Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor
Mene je Bosingwa jedino pozitivno iznenadio protiv Barcelone kada je igrao CENTRALNOG BRANIÄŒA. Tu se meni se čini bolje snalazi nego na poziciji desnog braniča. A gledajte ove jadove Yidse, pjevaju podršku Bayernu:

http://www.youtube.com/watch?v=xfRTgqFivDc
Istina je da mu treba čudesna utakmica da ih zaustravi a to sam i spomenuo već..
Cae što se tiče yidsa, i ja bih tako pjevao da mi o njima ovisi potencijalni nastup u Ligi Prvaka.. ;)
[color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Ako gledate ljepotu igre, Barcelona je vjerojatno najbolja, ali ako nogomet gledate organizacijski, taktički, pa i prekide, Chelsea je bolja momčad od Katalonaca, kaže najveća Bayernova zvijezda Franck Ribery.

Kako samo pile naopako pa to su čudesa, prvo Heynckess pa sad i Franck.. Znaju oni da su favoriti pa se idu nekako rasteretit'.[/size][/font][/color]
Ma Barcelonina igra je dosadna, igra Dortmunda, Juventusa, Reala je mnogo zanimljivija !
mislim da bi nasa linija iza drogbe trebala izgledat ovako:

torres-----mata-----sturridge

ili

mata-------lampard----torres

mislim da bi bilo dobro stavit torresa na krilo jer on moze i potegnut a i moze lomit igrace 1 na 1... a u ostalom ove sezone je zabiljezio mislim da 18 asistencija... tako da vjerujem da bi on mogao vrlo lako iskreirati koju akciju za gol... za razliku od kaloua...
Ja bih radije da igra Ferreira na desnom beku .jes da nije odigro puno utakmica ove sezone, ali mi djeluje sigurniji od Bosingwe
Bosingwa je igrac za velikih utakmica . :D
Iskreno nebi me iznenadilo ako bude jedan od boljih na terenu .

Nadam se da ce Cech i Drogba i Mata imati svoju noc .
@CFC1905 ja oću reć da je boss već odavna od sebe budalu napravio, i da mu RIberiyeva pomoć nije potrebna...

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337122893' post='49061']
A ljudi daj malo vjerujte u covjeka jes bio los ove sezone ali nadam se da ce u Finalu biti odlican ;)

Njihova odbrana je suplja strasno znaci zaustavti Robbena i Riberya i samim tim se gubi i Gomez jer on bez njih ne zna gdje goni...
[/quote]

boss nije imao slućajno lošu sezonu, ozljeda, nesreća , psihički nije spreman zbog kojeakkvog razloga, NE on je jednostavno loš, on nezna igrat obranu, gledam ga kako igra, on dočekuje igrača tako da je okrenut bočno tj. tijelom prema tribinama, nači leÄ‘ima je krenut golu i šesnaestercu i jednom običnom promjenom smijera, koju i majmun u šprintu može izvest bi se Boisngwu totalno izbacilo, a to je baš Riberiyeva specijalnost pošto je dešnjak na ljevom krilu i ulasci u sredinu i zabadanje prema šesnaestercu su mu glavna karakteristika isto kao i Robbenu, tako da bi Bosingwin početak bila velika grešk i Ribery nemora bit ni posebno raspoložen te večeri, svejedno če nas silovat.... a još ako uzmemo u obzir da nije igrao prošlo finale protiv Intera (nezz jel zbog kartona il ozljede) vjerojatno će bit i više nego motiviran i raspoložen...
[quote name='Vinko' timestamp='1337182896' post='49198']

boss nije imao slućajno lošu sezonu, ozljeda, nesreća , psihički nije spreman zbog kojeakkvog razloga, NE on je jednostavno loš, on nezna igrat obranu, gledam ga kako igra, on dočekuje igrača tako da je okrenut bočno tj. tijelom prema tribinama, nači leđima je krenut golu i šesnaestercu [/quote]

A kak bi trebao bit okrenut? Upravo to i je pozicija u kojoj branic ocekuje napadaca.
Da okrene ledja napadacu mozda?
[quote name='Vinko' timestamp='1337182896' post='49198']
svejedno če nas silovat.... a još ako uzmemo u obzir da nije igrao prošlo finale protiv Intera (nezz jel zbog kartona il ozljede) vjerojatno će bit i [b]više nego motiviran i raspoložen...[/b]
[/quote]
Ako smo u necemu "bolji" onda je to sigurno motiv . ;) Jedna generacija Cech , Drogba , Lampard , Terry , Cole , Essien da neosvoji titulu lige prvaka bila bi senzacija :D .
bossingva moze odigrat dobro jedino ako centra ne predje citavu utakmicu , covjek je idiot i ne vraca se u odbranu nikad kad je dole onda moze zaustavit igraca sto je pokazo protiv barcelone , [b]kljuc utakmice je u odbrani[/b] ... pricate kako su glavi igraci Roben i Ribery , njima da nema Svajnstajgera oni bi nula bili , mnogo toga je u igri za oba kluba tako da ce ovo biti utakmica sa malo golova onaj koji prvi da gol taj i nosi titulu :)
Ne pomisljam ni na sta drugo osim da cemo na kraju dignuti taj trofej. Ne zelim negativno razmisljati, pa makar se na kraju i razocarao, boli me k!

Hrabro i do titule!
[url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/05/17/3108560/romans-holy-grail-beckons-the-five-reasons-why-chelsea-can-upset-"]Why Chelsea can win the Champions League[/url]
Meni se osjećaji iz minuta u minut mijenjaju. ÄŒas sam siguran u pobjedu, pa onda nisam uopšte. Zatimkontam, bit će muke, moglo bi se na penale otić, tu smo donji. I tako sve u krug

Da bar mogu da ne mislim o toj utakmici, da mi proÄ‘e vrijeme i da kad pocne tekma onda da se sikiram. Al kakvi, evo 15 dana samo o tome razmišljam...

Ma nek nam je sa srecom, valjda nas Bog pogleda, pa obraduje...
[quote name='how yes no' timestamp='1337255815' post='49372']
Meni se osjećaji iz minuta u minut mijenjaju. ÄŒas sam siguran u pobjedu, pa onda nisam uopšte. Zatimkontam, bit će muke, moglo bi se na penale otić, tu smo donji. I tako sve u krug

Da bar mogu da ne mislim o toj utakmici, da mi proÄ‘e vrijeme i da kad pocne tekma onda da se sikiram. Al kakvi, evo 15 dana samo o tome razmišljam...

Ma nek nam je sa srecom, valjda nas Bog pogleda, pa obraduje...
[/quote]

a moram priznat da sam i ja takvog nekakvog osjecaja... samo sto kod mene vecinu vremena prevladava ta misao da cemo izgubit finale... ali i po naravi sam dosta pesimistican covjek u ovakvim slucajevima tako da kasnije u slucaju drukcijeg ishoda moja radost je jos veca... :D
evo sva sreca sto se moram ucit za faks i k tome jos razmisljat koga sve pozvat k sebi i sta sve trebam kupit da mozemo ja i moja ekipa kvalitetno pogledat tekmu tako da barem na koju secundu mi odluta misao s utakmice...
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1337252843' post='49362']
[url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/05/17/3108560/romans-holy-grail-beckons-the-five-reasons-why-chelsea-can-upset-"]Why Chelsea can win the Champions League[/url]
[/quote]
Odličan tekst
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.