Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ajme meni kakav me osjecaj puca cijeli dan, nikako docekat to finale.. Sutra gledat analno devastiranje Bayerna s najboljim frendovima, jedan od njih veeliki Bayernov navijač al se nadam da će plakati na kraju - ne od sreće! Danas sam po 2 put odgledao snimku utakmice Barcelona - Chelsea od neki dan, malo za dizanje morala, puca me adrenalin samo tako! Jebes sve, ja vjerujem da cemo osvojit, NITKO nema toliku zelju za osvajanjem kao ova nasa momcad, ako obrana bude na razini zadatka pobjeda nam se smiješi :)
Deco, Villa i Neville, svaka čast, a vidi Deschampsa, šta nam napriča... Molim te Bože, da ovakvim začepimo gubicu sutra, obraduje nas molim Teeeeee
[b]'Can we win it?,'[/b] he was asked. [b]'Yes,'[/b] was his response

U slavu,u istoriju,u besmrtnost.

Dace Bog.
Sutra je sveti dan za nas braću navijače Chelsea, sutra se piše povijest i sutra će biti neopisiva euforija i atmosfera, nadam se najboljem i da će naši momci završiti utakmicu dignute glave i da ce osvijetlit obraz kluba za kojeg se gine...

Srce bi mi puklo kada bi opet vidio naše ikone kako plaču spuštenih glava i tuguju, al ipak imam osjecaj da ce sutra pasti sretne suze i da ce centar svijeta biti London !

[color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive][size=8]COME ON BOGOVI ! [/size][/font][/color]
Bertrand na krilu, po meni nikao nebi bilo loše. ÄŒak bolje nego da tu igra Malouda ili Torres.

On je i počeo karijeru kao krilo, ali je prebačen na LB. Brzina, tehnika i centaršut ima, prodornost manje više, al dovoljno će bit.
Šta je novo otkako sam otišao na piće ?
- Ekipa sletjela u Munchen i održala trening + press konferenciju
- Toddy Kane i Nate Chalobah kao dvije pričuvne opcije otputovali s timom
- neke priče da smo trenirali Ryana na lijevom krilu a Kaloua na desnom

[color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][left]Đoković neće moći da gleda finale Lige šampiona, jer će igrati polufinalni meč sa Rodžerom Federerom, ali zna za koga će navijati. [/left][/font][/color]

[i]"Navijam za ÄŒelsi, šteta što Bane neće igrati. Bajern je favorit i mnogi predviÄ‘aju da će lako dobiti taj meč, ali sve je moguće, ipak je to fudbal, a oba tima su sigurno veoma motivisana. Fudbal je popularan meÄ‘u teniserima i nadam se pobedi ’plavih’."[/i]
[url="http://www.vipbox.tv/watch/23863/1/chelsea-tv-live-stream-online.html"]http://www.vipbox.tv/watch/23863/1/chelsea-tv-live-stream-online.html[/url] evo treninga današnjeg ;)
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7765111/"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/7765111/[/url]

Cavani, Lavezzi, Jesus, Maxi Perreira, Fabregas, Bale... Philipp Lahm.

Je li to to ? :D
[color=#545559][font=verdana][size=3]The only place to be [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Every other Saturday [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Is strolling down the Fulham Road [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Meet your mates and have a drink [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Have a moan and start to think [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Will there ever be a blue tomorrow? [/size][/font][/color]

[color=#545559][font=verdana][size=3]We've waited so long [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]But we'd wait for ever [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Our blood is blue and [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]We would leave you never [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]And when we make it [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]It'll be together, oh oh oh [/size][/font][/color]

[color=#545559][font=verdana][size=3]Chelsea, Chelsea [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]We're gonna make this a Blue Day [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]We're gonna make this a Blue Day [/size][/font][/color]

[color=#545559][font=verdana][size=3]We've got some memories [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Albeit from the Seventies when [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Ossie and co. restored our pride [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Now we've got hope, it's not a dream [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]We'll keep the Blue Flag flying high [/size][/font][/color]

[color=#545559][font=verdana][size=3]We've waited so long [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]But we'd wait for ever [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Our blood is blue and [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]We would leave you never [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]And when we make it [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]It'll be together, oh oh oh [/size][/font][/color]

[color=#545559][font=verdana][size=3]Now even Heaven [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Is blue today, you should [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Hear the Chelsea roar [/size][/font][/color]
[color=#545559][font=verdana][size=3]Hear the Chelsea roar...[/size][/font][/color]
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name.

