju rasmizljati o popunjavanju budzeta.[/font][/color][/left]
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342876817' post='65847']
Koliko ja znam Nasriju nije bila zadnja godina ugovora. Mozda i gresim, ali mislim da nije...

Kad smo se vec dotakli toga, i dalje smatram da je greska sto nasi nisu ponudili pare za Nasrija.
[/quote]
Bila mu je zadnja godina ugovora.
I meni je zao sto nije presao kod nas.Ali,sta da se radi...Za svakog postoji zamena.
- Liverpool i QPR žele u svoje redove dovesti 18-godišnjeg napadača Barcelone, Gerarda Deulofeu. Liverpool želi da kupi ovog mladića dok QPR želi da ga dovede na posudbu.
- Nicklas Bendtner bi do kraja nadolazeće sedmice trebao napustiti Arsenal. Zainteresovani za njega su Milan i Galatasaray a Arsenal želi 7.5 miliona £.
- QPR sprema ponudu od 6 miliona £ za veznjaka Celtica, Ki Sung Yeunga.
- Katarski Al Sadd želi dovesti Andrea Arshavina.
- Paulo Assuncao raskinuo ugovor sa Atletico Madridom i prešao u Sao Paolo.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1342920539' post='65990']
- Nicklas Bendtner bi do kraja nadolazeće sedmice trebao napustiti Arsenal. Zainteresovani za njega su Milan i Galatasaray a Arsenal želi 7.5 miliona £.
[/quote]

Meni ova panjina ne bi igrala ni za NK Špičkovina pa me zato još više čudi interes Milana.
Gökhan Töre has agreed personal terms with Rubin Kazan and now the clubs have to agree a fee which will most likely be around €4m - Then Chelsea get 50% of that.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1342978347' post='66114']
Bastos potpisao za Al-Ain. Mrzim igrače koji u najboljim godinama idu u te xy klubove u xy zemljama radi para. Propo dabogda.
[/quote]

Jebo mater svoju, pa mogo je kod nas doći. Meni se učini Baroš, kad ono Bastos majku mu jebem...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.