Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1344167444' post='68937']
Samo znam ako dovedu Lucasa da ce in izrasti u jednu životinju i da ce nam predstavljati strah i trepet. SAF ce ga uciniti nezaustavljivim, bas kao sto je sad i Ronaldo. Bome smo najebali dođe li, neki govore ja se ne bojim vamo-tamo, e pa ja se bojim, jer nije rec on nekom balonji nego o igracu koji ce biti jedan od glavnih konkurenata za najboljeg igraca svijeta za nekoliko godina. [-(
[/quote]
Ako dodje jos Sahin i RvP potpise novi ugovor za Arsenal mene ce bit vise strah njih nego ManU-a 100 puta .
[url="http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-confirm-cazorla-signing?state=b413f9c1b7924588822882d9a08d48e9"][img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/405540_460704360636452_73125892_n.jpg[/img]

http://www.givemefoo...22882d9a08d48e9[/url]
Liverpool spreman pustiti Aggera za €22m. Barcelona i City ga prate.

Ako njega puste, ocekujem da zavrse na 10. mjestu naredne sezone.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1344334228' post='69199']
Liverpool spreman pustiti Aggera za €22m. Barcelona i City ga prate.

Ako njega puste, ocekujem da zavrse na 10. mjestu naredne sezone.
[/quote]

Moje djelo:

[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/385409_4280081800296_228799387_n.jpg[/img]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1344335411' post='69204']
Puno se toga desilo ne mogu sve da pohvatam ali vidim da Liverpool napreduje :D
[/quote]
Verovatno ce pustiti Agera,a jos ako i Suarezu budu nastavili zvizdati na engleskim stadionima,kao sto su radili za vreme OI,ocekujem da i on odleprsa.A,onda,suva borba za opstanak.
Španski reprezentativac Santi Kazorla potpisao je ugovor sa Arsenalom, saopštio je danas londonski klub na svom sajtu.

Finansijski detalji transfera 27-godišnjeg igrača sredine terena iz Malage u Arsenal nisu navedeni, kao ni na koliko godina je ugovor potpisan.

Kazorla je prošle sezone odigrao 38 utakmica za Malagu, a prethodno je nastupao za Viljareal i Rekreativo.

[img]http://sport.blic.rs/data/images/2012-08-07/265061_santi_f.jpg?ver=1344334876[/img]

Fudbaler PSG TIjago Silva otkrio pregovore svog tima sa Sao Paolom u vezi sa Lukasom

[b][i]"Pričao sam sa Mourom prošle nedelje nakon što sam pročitao vest u novinama. Znam da su u pregovorima i nadam se da će potpisati za PSŽ"[/i][/b], rekao je Silva.

[i]"Znam da PSŽ i Sao Paulo pregovaraju. Bio bih presrećan ako bi stigao kod nas na kraju"[/i], još jednom je naglasio Brazilac.
Dobar je Cazorla, fino pojačanje za Wengerovu družinu mada sam mišljenja da će nakon nekoliko kola naletit na klizeći start jednog od engleskih bekova i smjestit se u bolnicu na 2-3 mjeseca. Ali sve u svemu, nije loš igrač.
Kako javljaju nemački mediji, predstavnici kineskog Šangaj Šenhua započeli su pregovore sa Mihaelom Balakom, fudbalerom koji je trenutno bez angažmana pošto mu je na kraju minule sezone istekao ugovor sa Bajer Leverkuzenom.
Iako se tokom leta dovodio u vezu sa prelaskom u MLS ligu, preciznije Njujork Red Bulsima, kineski tim je bio brži i krenuo je u konkretne poteze.
Naime, ukoliko bi uspeli da obezbede potpis iskusnog Balaka, čelnici Šangaja bi na taj način za samo nekoliko meseci doveli i treće vrhunsko pojačanje.
Da podsetimo, dres Šangaj Šenhua trenutno nose Nikolas Anelka i Didije Drogba koji su svojevremeno igrali zajedno sa Balakom na Stamford Bridžu.
[quote name='chibabachi' timestamp='1344336476' post='69212']
Španski reprezentativac Santi Kazorla potpisao je ugovor sa Arsenalom, saopštio je danas londonski klub na svom sajtu.

Finansijski detalji transfera 27-godišnjeg igrača sredine terena iz Malage u Arsenal nisu navedeni, kao ni na koliko godina je ugovor potpisan.

Kazorla je prošle sezone odigrao 38 utakmica za Malagu, a prethodno je nastupao za Viljareal i Rekreativo.

[img]http://sport.blic.rs/data/images/2012-08-07/265061_santi_f.jpg?ver=1344334876[/img]

Fudbaler PSG TIjago Silva otkrio pregovore svog tima sa Sao Paolom u vezi sa Lukasom

[b][i]"Pričao sam sa Mourom prošle nedelje nakon što sam pročitao vest u novinama. Znam da su u pregovorima i nadam se da će potpisati za PSŽ"[/i][/b], rekao je Silva.