Here at the Bridge, whether rain or fine
We can shine all the time
Home or away, come and see us play
You're welcome any day

Cos Chelsea, Chelsea is our name

Come to the Shed and we'll welcome you
Wear your blue and see us through
Sing loud and clear until the game is done
Sing Chelsea everyone

necu moci da gledam utakmicu,idem na 18.rodjendan
ali u mislima sam svim srcem uz celsi
[quote name='Wisey' timestamp='1337377384' post='49748']
Šta je novo otkako sam otišao na piće ?
- Ekipa sletjela u Munchen i održala trening + press konferenciju
- Toddy Kane i Nate Chalobah kao dvije pričuvne opcije otputovali s timom
- neke priče da smo trenirali Ryana na lijevom krilu a Kaloua na desnom

[left][left]Đoković neće moći da gleda finale Lige šampiona, jer će igrati polufinalni meč sa Rodžerom Federerom, ali zna za koga će navijati.

[i]"Navijam za ÄŒelsi, šteta što Bane neće igrati. Bajern je favorit i mnogi predviÄ‘aju da će lako dobiti taj meč, ali sve je moguće, ipak je to fudbal, a oba tima su sigurno veoma motivisana. Fudbal je popularan meÄ‘u teniserima i nadam se pobedi ’plavih’."[/i]
[/quote]
I LUkaku je otputovao :
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m47p4cA57L1r9zkf1o1_1280.png[/img][img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m47p4cA57L1r9zkf1o2_500.jpg[/img][/left][/left]
danas sve priče padaju u vodu, nisam uopće htio čitat izjave igrača, moguće taktike, medijske špekulacije itd. sve što se do danas reklo , kad lopta krene s centra ko da i nije, ko će se toga više sjećat ??? ovo je biti ili nebiti sezone, nema puno jebade, najjači sastav odma, naći bez nkog Bosingwe ,Essiena, Kaloua to ne želim vidjet (al nažalost oću) nadam se da naši mogu doć do tog trofeja i da će uspjet u tome :)
jel netko zna dl su Cahill i Luiz spremni i ima li novih ozljeđenih ?

@stif ne treniram ja nogomet, al ga igram ovako i sigurno znam da to kako boss čuva igrač (čitaj bježi od njih) nije pravilan način, ja bi bio najsretniji da sam u Munchenu na treingu i da pokažem Bisungwi kako se čuva igrača, i da mu kažem da radi budalu od sebe zbog tog njegovog načna.
To je pravilan način vinko. Trebo si pročitati uvod na našem siteu pa ne bi imao takvih pitanja tipa 'jesu li spremni' i sl. ;)
Sve više spekulacija da će Ryan početi na lijevom krilu. Veoma pametan potez Robbieja ako se to ispostavi. :)
Ako Ryan zaigra, to ce biti fenomenalno. Kakva ce to utakmica biti za naseg momka iz nase akademije. Kakva utakmica u njegovom zivotu... Strasno!

Disciplina i realizacija - to ce presuditi utakmicu. Nadam se i vjerujem, u nasu korist.
bice dobra utakmica nadam se pobjedi kalou pocinje sigurno na krilu jer nebi ga dzaba odmarao dvije utakmice
Ja ludim, polahko al sigurno... Ko će dočekati tekmu, Bože dragi...

Kao što 12. reče, kako bi to bilo lijepo vidjeti, da jedan igrač iz naše akademije zaigra ni manje ni više u finalu LP.
Samo da se obistini to što novine pišu, ja sav sretan, jer siguran sam da će biti odličan. Momak ima muda, vidi se to iz tekme u tekmu, nema veze što nema iskustva u najvećim tekmama.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.