Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

sumnjam da ce RDM odustat od svoje 4-2-3-1 formacije... mislim da je samo pitanje koji ce igraci izac na teren...

a sto se tice nase obrane...mislim da ce barem jedanput popustit... bilo bi jako, jako tesko da se uspiju odhrvat cijelu tekmu riberyu, robbenu a i gomezu... to bi bilo ipak jako tesko... jer mi u obrani imamo luiza i cahilla koji nisu od povrede odigrali jednu utakmicu a uz to ako se ne varam to ce im bit tek prva tekma u kojoj ce bit u tandemu... s desne strane cemo imat bosingwu ili ferreira koji sumnjam da mogu dovoljno zatvorit tu stran... mozda bi jos bilo najbolje desno ubacit essiena...

ali kako god bilo nadam se da cemo uzet ovaj puta LP... ali za to ce nam trebat barem 2-3 gola... ;)
Final countdown: Chelsea stars touch down in Munich ahead of Champions League showdown with Bayern
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2146291/David-Luiz-Champions-League-journey-Chelsea.html
http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/Ekipa/Chelsea/Novica/Za-London-in-za-Abramovica.aspx

Fin članak Slovenaca, vrijedi pročitati. Mislim da ćete sve razumiti. Inače ovdje, s kim sam u kontaktu, svi su za Chelsea. Još nisam naletio na nekoga, da kaže da je za Bayu, iako ih naravno ima..
You have the support of all of us gooners. COME ON CHELSEA

Good luck Chelsea, hope Torres scores the goals you need to win this from a Rangers fan :)

com'on Chelsea i got my 300 quid on you winning tomorrow. Make it an awesome weekend for me and the missus. from a Man Utd fan!!

Come on boys!! now come back with the cup. But if you don't we are still very very proud of u!!

Come on Chelsea.. I'm flying out there tomorrow morning. Can't wait. 35,000 Chelsea fans making the trip. Should be an incredible experience and I'm so excited about the game. Should be a cracker but lets bring the trophy home Chels!!!

good luck chelsea, the whole nations behind you (apart from spurs fans!) from a notts county fan

Good luck lads hope you win you deserve it for all the rubbish comments and reports you have had to put up with they are only jealous because their teams were not good enough ,it is not about how much money is thrown into a club but how hard you work to get there ,bring home the cup for your loyal fans who are behind you 100%.
[quote name='Ajna_CFC_DavidLuiz' timestamp='1337350173' post='49633']
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/554722_431212616897773_1614357631_n.jpg[/img]Zanimljivo
[/quote]

zanimljive stvari... jao jedva cekam sutra... :D
  • Autor
Napet sam, ali imam odličan osjećaj. Sutra uz pivo i kobasice se ovo gleda ispod otvorenog neba..Nemam šta drugo poželjeti...Osim europskog osvajanja Chelseaja i da mi Karlovačko puno više prija od K+.

I da trebao sam ići gore u Minhen, ali došlo je do ove situacije:

[img]http://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_120518087.jpg[/img]

A ja nažalost nisam Abramovičev sin :)
Imal kakva krava da isere govno na dres koji ce izgubit bgt.. Neko je cini mi se ovdje pisao da je pop neki predvidio da ce Robben dati pobjedonosni gol a vise ja vjerujem zivotinjama xD
Sve ukazuje na nasu pobjedu al' opet me nekako strah poraza.
Neznam kako bi prezivio jos jedan poraz u finalu LS :rolleyes:
jesam li ja to dobro razumio ovog celu.... :huh: Chalobah i Kane su uvrstani u listu igraca koji bi mogli nastupiti sutra :)
[b] Njemački Kicker anketirao je uoči subotnjeg finala Lige prvaka nekolicinu bivših osvajača ovog takmičenja. Većina ispitanih daje prednost Bayernu u odnosu na Chelsea.[/b]
[color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left][left] [/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left][left][color="#FFFFFF"] [b][24 sata info][/b] [/color][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left][left]Bavarci će igrati na svojoj Allianz Areni što je većini glavni argument za prognozu da će na kraju slaviti peti naslov europskg prvaka u klupskoj historiji, prenosi dnevnik.hr.

[b]Didier Deschamps[/b], osvajač Lige prvaka s Marseilleom 1993. godine: "Bit će 3-1 za Bayern jer igra kod kuće i iskoristit će svoju napadačku snagu."

[b]Lars Ricken[/b], osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. godine: "Bit će 1-0 za Bayern. Otkad smo 2002. izgubili finale Kupa UEFA-e u Rotterdamu od Feyenoorda, znam da se prednost domaćeg terena ne smije podcjenjivati."

[b]Bodo Illgner,[/b] osvajač Lige prvaka s Real Madridom 1998. godine: "Bit će 2-1 za Bayern. Ne može mu pobjeći još jedan naslov."

[b]Gary Neville,[/b] osvajač Lige prvaka s Manchester Unitedom 1999. godine: "Bit će 2-1 za Chelsea. Bayern će pasti kao i protiv nas 1999. Drogba će imati veliku večer."

[b]Ottmar Hitzfeld,[/b] osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. i Bayernom 2001. godine: - Bit će 3-1 za Bayern. Ove je sezone u Ligi prvaka pružao sjajne igre. Ima veliku snagu u ofenzivnom dijelu igre.

[b]Deco,[/b] osvajač Lige prvaka s Portom 2004. i Barcelonom 2006. godine: "Bit će 1-0 za Chelsea. Njegovi su igrači iskusni i hladnokrvni u finalima što su pokazali i u nedavnom finalu FA Cupa protiv Liverpoola."

[b]Dietmar Hamann[/b], osvajač Lige prvaka s Liverpoolom 2005. godine: "Bit će 5-4 za Bayern nakon jedanaesteraca. Nakon 120 minuta prednost će biti na strani Bayerna jer je već pobijedio Real na penale."

