Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Osobno bi vise volio da pocinje Torres na krilu umjesto Kaloua, al dobro je i ovako! Kontrat cemo ih pravo! COYB!
  • Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/181217_427274123957566_242001465818167_1593324_1360679702_n.jpg[/img]
:o
Twenty-two-year-old Ryan Bertrand will makes his Champions League debut, playing in front of Ashley Cole in a position on the left of midfield.
David Luiz and Gary Cahill both start so Jose Bosingwa is at right-back.
Didier Drogba leads the attack with Juan Mata behind and Salomon Kalou on the right.
Bayern Munich bring Diego Contento in at left-back and Anatoliy Tymoshchuk, more usual a midfielder, into central defence.
Thomas Muller is the one change to the midfield that contested the semi-final against Real Madrid.

Chelsea will line-up in the following 4-2-3-1 formation:
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
24 Gary Cahill
4 David Luiz
3 Ashley Cole
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard (c)
21 Salomon Kalou
10 Juan Mata
34 Ryan Bertrand
11 Didier Drogba

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 5 Michael Essien, 6 Oriol Romeu, 15 Florent Malouda, 23 Daniel Sturridge, 9 Fernando Torres.

Bayern Munich are expected to line up in the following 4-2-3-1 formation:

Neuer; Lahm (c), Boateng, Tymoshchuk, Contento; Schweinsteiger, Kroos; Robben, T Muller, Ribéry; Gomez.

Subs: Butt, Van Buyten, Rafinha, Usami, Pranjic, Olic, Petersen.

The referee is Pedro Proença from Portugal.
Od mene veeliki plus za RDM sto je dao priliku Bertrandu od prve, uvjeren sam da ce iskoristiti ovu sansu na najbolji nacin, Kalou samo smeta, trebao je Sturridgea, eto od onih 15 dana jos samo 15 min ostalo iscekivanja :)
[b][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/ibisevic-bayern-je-favorit-ali-chelsea-pobjedjuje/80780"]Ibišević: Bayern je favorit, ali Chelsea pobjeđuje![/url][/b]
[b][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic-chelsea-ce-biti-prvak-evrope/80774"]Pjanić: Chelsea će biti prvak Evrope![/url][/b]
Svaka cast RDM za Bertranda. Svakako bolje od malude i staridza. Disciplinovaniji je dosta. Samo nam ovo govori o defanzivnoj orijentaciji. Najvise zbog Lama i Robena.
Ono sto sa sigurnoscu mogu reci za prvo poluvrijeme jeste da je Mikel odigrao fenomenalno i da me je pomalo stid ove igre, razumijem ja u dvomecu takticku igru i defanzivu ali brate u finalu sa samo 2 suta na poluvremenu nema se sta pricati, moze ovo bolje samo da Kaloua i ono njegovo drvo na glavi izbaci i ubaci Torresa ili Sturridgea, Bertrand se pomalo uplasio ali ako ostane na terenu vjerujem da ce odigrati mnogo bolje, Lampard takodjer odlican a Cahilla Gomez baca po terenu heh oce se jos jednom povrijediti jbte.
od drugog poluvremena ubaciti torresa umjesto bertranda ili kaloua svejeedno i sigurno ce odluciti tekmu jer vidjeli smo ondje jedan dobar napaadac moze sve pretrcati i dati gol ,,ima u njihovoj odbrani dosta prostora ,,puno nam fali ramires s kontrama :((((
Bojim se nekog gola i onda ode sve u 3 lijepe.
Samo pametno u odbrani,Torres umjesto Kaloua i pokusat' sto prije zabit' gol. :D
Igra se nesvidja to je jasno, al znamo da to preferira Di Matteo.. Torresa mjesto Kaloua, kasnije ako bude potrebe Essiena mjesto Bertranda i onda s 2 spica :P
JBG RDM ceka nepovoljan rez da bi ubacio Toresa. Nije mi jasno, ako se uzme u obzir da moze da resi 1 na 1 a da je u odbrano jednako los kao Kalu nije mi jasno zasto ga ne ubaci. Verovatnoca da Kali predribla igraca je taman kao ja da ga ja predriblam sa dve noge u gipsu. A Obi igra fantazija. Pu pu pu da ga ne ureknem :-)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.