[i]"Znam da PSŽ i Sao Paulo pregovaraju. Bio bih presrećan ako bi stigao kod nas na kraju"[/i], još jednom je naglasio Brazilac.
[/quote]

e moj Romane... šta mi nisi njega doveo u momcad... lego bi nam ko budali šamar... rođen igrac za desno krilo...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1344362639' post='69282']
On je lijevo krilo koliko ja znam, i svaku je tekmu igrao na tom mjestu u villarealu kada sam ga ja gledao :S
[/quote]

to mu je kao main pozicija... ali jednako dobro moze odigrat i na desnoj strani.,.. ja onolko kolko sam ga pratio, a nisam puno vecinom je igrao na desnoj... ;)
Prema informacijama iz Španije, Barsina prva meta u prelaznom roku je Aleks Song iz Arsenala.

[i]"Mislim da bi se odlično uklopio, igrao sam protiv njega, pažljivo sam ga gledao, mnogo bi nam značio. Fizički je jak, a odlično kontroliše loptu"[/i], ocenio je Andres Inijesta.

[i]"Potrebna nam je zamena za Keitu. Song to jeste, mlad je, fizički nadmoćan, odličan u defanzivi, ali i građenju igre. Da li se bojim da bi izgubio mesto u timu? Ne, ima mesta za sve"[/i], kaže Karlos Buskets dok njegov klub sprema ponudu od 15 miliona funti za Kamerunca.

Neznam koliko je ovo tačno i da li će se Venger tako lako odreći ovog igrača sad kada predstoji teška sezona za Arsenal,jedino ako mu nadje na vreme zamenu...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1344386194' post='69347']
Karlos Buskets? Da nije Sergio?
[/quote]

Carles Busquets, umirovljeni vratar koji je najveći dio svoje karijere proveo u Barceloni, a mislim da sada obavlja neki funkciju u klubu ( možda rad s vratarima, al nisam siguran ). Sergio Busquets je njegov sin ;)

Aleandro Rosi prešao iz Rome u Parmu.
Pretpostavlja se da je transfer Santija Cazorle u Arsenal vrijedan 19 milijuna eura.
Dosadašnji branič West Bromwicha, Scharner, prešao u HSV.
Dal će na kraju Sinkler da završi u Sitiju,kupio ga Čelzi kad je imao 16,bio stalno na pozajmicama i na kraju u Sitiju,interesantno

.......

Mančester ivning njus nema običaj da izbacuje neproverene informacija, pa njihove informacije treba uzeti za ozbiljno.

Kao što je već poznato, Manćini se povukao iz trke u kojoj su ostali samo Junajted i Juve. Nakon što se Van Persi pridružio klupskim drugovima na pripremama činilo se da je možda odlučio i da ostane u Arsenalu.

Mančester ivning njus tvrdi da bi dogovor između Van Persija i Junajted mogao da bude objavljen u naredna 24 sata, možda već večeras. Ferguson želi da upari Runija i Van Persija i spreman je da bez obzira na godine Holanđanina izdvoji 20 miliona funti za njega, kao i da ga u primanjima izjednači ili bar približi Runiju (220.000 nedeljno).

Vrlo je moguće da i IPO koji Junajted čeka u petak igra veliku ulogu u ovom transferu. Junajted želi da pokaže investitorima da želi da se vrati na tron, kao i da pogura prodaju akcija u Njujorku. Čini se da boljeg načina da pokaže kakve su ambicije u narednoj sezoni nema od toga da potpišu najboljeg igrača lige u protekloj godini.

Koliko ima istine u inače pouzdanim informacijama MEN-a, ostaje da vidimo koliko večeras.

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

Citam po FB-u i forumima

RVP mozda vcrs potpise za MUFC
Agger vrlo moguce ode u CIty
Moura u PSG, odbija mufc.

Ne znam kako bi igrali RVP i Rooney u tandemu.. Iskreno nek predje boli me briga.. Mislim da ce biti slabiji 3x nego prosle sezone + ocel moci igrati on i rooney u tandemu

Da hoce Moura otici u PSG bolje nama.. Iako ce PSG postati svjetska sila al neka nije u nasoj ligi.

Za aggera me boli kita :D
[quote name='soxx' timestamp='1344431014' post='69420']
Moura u PSG, odbija mufc.
Da hoce Moura otici u PSG bolje nama.. Iako ce PSG postati svjetska sila al neka nije u nasoj ligi.
[/quote]

Sad cekam da se Fergi oglasi saopstanjem kako je Moura precenjen kao kod Hazarda, hahahahaha!
[i]"Paris Saint-Germain and Sao Paulo FC have reached today an agreement for the definitive transfer of Lucas Rodriguez Moura Da Silva.[/i]

[i]"The player and Paris Saint-Germain have also signed an agreement from January 2013 to July 2017.[/i]

[i]"The player will join Paris Saint-Germain and his new teammates in January 2013 for the second half of the season 2012/2013.[/i]

Vrijednost transfera - sitnih 35 milijuna funti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.