Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[b] Chelsea left-back Ashley Cole is on Sir Alex Ferguson's radar[/b]

Haman ga hoce dovesti ako ne sad na zimu a ako ne produzi ugovor mogao bi slj. ljeto dzabe napustit nas..
Nadam se da ce produziti ugovor a i mislim da hoce.. Mislim da voli chelsea, a i ako mu je do para toga ima kod nas.
Ashley ne smije da ide nigdje. Boljeg necemo naci. Covjek ostavi i zadnji atom snage na terenu, veliki borac i trkac... Siguran sam da ce se njemu ponuditi novi ugovor.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bio najbolji ili ne ako i on zeli da izmuze sto vise para - put pod noge.
Kao da mu nije dovoljno ono sto mu je klub do sada dao... Kako u fudbalskom, tako i u finansijskom smislu.
Ashley Cole je i danas definitivno među 3 najbolja lijeva braniča.On je odličan igrač,šta bi bilo da ga nemamo!
[quote name='Whisper#2' timestamp='1343660329' post='68073']
Bio najbolji ili ne ako i on zeli da izmuze sto vise para - put pod noge.
Kao da mu nije dovoljno ono sto mu je klub do sada dao... Kako u fudbalskom, tako i u finansijskom smislu.
[/quote]

Opusti se Whis, Cole nikad nije izjavio da želi napustit Chelsea ;)
Čitam sad kako ga i Carlo hoće dovest u PSG. Drag si mi Ancelotti, al ista ti je stvar ko i s Luizom i Cityem - sagni nam se! ;)
Razumijem želju igrača da se još više, ako je to ikako moguće, osigura. Al u tom slučaju se ide kao Didier u KInu, Katar i tako te egzotične zemlje gdje se lako zaradi lova. Ash voli Chelsea, no isto tako voli i lovu. Nije lako donijet odluku u njegovom slučaju.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1343997207' post='68645']
Ako je tacna informacija objavljena na fb portalu, da trazi 200.000 funti nedeljno - nek se pakuje odmah !
[/quote]
Kad bolje razmisliš mi nemamo kvalitetne zamjene za Ashleya (Bertrand je neiskusan i treba mu utakmica da stekne iskustvo i samopouzdanje koje trenutno nema), a opet s druge strane mislim da je pametnije njega zadržat' nego kupovat nekog beka za nenormalne cifre. Iskreno Ashley me razočarao jer sam mislio da neće tražit' visoku platu jer je dosta puta ponavljao kako želi ostati plavac.
on ostaje sa nama siguran sam u to istina je da trazi velika primanja a i u godinama je 31 ali ga Chelsea nece pustit 100%
Ako je točna info da traži 200 t tjedno.
To je previše iz razloga što iako je trrenutno najbolji igrač na svojoj poziciji tu su još možda max 2 sezone iganja i onda u onoj posljednjoj imaš igrača od 200 t od kojeg nemaš previše kvalitete.
Iako mi ga je žao ali možda prodaja u PSG za ciffru preko 20 mil i ne bi bio loš potez.Pa onda krenut u realizaciju transfera Bainesa iz Evertona kojeg bi se dalo dovest za 17 mil. i puno manju plaću.
Kvalitetom možda i ne bi izgubili a napravio bi se dosta velik financijski pomak.
[quote name='razbijach' timestamp='1343998411' post='68652']
Kad bolje razmisliš mi nemamo kvalitetne zamjene za Ashleya ([b]Bertrand je neiskusan i treba mu utakmica da stekne iskustvo i samopouzdanje koje trenutno nema[/b]), a opet s druge strane mislim da je pametnije njega zadržat' nego kupovat nekog beka za nenormalne cifre. Iskreno Ashley me razočarao jer sam mislio da neće tražit' visoku platu jer je dosta puta ponavljao kako želi ostati plavac.
[/quote]

Bertrand nema velikog iskustva, slažem se, ali da nema samopouzdanje, čisto sumnjam. Mislim da on puca od samopouzdanja, ova godina mu je najbolja u karijeri ;) A sve bolje bi trebalo bit...

Što se tiče Ashleya, ne zovu njega džaba Cashley.. Ako hoće veliku lovu, onda nek brate pita Drogbu da mu sredi transfer u tu Kinu. Ili možda da ode gdje prema Arabiji...

On je najbolji lijevi bek, dugo godina je tu, drag nam je, ali kad se Drogbi, Ballacku, J. Coleu nije dalo, nebi trebalo ni ovom. Amin.
Astronomska primanja nitko ne bi treba imat u klubu. Pa ni Terry ni Lampard, nijedan igrač nije iznad kluba prema tome nek' mu je sretno ako toliko traži.
[quote name='razbijach' timestamp='1343998411' post='68652']
Kad bolje razmisliš mi nemamo kvalitetne zamjene za Ashleya (Bertrand je neiskusan i treba mu utakmica da stekne iskustvo i samopouzdanje koje trenutno nema), a opet s druge strane mislim da je pametnije njega zadržat' nego kupovat nekog beka za nenormalne cifre. Iskreno Ashley me razočarao jer sam mislio da neće tražit' visoku platu jer je dosta puta ponavljao kako želi ostati plavac.
[/quote]

Njegova godisnja plata bi iznosila 9.5 miliona eura + minumum jos 10 milona od prodaje, a mozda i vise, posto se PSG ukljucio u trku i dobijes 20ak miliona za kupovinu novog, mladjeg igraca. A na trzistu ih ima dovoljno...
Kad Drogbi nisu dali ono sto je trazio nece ni Cole-u, potpisujem !
Ne vjerujte ništa autoru tog teksta vezano za Colea i platu, jer je to jedan idiot sa ESPN-a o kojem sam već govorio u drugoj temi. Tek sam sad vidio.
[quote name='Wisey' timestamp='1344028540' post='68717']
Ne vjerujte ništa autoru tog teksta vezano za Colea i platu, jer je to jedan idiot sa ESPN-a o kojem sam već govorio u drugoj temi. Tek sam sad vidio.
[/quote]

To sto ga ti ne gotivis, ili sto je "tudji" navijac je druga stvar... Ali tekstovi sa ESPN-a, a da su autori njihovi ljudi su se uglavnom pokazivali kao tacni.
VOleo bih i ja da gresi, ali videcemo :)
Jeste li vi sigurni u te price da zeli toliku lovu. Ja u to iskreno ne vjerujem jer ne moze se tako lahko saznati sta se dogovara u klupskim prostorijama izmedju stranaka. Vjerujem da su nagadjanja i nista drugo, a mozda pregovori jos nisu ni poceli...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344033032' post='68727']
To sto ga ti ne gotivis, ili sto je "tudji" navijac je druga stvar... Ali tekstovi sa ESPN-a, a da su autori njihovi ljudi su se uglavnom pokazivali kao tacni.
VOleo bih i ja da gresi, ali videcemo :)
[/quote]
Fazon je sto je taj grijesio mnogo. (autor)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.