Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

UeOa9.jpg

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

FINAL, München 2012

Fußball Club Bayern München versus London Chelsea Football Club

19th May, Saturday

20:45h Summer Central European Time

preview by

reLo (intro)

Lampard (Chelsea)

Wisey (Bayern)

Whisper (outro)

Vaša očekivanja?

<h3 class="r"></h3>

• Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Već sam rekao trofej ide u London :D i velika šteta što neće igrati Ramirez i Tery falit će nam na terenu
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337097643' post='48847']
Šta se ovo zalizao David ovako? Evo ga ko onaj iz Nadrealista.
[/quote]

zenit,maraka maraka... hahaha
Vjerujem da ce Lamps i Terry podici pehar u subotu!
Ova pusiona Bayerna u najacem sastavu protiv Dortmunda ih je sokirala. Odbrana im je toliko skakljiva, a bit ce pogotovo bez Badstubera sa (najvjerovatnije) van Buytenom koji je bio dugo povrijedjen zadnju utakmicu odigrao krajem januara. Isto tako na lijevom beku ce igrati neiskusni Contento.
Zadnjih dana se je vidilo u izjavama Boatenga i Ribberya da su nesigurni i da se plase Chelsea pogotovo Drogbe. Cak i trener Heynkes je izavio da oni nisu favoriti "jer ni velika barcelona nije uspjela pobijediti Chelsea, kako onda da to Bayern uspije"
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337103382' post='48869']Vjerujem da ce Lamps i Terry podici pehar u subotu! Ova pusiona Bayerna u najacem sastavu protiv Dortmunda ih je sokirala. Odbrana im je toliko skakljiva, a bit ce pogotovo bez Badstubera sa (najvjerovatnije) van Buytenom koji je bio dugo povrijedjen zadnju utakmicu odigrao krajem januara. Isto tako na lijevom beku ce igrati neiskusni Contento. Zadnjih dana se je vidilo u izjavama Boatenga i Ribberya da su nesigurni i da se plase Chelsea pogotovo Drogbe. Cak i trener Heynkes je izavio da oni nisu favoriti "[b]jer ni velika barcelona nije uspjela pobijediti Chelsea, kako onda da to Bayern uspije"[/b][/quote]

Ima istine u svemu sto si rekao. A ova posljednja recenica je u sustini pokusaj Heynckesa da svoje momke rastereti i prebaci pritisak na nase. Ali oni su ipak favoriti. Igraju pred svojom publikom. Nama odgovara sto smo u "podredjenom" polozaju.
Nemoj se previse zanositi tim izjavama sto trenera njihova, sve je to taktika, da on tako misli ne bi bio tu di je sad
Idemo po taj trofej zasluzili smo taj trofej . !

Ne znam kako ce izgledat formacija ja sam da Torres udje u 60 minuti i prevagne na nasu stranu :D

COME ON CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!

http://www.youtube.com/watch?v=rIxoKN1e6VA
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337112619' post='48935']
Bit ce 1:1 i u produzecima cemo primit gol i izgubit...
[/quote]
Muči tamo.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337112619' post='48935']
Bit ce 1:1 i u produzecima cemo primit gol i izgubit...
[/quote]

jesi li siguran da si vidovit? da idem u kladionicu bacit sve i paru na X :D
Kao što rekoh najvažnije je da nama bekovi budu na razini, za stopere se ne brinem ako tu budu David i Gary.. Bekovi će imat ključnu ulogu u zaustavljanju Riberya i Robbena. Praktički smo im zaustavili i onesposobili skoro sve šanse ako tu dvojicu zaustavimo. Samo da ne naprave budalu od Bosingwe.
Njima je obrana dosta loša i trebaju nam brzonog igrači, ali i buldožer u napadu (Drogba). Robbie najbolje zna kako će iskombinirat Didiera i Fernanda i njemu vjerujem..
Keep the blue flag flying high!! <3
Kalou---Mata---Sturridge
-----Drogba/Torres------
ili

Kalou---Sturridge----Mata

ili

Sturridge---Mata---Torres
----------Drogba------

ili

Kalou-----------------------Mata
--------Drogba-----Torres----

ili možda i Bertrand lijevo krilo u nekoj od ovih opcija, možda je zbog toga igrao u Nedelju onoliko na lijevom krilu. Lakše bi Cole-u bilo nego s bilo kojim drugim igračem.

ili ??

