Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobar go i mislim da bi trebalo probati s njim u prvih 11, drugaciji je tip od Coste... a uz ovakvu igru, Costu kao i da nemamo naprijed. 

... ali nije u formi.

Neće Radamel igrati prije Diega, možda je ovaj drugi i bolji ali Joseovom igri Diego mnogo više odgovara.
Jedino da proba sa 2 napadaca da igra, nema šta da izgubi gore od ovoga teško da može.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
A jebote sve vise na torresa podsjeca. Izadje 1na1, ofsajd je i dalje ne moze da ugura loptu u gol, s tri metra u golmana puca. A u pm jebote

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Niko mu ne jebe majku hehhee jel i ovo spam?

Svejedno ofsajd il ne, licio je na torketa

Meni je ipak najjace, sto se ljudi razocaravaju u njega, kao da je dosao u BOg zna kakvoj formi.  Svi ste vi znali kako stoje stvari s njim. 

Je l broji neko golove u PL ovom coveku ? 

Nameravam da debelo naplatim opkladu...

Da hoce zaigrati od prve minute u prvenstvu, a ne uvijek kad ganjamo rezultat. btw opklada je bila 15 u sezoni, ne iskljucivo u Premiershipu
Nisam razocaran, ne jos. Cekamo pravu priliku, al izgleda da je nece izborit. Mozda sljedecu tekmu, pa da ga vidimo. Sve sto sam vidio da mu sanopouzdanje nije uredno, a imali smo prelose iskustvo s tim. Ja podrzavam i dalje transfer

Da je Lewa bio u napadu sumnjam da bi šta napravio koliko su ga veznjaci služili. Nema povezanosti u igri, nema akcija i nemoguće je uposliti napadača.

Sto posto se slazem, zasto je flop? Pa mozda bi ronaldo ili henry mogli nesto napravit, Drogba. Ovaj i danasnji napadaci s ovakvom ekipom nista ne mogu

Kakav ba Falcao ljudi sta vam je.Pa iz aviona se vidi da je lik izgubljen i u vremenu i prostoru.Haj sto ne daje golove,ali lik je zaboravio i igrati fudbal.Uopste ne saradjuje sa igracima iza,svaki put je na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.Costa i ako ne zabije gol,makar saradjuje sa igracima iza,stalno se  ubacuje u prostor,ostavlja loptu ledjima,pokusava predriblati,dupli pas,pokusava nesto da odradi,barem je prijetnja po protivnicki gol i to sve ako mu nije dan.Kada ima svoj dan jedan je od najboljih napadaca na svijetu.Ovaj Falcao....lik mi izgleda gori od Toresa majke mi.

Ne slazem se nimalo hamco, Falcao je jucer nebrojeno puta skocio ispred Fontea i Van Dykea koji su dosta visi od njega, uzimao je lopte, borio se, prilazio da odigra dupli pas u sredini.. Nijedne upotrebljive lopte nije dobio, nijednog centarsuta. Jedan osrednje dobar pas u prostor je pretvorio u priliku i trebali smo dobiti penal tu. Nisi ti to dobro gledao.

Ne znam vala,meni je lik totalno los.Najiskrenije govorim,mozda je ovo samo moje razocarenje jer sam ocekivao vise od njega,nadao se da ce mozda kod nas proigrati,medjutim slabo je to sve,bas slabo.

Nama da je Ronaldo Debeli jucer u napadu bio ne bi nista puno bolje izgledao od Falcaa. Tako da nemas sta se razocaravati. Da je ekipa igrala dobro i da je Falcao ulazio u sanse a nije ih realizirao pa bi se i moglo to reci. Ovako, utakmica gdje s malo manje srece i losijim golmanom zavrsava 1:5 ili 1:6 za protivnika. Nema se sta komentarisati.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Slazem se da je tesko bilo sta pokazati kada je ekipa u kurcu,pogotovo napadacu.Ipak mislim da nije to to sto nama treba i smatram da cemo sa Costom biti daleko bolji nego sa njim.

To je vec drugo nesto, ja bih volio vidjeti da naprave koju sansu Falcauu kako su Costi pravili, pa da vidimo. Al eto, centarfori su nam manji problem trenutno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne bi bilo lose ni probati sa dva napadaca,promjeniti skroz formaciju,ko da moramo imati krila,ionako nista ne rade.Ha ja,joj ja da sam trener pravio bih lude stvari,kakav Mou,Gvardilo i drugi... :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.