Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1330014573' post='29397']
Joj jesu mi smiješni ovi novinari i ti insideri neki njihovi, pa čovječe Roman nikad nije dao izjavu za engleske medije niti će je ikad dati, a uslikati ga mogu samo iz ogromne udaljenosti jedva ga nekako uhvate. I sad ti ljudi imaju svoje neke insidere. Ma daj bježi. :lol: :rolleyes:
[/quote]

hahah da ti su najjači , svaka počinje "izvor blizak klubu izjavio je za naše novinare"... haha
ma pusti frende , njima je to kruh :)
  • 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ja mislim da je on za penzije. :D
[quote name='Semir' timestamp='1332519726' post='37423']
Ja mislim da je on za penzije. :D
[/quote]

A cujes 32 godine su mu, ne vjerujem da ce u penziju otic, al bi ga pustio da mi dođe dobra ponuda za njega, Bertrand je tu i moze biti i bolji od njega ako bude dobivao prilike
[quote name='bbj26' timestamp='1332527577' post='37430']

A cujes 32 godine su mu, ne vjerujem da ce u penziju otic, al bi ga pustio da mi dođe dobra ponuda za njega, Bertrand je tu i moze biti i bolji od njega ako bude dobivao prilike
[/quote]

A slazem se, i mislim da je trenutro Bretnard bolji izbor od Colea, nisam zapampio u zadnje vrijeme utakmicu da je Cole odigrao kao prije 2-3 godine, i mislim da bi bio dobra zamjena..:D
Ima još vatre u Coleu. Jest imao loših dana ove sezone, ali to je ponajviše radi istrošenosti i napora. Jel znate vi koliko je ovaj čovjek utakmica odigrao u zadnje 3 sezone ? :huh:
[quote name='Wisey' timestamp='1332541691' post='37469']Ima još vatre u Coleu. Jest imao loših dana ove sezone, ali to je ponajviše radi istrošenosti i napora. Jel znate vi koliko je ovaj čovjek utakmica odigrao u zadnje 3 sezone ? :huh:[/quote]

Gotovo svaku, treneri su tu dosta zajebali. Em su nejga trebali odmarati, em polahko ubacivati u sastav nekoga od mlađih (Bertrand)...
[quote name='Wisey' timestamp='1332541691' post='37469']
Ima još vatre u Coleu.
[/quote]

Jel ovo misliš na njegove noćne izlaske ili nogomet? Ako je ovo prvo u pitanju moram se složiti s tobom. Ne posustaje...Sve starlete je odradio u Londonu.
[quote name='torresinho_9' timestamp='1332604804' post='37668']svaka cast na onom bloku.odlican danas.[/quote]

Jbt belaj torresinho, po tebi svi odlično igrali, sve mi se čini da sma ja upravu kad sam rekao, da si ti ipak gledao snimak neke druge tekme...
Hocemo li i njega prodavati?
Zasto da?
Mozes slobodno odgovoriti...
[quote name='how yes no' timestamp='1332605804' post='37689'] Jbt belaj torresinho, po tebi svi odlično igrali, sve mi se čini da sma ja upravu kad sam rekao, da si ti ipak gledao snimak neke druge tekme...[/quote]
ko je po tebi bio dobar danas?
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332611964' post='37716']Mozes slobodno odgovoriti...[/quote]

Nema potrebe.

@torresinho... Cahill, Terry i Cech. Ostali itekako podbacili.
[quote name='soxx' timestamp='1332662773' post='37800']
Ovaj covjek brani 2 gola odkako je RDM dosao. Jedan napoliu skinuo i jucer Tottenhamu..
[/quote]
[quote name='soxx' timestamp='1332662773' post='37800']
Ovaj covjek brani 2 gola odkako je RDM dosao. Jedan napoliu skinuo i jucer Tottenhamu..
[/quote]
da ali zato stvori 5 prilika za protivnicku ekipu protiv Napoli sam imao srcani udar kako su ga bacali po strani...
[quote name='soxx' timestamp='1332662773' post='37800']Ovaj covjek brani 2 gola odkako je RDM dosao. Jedan napoliu skinuo i jucer Tottenhamu..[/quote]

skinuo je i u prvoj tekmi u Napulju sa crte jedan, dok je AVB bio još tu :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.