Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

Vjerovali ili ne:

Ashley Cole je u ovoj 2011. godini, godini koja je na izmaku, u Premiershipu odigrao svaku utakmicu, i skupio 3206 minuta, što znači da je propustio samo 34 minute u ovoj godini. To je bilo u onoj utakmici protiv Birminghama, kada je Bertrand ušao i asistirao za Maloudu.

Uz R.Carlosa jedan od najboljih lijevih bekova koje je svijet imao ;)

• Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nije ni Cole što je nekad bio. Sad ga i malo slabiji igrači okreću samo tako. Treba ga Äešće odmarati i davati Ryanu šansu.

Tako je. Dosta je on oslabio u zadnje vrijeme i vrijeme je da ga lagano mijenja Ryan.

Meni je Cole jedan od nasih najboljih igraca.. nikako mi nije jasno zasto ga toliko napadate :S ogroman doprinos i u odbrani i u napadu.. da nije dobar ne bi bio jedan od najstandardnijih igraca kod svakog trenera koji je vodio Chelsea..

Meni je Cole jedan od nasih najboljih igraca.. nikako mi nije jasno zasto ga toliko napadate :S ogroman doprinos i u odbrani i u napadu.. da nije dobar ne bi bio jedan od najstandardnijih igraca kod svakog trenera koji je vodio Chelsea..

Nije on toliko loš, ali je oslabio fino, kakav je prije bio. Sda ga lahko prolaze protivnici, nije kao prije kada je izluđivao Ronalda jer mu ovaj ništa nije mogao. Pa sam je Cristiano izjavio da mu je bilo najteze protiv Ashleya igrati.

Sada je drugacija prica, sta cemo. Vremena se mijenjaju, a i mi s njima.

Ja ne znam kad ga je neko lahko presao osim na ovoj zadnjoj utakmici protiv Fulhama.. Meni je on jedan od nasih najboljih igraca kao sto rekoh pa tako i ove sezone :) ii sada ja ne znam da li se mogla nabrojati makar 3 lijeva beka koja su bolja od njega..

Ja ne znam kad ga je neko lahko presao osim na ovoj zadnjoj utakmici protiv Fulhama.. Meni je on jedan od nasih najboljih igraca kao sto rekoh pa tako i ove sezone :) ii sada ja ne znam da li se mogla nabrojati makar 3 lijeva beka koja su bolja od njega..

Imao je on svojih kikseva ove sezone, ništa puno manje od ostalih igrača iz odbrane. U Chelseaju moraš igrati nenormalno da bi bio nezamjenjiv, a tako je Ash igrao 09/10 sezonu. Poslije toga je oslabio i zato ne smije imati taj status nedodirljivog. Nebitno je, nek igra i Bosingwa na lijevom boku ali Ashleya mora odmarati. Tako dobijemo i na njegovoj fiziÄkoj spremi.

• 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
[url="http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1021739/ashley-cole-injury-blow-for-chelsea;-john-terry-boost?cc=5739"]http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1021739/ashley-cole-injury-blow-for-chelsea;-john-terry-boost?cc=5739[/url]

Definitivno propušta Birmingham, a prema ovoj izjavi ne izgleda baš najbolje i za narednih nekoliko mečeva.
[quote name='Wisey' timestamp='1329221023' post='26316']
[url="http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1021739/ashley-cole-injury-blow-for-chelsea;-john-terry-boost?cc=5739"]http://soccernet.esp...y-boost?cc=5739[/url]

Definitivno propušta Birmingham, a prema ovoj izjavi ne izgleda baš najbolje i za narednih nekoliko mečeva.
[/quote]

Nema veze. Terry se vraca, Bane kao desni bek, Bosingwa kao levi. Sredjen problem. :(

EDIT: Nije ovo kritika na Bosingwu - koji se pokazao kao fenomenalan defenzivac kad igra na levoj strani, ali mi je zao sto Ryan nece dobiti ni minut na terenu.
[quote name='zulu' timestamp='1329221541' post='26318']

Nema veze. Terry se vraca, Bane kao desni bek, Bosingwa kao levi. Sredjen problem. :(

EDIT: Nije ovo kritika na Bosingwu - koji se pokazao kao fenomenalan defenzivac kad igra na levoj strani, ali mi je zao sto Ryan nece dobiti ni minut na terenu.
[/quote]

Zajebi prika, ja sam siguran da neće biti kao protiv manche, pa da Bozzy igra. Možda protiv Napolija, jer Bertrand nema nikakvog iskustva u tim tekmama, tu se neću bunit ako bude Bosingwa. Dok u ostalim, počevši od Birminghama, Bertrand mora igrati.

