Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Jel tko od igraca koji igraju(obje momcadi) osvojio jos Ligu prvaka osim Jose Bosingwe?
Neda mi se provjeravat od igraca do igraca :D
[quote name='stifmeister' timestamp='1337292104' post='49528']
Jel tko od igraca koji igraju(obje momcadi) osvojio jos Ligu prvaka osim Jose Bosingwe?
Neda mi se provjeravat od igraca do igraca :D
[/quote]

Ferreira.
[quote name='Chelsea4' timestamp='1337289785' post='49511']mislim da ce to ovako izgledat

cech

bozz(ferreira)---chill---luiz---cole

essien---mikel---lamps---mata

torres---drogba[/quote]
Pa Mikel je ozlijedjen jos uvijek.
Sto se oporavio?

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1337292237' post='49529']

Ferreira.[/quote]
Od Bavarac nitko? Zanimljivo
Ajd nek i ova dva dignu drugi put
[quote name='diablo_bih' timestamp='1337293232' post='49533']Cuj povrijedjen mikel, aha tri put :D[/quote]

http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=529127
http://www.nigerianewsline.com/7-days-to-uefa-champions-league-final-mikel-obi-injured/

Eno ti i u sluzbenom UEFInom dokumentu kojeg je wisey postao pise. Nije se pojavio ne treninzima jos.

Sto nitko ovdje ne zna za to?
ne znam, mozda bi najbolja postava izgledala ovako
Cech
Ferreira(Essien)____Cahill____Luiz____Cole
Mikel______Lampard

Sturidge_________Mata_________Torres

Drogba

O napadu sad ne bih nesto, prije bih o odbrani. Po meni Bosingva jedino u rezerve, Ferreira je od njega sigurniji a i mogao bi Essien mada je on van forme, ali je znao da odigra jako dobro na desnom beku, jos kad se sjetim gola protiv Arsenala kada je dotrcao sa desne strane, mada je to proslost on vise nije takav definitivno.. Nadam se da ce stoperski tandem biti spreman jer su bas neophodni, e sad jedino ukoliko se neki od ovih ne oporavi da uleti Bosingva na stopera..

Sto se napada tice, manje vise zna se kako ce biti, ne bih volio vidjeti Kalua, stvarno on je poslednji koji treba u ovom finalu...

I nadam se tvrdoj utakmici ali i pobjedi :))))
Igrao je dobro u Moskvi, kada je cuvao Ronalda, imao par gresaka ali pokazao da zna cuvati najbolje.. Nego da ne bude kako ja obozavam Essiena jer je sad stvarno ocajan, meni je i Ferrera odlican bek, samo da ne gledam onog panja od Bosingve :D
Sto se tice pozicije desnog bocnog ja sam ovakvog nisljenja...

Bosingwa> za njega svi znamo da je previse los u obrambenim zadacima i smatram da bi njega u ovakvoj utakmici bio grijeh stavit u pocetnu postavu...

Ferreira> previse je bio na klupi ove sezone i nihe to vise onaj igrac koji jebio u doba mourinha tako da mislim da cak imamo i bolje rijesenje... Ali ako moram birat izmedju njega i boaingwe onda definitivno on...

Essien> imao je tesku povredu, dosao nakon ppolusezone i dobivao tu i tamo priliku.... Nije se bas naigrao ali ipak skupio je neku minutazu... U tekmi protiv blackburna pokazao je da jos uvijek nije za staro zeljezo... A u ovom finalu trebamo imat cvrstu i povezanu obranu... Nesto kao sto su u vojnickom smislu imali spartanci onu svoju cuvenu falangu... Neprobojnu obranu koja ovisi jedan o drugom i ako jedna karika zakaze onda padaju svi... Tako nekako mi moramo djelovat protiv bayerna... Postavit taj zadnji stit i pustit ih da se odbijaju od nas... A najbolje izglede da uspijemo imamo cak i s essienom... Jer vjerujem da ce njega tesko lomiti... Kako sam skroz zaboravio na njega da moze igrat na toj poziciji....
[url="http://www.goal.com/en/news/1715/match-preview/2012/05/18/3109945/bayern-munich-chelsea-preview-bavarians-eye-champions-league"]Preview: Bayern Munich - Chelsea[/url]
[url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/05/18/3110782/which-chelsea-starting-xi-should-di-matteo-pick-against"]Which XI should Di Matteo pick vs Bayern?[/url]
[quote name='diablo_bih' timestamp='1337296284' post='49545']Znam bolan, nego to ti je kao sto je i drogba bio "povrijedjen". Ziv i zdrav je mikel ne brini ti nista ;)[/quote]
Ne znam bas. Gledam slike s treninga sad prije LP(od jucer su slike mislim) i nema ga nigdje.
Da nam obojica po jedan ovakav daju sutra
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m450jeYRlf1r4hxlqo1_400.gif[/img]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oNXszJDJpOQ
Po meni. [center]Cech[/center][center][center]Bosingwa - Luiz - Cahill - Cole[/center][/center]
[center][center]Mikel - Essien[/center][/center]
[center][center]Torres - Lampard - Mata[/center][/center]
[center][center]Drogba[/center][/center]
[center][center]Cech[/center][/center]
[center][center] [/center][/center]
[center][center]Bosingwa - Luiz - Cahill - Cole[/center][/center]
[center][center]Mikel - Lampard[/center][/center]
[center][center]Torres - Mata - Kalou[/center][/center]
[center][center]Drogba[/center][/center]
[center][center]Predpostavljam da ce biti ovako :D[/center][/center]
[url="http://www.skysports.com/football/match_preview/0,,11065_3510294,00.html"]Champions League final preview[/url]

