Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...

Pošto smo već duboko u oktobru, čisto da se zna da sam pogodio da ništa od Falcaoa. Što se mene tiče oklada otpada s obzirom da okolnosti oko kluba nisu normalne (kriza) i s obzirom da je član ivanovic2 nesta s foruma...

Smijes se kladit da ce Falkao do oktobra uzet Kosti mjesto u timu ? 

Ako Falkao do oktobra preuzme mjesto u timu od Koste moras 6 mjeseci nosit avatar koji ja odlucim, bez izgovora, i obrnuto.

može, ali ako se costa proda (kruže glasine da nije zadovoljan hranom u londonu) onda oklada otpada.

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Čekam nakon ove slike komentare:

"Mogao bi proigrati pod Guusom"

Aaaaha, kako da ne. Kao što je Torres proigrao ...pod Ancelottijem ...pod AVB-om ...pod RDM-om ...pod FSW-om ...pod TSO-om

Nisam ja njega tek tako nazvao "Ex Tigre". 

Nek ide za Murinjom, nek se vrati u Monako, na kraj sveta nek ode, samo da ga ne gledam vise.

Kad je bio sposoban da igra fudbal na najvisem nivou, zinulo miu bilo dupe za pare. 

Pa ne gledas nikako, u cemu je problem?
Momak zaigro jednu utakmicu od 1. minute i to protiv treceligasa u najnebitnijem kupu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...

On je svoje zavrsio u klubu, treba ga vratiti Monacu a na njegovo mjesto ostaviti Bamforda, vjerujem da nece biti puno losiji.

Treba nama novi napadač, a ne eksperimenti tipa Bamford ili još neka stara zvijezda za koju se čeka da opet proradi. 

Treba nama novi napadač, a ne eksperimenti tipa Bamford ili još neka stara zvijezda za koju se čeka da opet proradi. 

Šta ako iz takvog eksperimenta dobijemo našeg Harryja Kanea?

Šta ako iz takvog eksperimenta dobijemo našeg Harryja Kanea?

Bamford nije pokazao nista posebno u poslednje vreme... Tesko da ce od njega postati novi Kane

Bamford nije pokazao nista posebno u poslednje vreme... Tesko da ce od njega postati novi Kane

Kane je sa 19 godina jedva igrao u Championshipu i do prošle sezone nije ništa pokazivao na najvišem nivou.

Bamford je bio najbolji igrač Championshipa prošle sezone. Budući da nema šanse da u skorije vreme dovedemo dobrog napadača, ne vidim zašto mu ne bi dali nekoliko utakmica, ako uzmeš u obzir da mu se konkurencija stalno povređuje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.