Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseafan97' timestamp='1337468375' post='50070']
Jebo vas vise Miroslav Ilic! Koja je ovo tema, tri uzastopna posta pjeva [i]Slavuj iz[/i] Mrčajevaca
[/quote]

mi smo izjednacili uz pesmu pozdravi je pozdravi ,tako da... :D :D
PRELEP DAN
  • Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

E neka ga je Redknap popusio pravo mi je drago. Ne mogu nas vise hejteri zajebavat da nemamo osvojenu LP.
[quote name='ADiS' timestamp='1337459157' post='49970']
igramo ko NAJVECE PICKE NA SVIJETU JEBO OVU IGRU I ZASLUZUJEMO DA GUBIMO.. JEBO TI RDM TORRES MATER STA SI CEKAO DO 83 MINUTE,...

RDM SVAKA TEBI CAST ALI SI JEBAO OVU UTAKMICU OD POCETKA... KURAC CES SE BRANITI CIJELU UTAKMICU, KAD TI NEMA RAMIRESA..
[/quote]
[quote name='cobinho' timestamp='1337459228' post='49971']
Ovaj RDM je kreten neopevani
[/quote]

...................................................................
Kap alkohola nisam danas popio,a bio sam na veselju,hteo sam na miru da odgledam utakmicu,ima vremena za slavlje.Adrenalin me jos drzi,ne mogu da spavam.Chelsea je sampion Evrope,a ja budan sanjam.Svaka cast igracima i treneru,zasluzeno su najbolji.
Kako smo samo izvodili penale (osim Matinog naravski). :o Izgleda da je Švabe zbilja mogu izgubiti na penale. :lol:

[img]https://p.twimg.com/AtTEjU-CEAEXh74.jpg[/img]
Iako alkohol kola u mojim venama, bila bi šteta da se ne napravi osvrt na proteklu večer.
Petak: Zadnji dan nastave, pijem sa prijateljima slaveći zadnje trenutke našeg četverogodišnjeg druženja, u mislima mi se podlo prikrada misao na sutrašnju utakmicu, podlo ali zasluženo jer malo šta volim kao ovaj klub, kao ovo jedinstvo, Chelsea! Kroz taj dan par puta zapjevam himnu, muški dio razreda mi se ruga uz dobacivanja tipa: Umjetni ste; nikada nećete osvojit ligu prvaka.. Hladno ih gledam uz čašu alkohola u ruci...
Subota: Cijeli dan se osjeća nervoza, osjeća se ono što se odavno osjetilo nije- plava krv koja kola mojim venama, ne plava zbog kraljevske loze kojoj pripadam ( :D ) plava je zbog jednog kluba za koji navijam.. Plava zbog Londonskih lavova..
Kroz prošle godine me malo tko znao učiniti tako ponosnim kao Chelsea! Oni koji me poznaju znaju koliko volim ovaj klub, koliko mi sve ovo znači.
Cijeli dan mi kroz misli prolazi nesretni scenarij (bolje rečeno krađa) iz 2009.
Nervoza je sve veća što se početak utakmice bliži.

20:45: Počelo je; ludnica na Allianz areni je krenula. Utaborio sam se u svom najdražem kafiću uz malobrojnu potporu želeći svom klubu pružiti maksimalnu podršku.
Lopta je okrugla i znam da jedna greška, jedna majstorija, jedna nesmotrenost može odlučiti utakmicu. Tekma odmiče, Bayern pritišće, atmosfera kao u Munchenu, pivo teče u potocima da ublaži nervozu (čak i strah). Bayern niže prilike, Chelsea svemu odolijeva, spretnost uz dosta sreće drži Chelsea u igri u prvom poluvremenu:

2. poluvrijeme: Nakon podosta popijenih piva, nervoza se ne smanjuje, dapače, biva sve veća. Prilike se nižu, Chelsea većinom neuvjerljiv. Onda dolazi prokleta 83. minuta, Bayern vodi, psovke padaju, Šok, tuga, nevjerica. Sve moje nade padaju u vodu, sve što sam želio se čini tako nedostižnim, dalekim. A onda dolazi ON! Jedan jedini, neponovljivi, polu čovjek polu zvijer. Nakon Matinog ubačaja iz kornera čudesnim udarcem Didier Drogba vraća nadu, vraća sjaj u moje oči, vraća onaj optimizam koji sam imao prije utakmice. Regularni dio utakmice završava rezultatom 1-1.