[b]David Villa[/b], osvajač Lige prvaka s Barcelonom 2011. godine: "Bit će 1-0 za Chelsea jer ima sjajnu defenzivnu igru. Bit će to finale s malo prilika, a mogao bi presuditi jedan od mojih prijatelja, Fernando Torres ili Juan Mata."[/left][/size][/font][/color][/left]
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337364221' post='49694']
[b] Njemački Kicker anketirao je uoči subotnjeg finala Lige prvaka nekolicinu bivših osvajača ovog takmičenja. Većina ispitanih daje prednost Bayernu u odnosu na Chelsea.[/b]
[left][left][color=#FFFFFF][b][24 sata info][/b] [/color]

[/left][/left]
[left][left] [/left][/left]
[left][left]Bavarci će igrati na svojoj Allianz Areni što je većini glavni argument za prognozu da će na kraju slaviti peti naslov europskg prvaka u klupskoj historiji, prenosi dnevnik.hr.

[b]Didier Deschamps[/b], osvajač Lige prvaka s Marseilleom 1993. godine: "Bit će 3-1 za Bayern jer igra kod kuće i iskoristit će svoju napadačku snagu."

[b]Lars Ricken[/b], osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. godine: "Bit će 1-0 za Bayern. Otkad smo 2002. izgubili finale Kupa UEFA-e u Rotterdamu od Feyenoorda, znam da se prednost domaćeg terena ne smije podcjenjivati."

[b]Bodo Illgner,[/b] osvajač Lige prvaka s Real Madridom 1998. godine: "Bit će 2-1 za Bayern. Ne može mu pobjeći još jedan naslov."

[u][b]Gary Neville,[/b] osvajač Lige prvaka s Manchester Unitedom 1999. godine: "Bit će 2-1 za Chelsea. Bayern će pasti kao i protiv nas 1999. Drogba će imati veliku večer."[/u]

[b]Ottmar Hitzfeld,[/b] osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. i Bayernom 2001. godine: - Bit će 3-1 za Bayern. Ove je sezone u Ligi prvaka pružao sjajne igre. Ima veliku snagu u ofenzivnom dijelu igre.

[u][b]Deco,[/b] osvajač Lige prvaka s Portom 2004. i Barcelonom 2006. godine: "Bit će 1-0 za Chelsea. Njegovi su igrači iskusni i hladnokrvni u finalima što su pokazali i u nedavnom finalu FA Cupa protiv Liverpoola."[/u]

[b]Dietmar Hamann[/b], osvajač Lige prvaka s Liverpoolom 2005. godine: "Bit će 5-4 za Bayern nakon jedanaesteraca. Nakon 120 minuta prednost će biti na strani Bayerna jer je već pobijedio Real na penale."

[u][b]David Villa[/b], osvajač Lige prvaka s Barcelonom 2011. godine: "Bit će 1-0 za Chelsea jer ima sjajnu defenzivnu igru. Bit će to finale s malo prilika, a mogao bi presuditi jedan od mojih prijatelja, Fernando Torres ili Juan Mata."[/u]

[/quote]

To su moji ljudi :) lijepo je to cuti od jednog Nevillea.[/left][/left]
Evo sad na vijestima rekao da su Chelsijevi navijači ugrabili većinu karata.
Izgleda da će Bavarci biti u manjini doma na kraju :lol:
Englezi i zadnju funtu dali za karte
Samo da navijaju kako se spada a to očekujem jer su vani gdje nema toliko pravila.
Na kraju očekujem i uletavanje na teren da proslave s momcima naslov
Meni bi ovo sto Neville predvidja bilo najdraze. Da bude "Drogba"s night", to bi bio veliki plus za pregovore oko njegovog novog ugovora
Glasine kruze da ce Bertrand mozda krilo igrat? Sad se sjeti da je igrao i protiv blackburna dio utakmice na krilu.. Hmm nebi bilo mozda lose :)..

Sutra bas sastav svakakav moze biti.. Jedino sto znam je da malouda 99posto nece igrati od prve. :D
[quote name='stifmeister' timestamp='1337364641' post='49698']
Samo da navijaju kako se spada a to očekujem jer su vani gdje nema toliko pravila.
[/quote]

ja sam prvotno mislio da će biti najviše 25 hiljada naših, ali onda mi je frend rekao da će biti podjednako, možda malo više za Bayern
niš, bumo vidli, ali lako moguće da ta prednost domaćeg terena nestane ako plavci daju sve od sebe u navijanju :)

šta bi dao da sam u Munchenu meÄ‘u navijačima Chelsea, to bi bilo neprocjenjivo iskustvo
[quote name='stifmeister' timestamp='1337364641' post='49698']
[/quote]

Nakon pizdarije koja je ispala prije 3 dana na utakmici Fortuna-Hertha, gdje su navijaci debili uletili na teren prije zavrsetka utakmice da slave ulaz u Bundesligu :lol: vjerujem da ce osiguranje jos vise biti povecano nego planirano da se takvo nesto opet nebi desilo
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337365193' post='49706']

Nakon pizdarije koja je ispala prije 3 dana na utakmici Fortuna-Hertha, gdje su navijaci debili uletili na teren prije zavrsetka utakmice da slave ulaz u Bundesligu :lol: vjerujem da ce osiguranje jos vise biti povecano nego planirano da se takvo nesto opet nebi desilo
[/quote]
Engleze zaustaviti u euforiji na stadionu? Nemoguća misija
[quote name='stifmeister' timestamp='1337365354' post='49707']
Engleze zaustaviti u euforiji na stadionu? Nemoguća misija
[/quote]

nadam se da je :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.