Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='how yes no' timestamp='1332624954' post='37766']

[b]Nema potrebe.[/b]

@torresinho... Cahill, Terry i Cech. Ostali itekako podbacili.
[/quote]

Samo konstruktivno. To volim.
  • Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Protiv Benfice ga je sinoc malo vozao onaj njihov desni bek, da je bio malo pametniji i igrao brže mogao je stvoriti jako opasne prilike protiv nas, a ovako je poklanjao lopte Coleu.. Solidna partija Ashleya u globalu utakmice, al opet kazem da je bio neki pametniji igrač sinoć na mjestu onog njihova, Cole ne bi dobio prolaznu ocjenu siguran sam.. I dalje sam mišljenja da treba više prilika dati Bertrandu, ne mora svaku, al mora ih se rotirati više, ne samo u FA Cupu nego i u PL
  • 3 sedmice kasnije...
Odavno nisam gledao njegovu bolju partiju, zaustavljao napade na svojoj strani, bio relativno aktivan i u ofanzivi koliko je se to moglo biti uzevši u obzir protivnika, stvarno odradio sjajan posao, a ono čišćenje s crte ne znam još jel mi oduzelo il dodalo 5 godina života.. svaka ti čast majstore!!
ovo jučer je čist produkt RDM-ovog rada, odlična rotacija sa Bertranom i onda jedna vrhunska partija, svaka ćast Coleu odigrao jednu neviđenu partiju več dugo dugo vremena i podsjetio zašto je najbolji ljevi bek na svjetu :) svaka ćast i RDM-u i Ashleyu :)
Dugo nisam vidio ovakvog Ashleyja, gotovo besprijekorna partija. Strasan je bio, strasan!
ma pospremio je sve u džep tamo na lijevoj strani

a uz to je i u napadu odličan bio

koko srčanosti ima u njemu, na svaku loptu ide 150 posto i bez milosti, žestoko!

već dugo vremena nije tako fantastično igrao!
Ima taj tzv. 'Ashley Cole sindrom' od kojeg pate mnogi fudbaleri, ali ne svojom krivicom. Jedini lijek za njega je uspješna rotacija, odmaranje i lakši ritam. Takav program na kraju rezultira ovakvim partijama, a svi znamo da Ash može odigrati na vrhunskom nivou. Jedna od tri pozicija na kojima smo jači od Barcelone (uz golmana i stopere).
Jednom zaboravio da izadje na ofsajd-zamku, i to je sve lose od njega sinoc....
Uz pomoc Ramiza zaustavio desnu stranu Farcelone u potpunosti, spasao gol, ili dva. Kad je odmoran i spreman i mentalno i fizicki, jos uvek je najbolji !
Ovog smo mi igrača dobili od Goonera za pišljivih 5 miliona. Često izostavljen, zaboravljen ali među pravim navijačima uvijek cijenjen. Sa svojom 31 kukom na leđima može većini mlađih bekova držati časove fudbala. Ash, gromado !
Uh kako mi je dobro on odigrao. Čista perfekcija!

Samo ga opet koju tekmu odmorit (ima ga ko zamjenit) i u finalima se ne treba brinut što se tiče lijeve strane.

Bio je loš ranije, ove sezone, ali sada kad je malo došao do sebe, opet pokazuje da je najjači na toj poziciji. Iako ima preko 30.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.