Produžeci: Počelo je mučenje, krenuli su produžeci. Sami početak je bio vrlo loš. 93. minuta i vrlo nesmotren i nepromišljen start Didiera Drogbe. Jedanaesterac za Bayern! Mrak mi opet pada na oči. Je li ovo konačni kraj? Hoće li ovo presuditi jednoj sjajnoj generaciji?
Odgovor je uslijedio odmah zatim! NE! Cech je sjajnom obranom pokazao da nije gotovo, tom obranom je pokazao onu hrabrost i smjelost koju Plavi lavovi pokazuju u završnici Lige prvaka.
Igra se nastavlja, jedanaesterci su sve izgledniji, i tako se sve završava. Još jedno finale će se odlučiti lutrijom jedanaesteraca.

Jedanaesterci: Lutrija je krenula. Predviđam pobjedu Bayerna nakon lutrije.
Loptu prvi uzima Lahm i pogađa. Nakon toga loptu uzima Mata prati me loš predosjećaj, sjećam se njegovog promašenog jedanaesterca protiv Birminghama u FA cupu. Na moju veliku žalost to se ponavlja. Za Bayern kasnije pogađaju Neuer (!) i Gomez dok za nas pogađaju Luiz i Lampard.
Loptu uzima Olić, trenutak koji je presudio, kafić ustaje na noge i Olić promašuje. Gromoglasni uzvici se ore kroz kafić koji je kako je večer odmicala sve više bio za Chelsea. Chelsea je realizirao svoj idući udarac dok za bayern promašuje Schweinsteiger, čovjek koji im je donio finale na Santiago Bernabeuu.
Loptu uzima Drogba, odlučujući penal, penal koji odlučuje da li će povijest biti stvorena sada ili će se nesreća Chelseaeve fantastične generacije nastaviti.
Drogba odlučno korača prema lopti, šut je veličanstven i to je GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!! Chelsea uzima ono što je davno bilo njihovo. Delirij, esktaza na Allianz Areni!

Suze sam jedva sakrio, moj vjerni pratitelj na Chelseaevim utakmicama, šal najdražeg kluba je upio suze koje sam sakrio od cijelog kafića, zato ovaj šal ima posebnu vrijednost, upio je suze koje su uzrokovali naši ljubimci osvojivši Ligu Prvaka. To je vrijedilo čekati, za to se živilo. Neka ova noć bude duga i neka se slavi daleko u noć. Svim vjernim navijačima upućujem iskrene čestitke. Ovo je noć za nas! KTBFFH! <3 <3 :*
Narode ovo je donijelo sreću meni osobno ali i financijski ^^ ugl.jel netko snimao cijelu tekmu?? želio bih to da imam negdje na CDu pošto je ovo jedna od onih povijesnih utakmica koja će se pamtiti do kraja života! :D
Ljudi moji, ja još nisam potpuno svjestan šta smo napravili. Bio na tom rođendanu, tamo me zajebavali kako navijam za luzerski klub, ono Muller dao gol oni mi se kese u facu ko da sam im smrtni neprijatelj, ja sutim i molim Boga da zabijemo, nije proslo skoro ni 5 minuta i pojavi se Tito! Naš spasitelj. Dalje, idemo u produžetke, kad tamo paf, ni više ni manje nego penal.. opet se seronje smiju, likuju, a ja se sjetio Messijeva promasaja i molim Boga da se nesto slicno ponovi i sad. Kad eto ti ga na, Čech obrani! Ja u deliriju, nemogu doć sebi, i za 10 minuta kad su vidjeli koliko sam uživljen u Chelsea većina ih okrenula navijat za nas, cak i ovaj pajdo koji je Bayernov navijac govori mi " jebes sve, ja za Bayern ne drzim ni u pola koliko ti za Chelsea, neka pobjede tvoji, samo radi tebe ".. ja jos drcem nista nije gotovo, ulazimo u lutriju jedanaesteraca.. Pogledam na jedvite ajde izvođenje Lahma, Mate, Gomeza, Luiza i Neuera, puknem i odem iz prostorije tako da nisam odgledao uzivo penale.. Otisao vanka, udaljio se iz kuce, kad eto ti frendova, trce prema meni i govore da je Chelsea prvak Europe.. ja se mislim da me lazu, trcim sto me noge nose i taman na tv-u prikazuje Schweinija kako kleci na podu i place. Postalo mi jasno, istina je, prvaci smo! Skacem ludujem pjevam Blau ist die Farbe, Fussball ist das Spiel.. Nenadjebiv osjecaj, ne bih ga mijenjao ni za sto na svijetu.. Hvala ti Chelsea, hvala ti Bože :)
Najbolji jebeni dan u mom zivotu, ajmo momci do zoreeee VEČERAS JE NAŠA FEŠTAAAAAAA AJMOOOOOO!!!