EDIT :[center][center]Cech[/center][/center]
[center][center]Bosingwa / Ferreira - Cahill - David Luiz - Cole[/center][/center]
[center][center]Mikel[/center][/center]
[center][center]Essien - Lampard[/center][/center]
[center][center]Mata[/center][/center]
[center][center]Torres - Drogba[/center][/center]
Ja bih ovakav sastav kao sto je Juan Manuel Mata predstavio. Dakle, dijamant u kojem se moze igrati sjajan presing, i gdje mozes lakse kontrolisati sredinu terena. Da imamo zdrava krila onda bi mogla 4-2-3-1, ali posto nema Ramiresa, a imamo ovakvog Dannyja i nista boljeg Kaloua, onda je logicnije ovako izvesti. Mikel koji bi dezurao tik ispred odbrane, a na centru borbeni Essien i iskusni Lamps koji moze proturiti loptu prema naprijed. Njih dvojica bi mogli mnogo pomoci Mati. Drogba bi bio uvijek naprijed, a Torres bi mnogo vise trcao i vracao se nazad da pomaze vezi. Mislim da Byernova odbrana ne bi izdrzala protiv Drogbe i Torresa, ali vidjecemo sta ce biti. Za sta ce se Robbie opredijeliti...

Ako zatreba, samo se izvuce Essien a ubaci Danny/Kalou, Torres na krilo i eto 4-2-3-1.
svi postavljate nas sastav, a ja cu evo od protivnika , pa da im nadjemo slabe tocke :D
Bayern ce (skoro) sigurno izaci u ovom sasatvu:
4-2-3-1
Nauer
Lahm-Boateng-Timoschuk-Contento
Svinjasteiger-Kroos
Robben-Müller-Ribery
Gomez

Slaba tocka im je definitivno lijeva strana odbrane sa neiskusnim Contentom. Kada bi Sturridge zaigrao na desnom krilu,vjerujem da bi yebo Contenta svojom brzinom , samo da li je Sturridge u stanju da istovremeno i pomaze odbrani na desnom beku ? :mellow:
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337347475' post='49615']
svi postavljate nas sastav, a ja cu evo od protivnika , pa da im nadjemo slabe tocke :D
Bayern ce (skoro) sigurno izaci u ovom sasatvu:
4-2-3-1
Nauer
Lahm-Boateng-Timoschuk-Contento
[b]Svinjasteiger[/b]-Kroos
Robben-Müller-Ribery
Gomez

Slaba tocka im je definitivno lijeva strana odbrane sa neiskusnim Contentom. Kada bi Sturridge zaigrao na desnom krilu,vjerujem da bi yebo Contenta svojom brzinom , samo da li je Sturridge u stanju da istovremeno i pomaze odbrani na desnom beku ? :mellow:
[/quote]

najveca mana kod Bayerna je to sto nije Svinjasteiger nego Svinjski štapic... i problematika nasih igraca je ta sto neznam kako ce se nasi igraci moci pomirit s takvoj informaciji... hmmm :o :huh:
Sanse da ovakva Bayernova odbrana izdrzi protiv Drogbe i Torresa u tandemu su ravne nuli. Ih da nam je Ramiresa sada po ovoj lijevoj Bayernovoj strani, pa haos bi pravio. Danny ne igra pretjerano odbranu. Ja sam rekao iznad sta bih volio vidjeti, a sta ce biti ne znam. Samo da Robbie izvede nesto sto ce nam donijeti trofej. :)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337347694' post='49616']

najveca mana kod Bayerna je to sto nije Svinjasteiger nego Svinjski štapic... i problematika nasih igraca je ta sto neznam kako ce se nasi igraci moci pomirit s takvoj informaciji... hmmm :o :huh:
[/quote]

bice u soku, trebace im terapija, najbolje gang-bang sa Evom ;)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1337347796' post='49617']
Sanse da ovakva Bayernova odbrana izdrzi protiv Drogbe i Torresa u tandemu su ravne nuli. Ih da nam je Ramiresa sada po ovoj lijevoj Bayernovoj strani, pa haos bi pravio. Danny ne igra pretjerano odbranu. Ja sam rekao iznad sta bih volio vidjeti, a sta ce biti ne znam. Samo da Robbie izvede nesto sto ce nam donijeti trofej. :)
[/quote]

mozda svinjske kotlete? :huh:
Bosingwa na krilo, Fereira na beka. I nema brige, što se tiče desne strane :P

Bayern ako stvarno tako izađe, nema šanse da ne prime bar jedan gol. A što se tiče naše odbrane, ja vjerujem da može sačuvati netaknutu mrežu, samo uz najozbiljniji pristup cijele ekipe. Jednostavno da grizu na terenu.

Ovaj sastav gore od Mate, se i meni sviđa, nebi bilo loše tako igrati, mada teško da će RDM odstupit od svoje 4231 formacije.

I da, nevjerovatno koliko nas podcjenjuju, svi osim nas, simpatizera Chelseaja. Al neka, možda je to i dobro, meni će definitivno biti slađa pobjeda ako do nje dođemo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.