Šta bi bilo pametno odradit?? Ne ide ni da potpuno ofanzivno krenemo, jer su im zajebana krila. A ne valja ni previše defanzivno, pa da se samo branimo..
Ako bih ja mora birat onda možda čak bi najbolja bila ova zadnja opcija sa Drogbom i Torresom.. :) mada mi se sviša način razmišljanja što se tiče Bertranda.. Njega na lijevo krilo da pomaže u defanzivnim zadaćam a kaloua na desno krilo jer je u defenzivi bolji od Sturridgea i u sredini iza Drogbe/Torresa nek bude Mata.

Kalou-----Mata-----Bertrand

--Drogba/Torres--
Po meni 10 igrača ima gotovo sigurnu poziciju u ekipi, ako sve bude išlo prema planu. To su:
Cech, Bosingwa, Cole, Luiz, Cahill, Mikel, Lampard, Mata, Kalou i Drogba.

Eh sad za jedno preostalo mjesto borit će se tri igrača. Svi su suspendirani zamijenjeni sem Ramiza, a njega će zamijeniti jedan od trojca Torres/Essien/Malouda. Eh sad, Florent se povrijedio protiv Blacburna i pod velikim je upitnikom za ovaj meč tako da mislim da njega možemo prekrižiti za start. Ostaju ova dvojica. :) A onda od toga ko će upasti zavisi formacija, hoće li biti 4-2-3-1, 4-3-2-1, 4-4-2.. ;)

Na to sve kažem:
http://www.youtube.com/watch?v=0WNHNfBUFB0&feature=related
[quote name='CFC1905' timestamp='1337114469' post='48958']
Kao što rekoh najvažnije je da nama bekovi budu na razini, za stopere se ne brinem ako tu budu David i Gary.. Bekovi će imat ključnu ulogu u zaustavljanju Riberya i Robbena. Praktički smo im zaustavili i onesposobili skoro sve šanse ako tu dvojicu zaustavimo. [color=#ff0000][size=5]Samo da ne naprave budalu od Bosingwe.[/size][/color]
Njima je obrana dosta loša i trebaju nam brzonog igrači, ali i buldožer u napadu (Drogba). Robbie najbolje zna kako će iskombinirat Didiera i Fernanda i njemu vjerujem..
Keep the blue flag flying high!! <3
[/quote]

taj brod je davno isplovio.....

evo moje teorije, ako cahill i Luiz zaigraju mislim da mi oo nosimo, ako ne onda će to vjerojatno Bayern uzet.
Njihova se cijela igra temelji na dvojcu Robben-Ribery i to ako se zaustavi obavili smo 70% posla, ima
par opcija kako da se to zaustavi a u nijednoj nije Bosingwa
[quote name='Vinko' timestamp='1337118373' post='49009']

taj brod je davno isplovio.....

evo moje teorije, ako cahill i Luiz zaigraju mislim da mi oo nosimo, ako ne onda će to vjerojatno Bayern uzet.
Njihova se cijela igra temelji na dvojcu Robben-Ribery i to ako se zaustavi obavili smo 70% posla, ima
par opcija kako da se to zaustavi a u nijednoj nije Bosingwa
[/quote]

Bosingwa nam je desni bek i njegova je dužnost da to pokuša zaustavit.. Možemo se nadati njegovoj čudesnoj utakmici iako je to teško očekivat. Ako ništa nek mu dolazi kalou ili ko god bude desno krilo pomoć u defanzivnim zadacima ko što je to Ramires perfektno radio. Falit će nam Ramires itekako.
[quote name='CFC1905' timestamp='1337118562' post='49014'] Bosingwa nam je desni bek i njegova je dužnost da to pokuša zaustavit..[/quote]
Ako Bosingwa bude u prvih 11, jadna nam majka... i s peharom se možemo pozdraviti odmah pri istrčavanju na teren...
Daj Bože da ne igra, a ako bude igrao, jedino se mogu nadati da će me nekim zaista neviđenim čudom demantirati...
[quote name='Gandalf' timestamp='1337122563' post='49059']
Ako Bosingwa bude u prvih 11, jadna nam majka... i s peharom se možemo pozdraviti odmah pri istrčavanju na teren...
Daj Bože da ne igra, a ako bude igrao, jedino se mogu nadati da će me nekim zaista neviđenim čudom demantirati...
[/quote]

Točno tako, kao što je Grande Mou izjavio za Paula, nikad neće biti igrač utakmice ali će uvijek biti meÄ‘u boljima na terenu. Zato želim vidjeti Ferreiru u prvih 11, i akobogda (što je nemoguće) Kanea na klupi mjesto Bosingwe.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.