Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Liverpool sprema €20m za Gastona Ramireza iz Bologne.

p.s. HAHAHAH!
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1343641233' post='68011']
Liverpool sprema €20m za Gastona Ramireza iz Bologne.

p.s. HAHAHAH!
[/quote]

jao taj je Liverpool bijeda daju neke basnoslovne cifre za bezvezne igrače, jedino koji će nas derati je Borini ,bemti upravu kud pusti takvoga igrača mali je izmislio nogomet za onog skupo plaćenog prasca.
Taj skupo placeni prasac je dosad ostvario ono sto Borini jos sanja.
Nemački Hofenhajm odbio je ponudu Real Madrida od 10 miliona evra za španskog napadača Hoselua koji je pre angažmana u Bundesligi bio član B tima Real Madrida.

Hoselu ima ugovor sa Hofenhajmom do 2014. godine, ali je najzanimljivije to što čelnici nemačkog tima smatraju da je tolika ponuda prevelika, pa su zbog toga i odbili da razgovoraju o transferu.

Menadžer te ekipe Markus Babel istakao je da je neprihvatljiva ponuda Madriđana, jer je Hoselu precenjen.

“Ponuda je jednostavno neprihvatljiva, jer naš igrač ne košta toliko. Kada bi Real smanjio cifru, mislim da bi došlo do dogovora”, rekao je Babel.

!!!
[b] Andy Carroll novi igrač West Hama[/b]

[color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left]West Ham United i Liverpool, dogovorili su uslove oko posudbe reprezentativca Engleske Andyja Carrolla, te će 23-godišnji napadač od naredne sezone nositi dres popularnih Čekićara.[/left][/size][/font][/color][color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left]Kako prenosi BBC West Ham će Liverpoolu platiti dva miliona funti za jednogodišnju posudbu Carrolla, a ukoliko ga budu željeli potpisati na kraju sezone Redsima će biti isplaćeno dodatnih 17 miliona funti.[/left][/size][/font][/color]

[color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left]Carroll je u Liverpool stigao iz Newcastlea u januaru 2011. godine za 35 miliona funti, no Carroll je razočarao svojim nastupima, te je u 42 utakmice za tim sa Anfielda postigao svega šest golova.[/left][/size][/font][/color]
[left]Portuguese newspaper A Bola claims that Real Madrid are in advanced talks with Benfica regarding Belgium midfielder Axel Witsel, with Los Blancos apparently willing to meet the 40 million euro release clause in his contract.[/left]

[color=#333333][left][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]Spanish daily [/size][/font][/left][/color][i]Sport [/i][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left]is reporting that Joao Moutinho is an 18 million euro target for Barcelona. The Porto ace is also believed to be on the radar of Manchester United and Tottenham.[/left][/size][/font][/color]

[left][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]French radio station RMC reckons that Zenit St Petersburg are ready to move mountains to make Rennes star Yann M'Vila their flagship summer signing.[/size][/font][/color][/left]

[left][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]More on Daniel Agger – reports say Manchester City tabled a £13 million offer for him and it was turned down. Daniel Agger is thought to have old Brendan Rodgers he does not want to stay at Anfield, and has also been linked with a move to Spain.[/size][/font][/color][/left]
- Mattia Destro potpisao za Romu, vrijednost ukupnog transfera 16 mil
- Taiwo iz Milana na posudbi u Dinamu iz Kieva
- Miranda i Nelson Oliveria iz Benfice na posudbi u Deportivu
[url="http://www.premiership.hr/premiership/1934-liverpool-prihvatio-ponudu-west-hama-za-carrolla-eka-se-odluka-igraa.html"]Liverpool prihvatio ponudu West Hama za Carrolla, čeka se odluka igrača[/url]
[url="http://www.premiership.hr/premiership/1933-i-newcastle-ponudio-23-milijuna-za-andyja-carrolla.html"]I Newcastle ponudio 23 milijuna za Andyja Carrolla[/url]
Kako dobro odrađen posao Looserpoola s Carrolom, ne mogu vjerovati. Daj za njega vreću para i onda ga nakon godinu dana šutni za 17 feninga na posudbu. Nice.
Nista cudno od Loserpoola. Doveli Robbie Keanea za €25m pa ga prodali za €15m. Znaju ubosti sto jes' jes'.
Legendarni fudbaler Arsenala [b]Tijeri Anri[/b] izneo je svoje mišljenje oko najveće transfer sage ovog leta, odlaska [b]Robina Van Persija [/b]sa Emirejtsa.

"RVP je naš čovek, ne treba da ide iz Arsenala. Kada sam ja odlazio, svi su plakali, ali fudbaleri dolaze i odlaze. Ne znam tačno šta se u toj priči dešava, ali kao navijač Arsenala, poručujem mu da bi trebalo da ostane", rekao je Francuz.

Šta oće sad ovaj Anri,dok je igrao za Arsenal bio je jedan od najboljih igrača na svetu,jeste da su nam veliki rivali ali uvek sam ih poštovao(za razliku od Man-Utd),posle toga je kao najveća izdajica prešao u Barsu a sad se priča RVP je naš čovek . Uz dužno poštovanje Duvaj ga Anri i drži se tvoje Barselone!!
Henry je bio i ostao Gunner. To će ti potvrdit svaki navijač Arsenala kao i to da im je i sada možda najdraži igrač koji je nosio njihov dres. Naletim tamo na Arsenal Croatia kad nemam šta raditi i pročitam par tema, stvarno se vidi koliko ga poštuju i dan danas. U to sam se uvjerio na još par mjesta, između ostalog i engleskih Arsenalovih foruma.
[quote name='Brane' timestamp='1343764882' post='68297']
Henry je bio i ostao Gunner. To će ti potvrdit svaki navijač Arsenala kao i to da im je i sada možda najdraži igrač koji je nosio njihov dres. Naletim tamo na Arsenal Croatia kad nemam šta raditi i pročitam par tema, stvarno se vidi koliko ga poštuju i dan danas. U to sam se uvjerio na još par mjesta, između ostalog i engleskih Arsenalovih foruma.
[/quote]

Neka hvala ,da najbolji igrač Čelzija(legenda kluba i prvi strelac) predje u Barselonu pa da mi soli pamet kako neko treba da ostane u klubu,nema tu šta da se poštuje.

Santi Cazorla u Arsenalu,dobar igrač,tj. Arsenal je zainteresovan za njega,to bi bilo interesantno,ne mogu da se setim kad je zadnji put španac igrao u tom klubu...

Čitam na jednom od sajtova koji je posvećen Čelziju komentar : " Extra,sad smo doveli Oskara,sad samo da se molimo da Arsenal ne dovede Sahina" B-) klasična balkanska " Samo da komšiji crkne krava"

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

[quote name='chibabachi' timestamp='1343769911' post='68309']
Santi Cazorla u Arsenalu,dobar igrač,tj. Arsenal je zainteresovan za njega,to bi bilo interesantno,[b]ne mogu da se setim kad je zadnji put španac igrao u tom klubu...[/b]
[/quote]

Mikel Arteta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.