Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Covjek ima burgiju, sam ga sebi metne, i to ga preko ramena zabaci.. Istinita priča: Išao je jebat jednu manekenku iz Kolumbije i kad je treba vidjela šta ima u gaćama rekla mu: "Ma jebi mamu svoju s tim" i otišla... 

Kad dolazi na pripreme, od sljedeće sedmice kada i ostali ili nešto kasnije?

Mislim Kada krenu ostali i on će ali sam negdje pročito da će doć 19 jula vjerovatno zbog Copa Americe pa mu je Mourinho dao veći odmor vjerovatno je tako i Willianu i Cuadradu.

Radamel De Assis Morreira Falcao nastavlja gdje je naša legenda Jimmy Floyd Hasselbaink stao, golovima nadajmo se.
I ocekujem da skine tu mrlju sa broja 9

Ma nemojte trcati pred rudu, zajebavate covjeka nije poceo ni trenirati, kamoli zaigrati, pustite covjeka malo, kad krene sezona diskutovat cemo o njemu i da li ce nastaviti sa flop devetkama...

Mislim da bi u neku ruku ovo mogao biti dobar transfer, trebali smo Mančesteru uzeti i Di Mariu, jednostavno je, nagomilali su previše igrača, nisu se mogli uklopiti u sve to odmah. Jebi ga smjena generacija je čudo pogotovo kad tu nema velikog majstora Fergusona, trebali smo im lapiti i Falcaa i Di Mariu kod nas bi to Mou lako posložio.

Mourinho said: "I watched our game against Manchester United a few times.

"I spoke with John and Cahill a lot about him and we think the bright movement is there, the movement to get freedom in the box to score goals is there.

"Our players had difficulty to control him and we feel the potential is there. Let's see if he can improve his confidence, his happiness."

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.