P.S. Trebali ste doživit sad ovu scenu, ja ulijećem u klub od 2000 ljudi i uklizivam na koljenima sa zastavom koju mi je Gandalf poslao :D
[quote name='zhizha' timestamp='1337475387' post='50139']...ugl.jel netko snimao cijelu tekmu?? [b]želio bih to da imam negdje na CDu[/b] pošto je ovo jedna od onih povijesnih utakmica koja će se pamtiti do kraja života! :D[/quote]
Potpisujem... Ako je netko snimao, molim da se javi i meni... ;)
Ljudi,braco po plavoj krvi,kad citam prethodne postove i vidim koliko vam znaci Chelsea i vidim da nisam jedini u tome,suze mi same krenu na oci.Retko kada placem,ali sam sinoc plakao od srece.Tesko je naci prave reci da se opise ova sreca.Mozda sam ja lud,ali skoro pa da je u rangu kada mi se cerkica rodila pre tri godine.Tako se osecam.
posle spavanje i dalje pricam sebi u neverici da smo osvojili ligu sampiona
[img]http://sport.blic.rs/data/images/2012-05-20/245097_mdf71806_origh.jpg[/img]
[quote name='Cleo' timestamp='1337499960' post='50178']
posle spavanje i dalje pricam sebi u neverici da smo osvojili ligu sampiona

[/quote]
Ja i dalje nemogu da vjerujem . Osjecaj nevjerovatan , vanzemaljski , sve ocekujem da cu se svakog trena probuditi i da ce neko reci da je ovo samo san .
Onaj osećaj kada je Bane istrčao sa srpskom zastavom, dizanje pehara, prvih 10 sekundi posle datog Drogbinog penala..
[b]NEZABORAVNO!![/b]
Takodje sam se mnogo obradovao kad sam video baneta sa nasom zastavom,ponovo sam poceo da se derem.
Nisan rekao,kad je drogba dao penal,skakanje sa petog stepenika :D
Drogba-heroj,pa zamalo tragicar i ponovo heroj

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Ja sam gledao sa svojom ekipom tekmu... bilo nas je 6 komada... nas 2 zadrti Chelseaovci, 2 zadrti Bayernovci a dvoje neutralni... kad smo tamo oko 84 minute primili gol... ja sam samo u nevjerici ravno gledao ispred sebe... cijelu vecer pio i doslovno gutao cips od zivcanoce a onda muk... nisam bio u stanju da okrenem glavu kamoli ista drugo... muka, bol... i onda nastupa 87 minuta... ne da sam skakao... nego sam na plafonu zavrsio od srece... a da dalje ne pricam... OVOLKU SRECU KOJU MI JE CHELSEA DAO JUCE NE MOZE MI NIKO DAT...!!!! HVALA TI CHELSEA!!!

jos uvijek ne vjerujem, jos uvijek nisam svjestan sto se sve dogodilo... cestitam svima vama ekipo... USPJELI SMO!!!! KTBFFH!
jel pohvalio neko luiza kako je izveo penal. kad sam video zalet i jacinu udarca,nisam mogao da verujem. slicno kao mijatovic pedja 98 godine kad je poljubio precku
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551141_427683653916613_242001465818167_1594604_1011708214_n.jpg[/img]

Ova mi je najdraza. ( poslije DD penala, slavlje )
ima li tko snimak dizanja pehara ??? ili na youtubeu ako ima, molim vas da netko postavi ako nije problem :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.