Vjerujem da hoće, zbog toga što je protiv Evertona ušao. Bosingwa je tada bio u igri, tako da se moglo iskombinovati da ne uđe Ryan, ali ipak je.

Da nebi bio totalni off topic, želim A. Coleu poručiti da ne žuri sa povratkom na teren.
ma trebalo bi to pametnije komponirat Cole je već u godinama i nemože više igrat kao i prije svaku tekmu od prve do zadnje minute treba što više davat prilike Bertranu a Colea čuva ti koristit ga samo u jakim i velikim utakmicama, bili bi na velikom dobitku jer bi Cole bio u boljem stanju za te "jake" utakmice, a Bertrana bi pripremali za budućnost.
  • 2 sedmice kasnije...
Cole nakon "pljuvanja" po Boasevoj taktici mozda napusta Chelsea:

[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4147378/Chelsea-mutiny-Ashley-Cole-heads-for-Chelsea-exit.html"]http://www.thesun.co...elsea-exit.html[/url]
[quote name='exampLe' timestamp='1330007295' post='29349']
Cole nakon "pljuvanja" po Boasevoj taktici mozda napusta Chelsea:

[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4147378/Chelsea-mutiny-Ashley-Cole-heads-for-Chelsea-exit.html"]http://www.thesun.co...elsea-exit.html[/url]
[/quote]
"Andre Villas-Boas was Mr Abramovich's personal choice. [u][b]In the past, the senior players have sometimes got their way over an unpopular manager. [/b][/u]
[u][b]"[/b][/u]But this time Mr Abramovich [u][b][size=6]is fed up with [size=7]their moaning[/size].[/size]" [/b][/u]
Ovo boldano i podvuceno je VEOMA bitno..
Slusaj, AVB ako nista drugo kaze kad je nesto fejk. Svadja sa Cole-om je fejk. Ako nesto nije fejk, on kaze "ne zelim da odgovorim na to pitanje". Ima mnogih stvari koji su tacni u medijima, toliko je priznao ali bas za ovo je konkretno rekao da je fejk.
[u][b]In the past, the senior players have sometimes got their way over an unpopular manager. [/b][/u]
[u][b]"[/b][/u]But this time Mr Abramovich [u][b][size=6]is fed up with [size=7]their moaning[/size].[/size]" [/b][/u]
Meni je bitan samo ovaj dio.. Sad hocel to biti Cole ili neko drugi samo je bitno da igraci vise ne vode politiku kluba..
Joj jesu mi smiješni ovi novinari i ti insideri neki njihovi, pa čovječe Roman nikad nije dao izjavu za engleske medije niti će je ikad dati, a uslikati ga mogu samo iz ogromne udaljenosti jedva ga nekako uhvate. I sad ti ljudi imaju svoje neke insidere. Ma daj bježi. :lol: :rolleyes:
Smijesno , smijesno .

Vrijeme je da se stane u kraj neozbiljnosti u klubu .
Sta trener kaze tako mora i biti . Veseli me sto AVB ima podrsku Romana .

Cole me malo razocarao onom svojom izjavom .
[quote name='Wisey' timestamp='1330014573' post='29397']
Joj jesu mi smiješni ovi novinari i ti insideri neki njihovi, pa čovječe Roman nikad nije dao izjavu za engleske medije niti će je ikad dati, a uslikati ga mogu samo iz ogromne udaljenosti jedva ga nekako uhvate. I sad ti ljudi imaju svoje neke insidere. Ma daj bježi. :lol: :rolleyes:
[/quote]
upravo to

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.