Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marouane Fellaini (Belgija, 1987)

Istaknuti odgovori

Kad smo vec kod usporedbe Ramires-Fellaini po meni je Fellaini puno korisniji, a i bolji igrac od Ramiresa.

Ali da nam treba Fellaini. Ne treba nam, nama samo treba jedan dobar trener koji ce znat izvuc maximum iz ovih igraca. Jer kvalitetu imamo i u klubu ii na posudbama...
  • Odgovori 188
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja ne znam zasto i pokusavas porediti Fellainija i Ramiresa kada se to ne treba raditi. Fudbalsko znanje je debelo na strani cupavog. Ramires je igrac kojeg je dobro imati u rosteru i u rotaciji ali da je klasa, nije.
Belgijanac je odličan igrač i svakom bi klubu dobro doša ali naš trenutni problem koji traje već 2 godine je prevelike izmjene u stručnom štabu minjanje trenera nerezonska kupovina itd... Triba s postojećim kadrom napravit rezultat jer definitivno imamo kvalitetu i dobar roster igrača samo šta nema pravog managera da to sve skupa uglazbi..
"L’Equipe were the first to report on Eden Hazard arriving at Stamford Bridge and also César Azpilicueta joining from Marseille, which means the report that appeared early this evening on their website, could well be true."

aj da vidimo i to čudo

ahahahahahahah

kolko sam se smejao na ovo : "If Chelsea really are to sign Marouane Fellaini, imagine how statically-charged his and David Luiz' corner of the dressing room will be."

Čekamo razvoj situacije,
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357865814' post='100959']
A jesi ga gledao protiv Farcelone :-?
kad vec sudimo prema jednom mecu #-o
[/quote]

Pa to je to,jedino protiv Barcelone te dvi utakmice i to je to.
Pa kako mozete porediti Fellainija koji igra AM ili SS i Ramiresa koji igra CM ?
Dva potpuno razlicita igraca.Fellaini bolji tehnicar,snazniji i jaci u duelu a Ramires brzi i okretniji.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358162803' post='101675']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3421-engleski-mediji-marouane-fellaini-ovaj-tjedan-potpisuje-za-chelsea.html"]http://chelseabalkan...za-chelsea.html[/url]
[/quote]

U 100e da je ovo jos jedan od tvojih promasaja ;)
Što bi volio da ovaj čovjek dođe... mislim da bi se slagao sa Luizom :D

Kakve bi onda imali divove u ekpi.. Fellaini, Demba, Cahill, Luiz, Ivanovic, Terry...
nepotrebno nagomilavanje igrača.... ne kažem da nije dobar, prejak je igrač al nepotreban ima lamps, de bruyne, romeu, piazon, mceachran..
lijepo bi bilo da dodje Felaini,takav nam igrac treba a vec se dokazao u premiershipu i savrseno bi se uklopio.
Pa i ja isto kazem, nepotrebno kupovanje i nagomilavanje, al opet kad pogledam sto se tice Fellainija i drugih nasih igraca niko mu nije ravan na poziciji zadnjeg veznog, budimo realni. Zamislite jednog Felainija zadnji vezni, visok, snažan, odlican pregled igre, tehnika je na njegovoj strani, ubijedljiva dominacija skok igre, sve u jednom. Napadi bi nam bili duplo ozbiljniji, kretanje igraca bi bilo dosta dosta bolje.A da dodam jos tu da mu je tek 25 godina i da se nalazi u najjacoj formi.
Evo neću sada pričati ponovo istu priču o tome kako nam je Fellaini nepotreban i kako nije baš onakav igrač kakvim ga neki prikazuju. Samo ću upitati jednu stvar: Računa li itko, ali iskreno recite, na Kevina de Bruynea?

Josha i Natea neću spominjati, eto, mladi su još.
[quote name='Brane' timestamp='1358209829' post='101833']
Samo ću upitati jednu stvar: Računa li itko, ali iskreno recite, na Kevina de Bruynea?
[/quote]

Pitaj upravu, lično ne računam jer znam kako završavaju naši talenti.
[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif][size=4]A report from France claims that [/size][/font][/color][b]Toulouse[/b][color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif][size=4]midfielder Etienne Capoue will join [/size][/font][/color][b]Everton[/b][color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif][size=4] as replacement for Marouane Felliani (joining Chelsea apparently) for a fee of between ¬10m and ¬12m. Arsenal, it seems, may miss out.[/size][/font][/color]

[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif][size=4]By ESPN blog[/size][/font][/color]
[quote name='Brane' timestamp='1358209829' post='101833']
Samo ću upitati jednu stvar: Računa li itko, ali iskreno recite, na Kevina de Bruynea?
[/quote]

Ja, ali nije da uprava kluba trči k meni tražeći savjete :D
Nije nam potreban, nije nam potreban, nije nam potreban... Ili da kažem potreban nam je pošto mi je dosad bilo sve suprotno od očekivanog, znači prijeko nam je potreban! :D
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358264425' post='101898']
[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif]A report from France claims that [/font][/color][b]Toulouse[/b][color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif]midfielder Etienne Capoue will join [/font][/color][b]Everton[/b][color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif] as replacement for Marouane Felliani (joining Chelsea apparently) for a fee of between ¬10m and ¬12m. [b]Arsenal, it seems, may miss out.[/b][/font][/color]

[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif]By ESPN blog[/font][/color]
[/quote]
najjace ahahahahah
inace stvarno ne znan kome ili cemu vjerovat
  • 3 sedmice kasnije...
Kao što sam i rekao par stranica prije. Everton igra predobru sezonu da bi pustili Fellainija - najboljeg igrača momčadi, u pola sezone i tako se popišali na sve dobro što su do sada radili.
"If Chelsea want to sign me, then they need to come forward with a bid for me," he told [i]The Sun.[/i]

"I have heard about Chelsea’s interest but I’ve honestly not spoken to them."

He continued: "Every season I’ve been here, top clubs have been asking about me but, for now, I’m happy at Everton."

"It might feel better to play Champions League football for Everton than Chelsea, as they gave me my debut in England," he added.

da nije potpuna patka ..... [b]Everton[/b] star [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11671/8482929/Belgian-international-Marouane-Fellaini-tells-Chelsea-to-make-an-offer"]Marouane Fellaini[/url][/b] has remarkably told [b]Chelsea[/b] to come and make a bid for him, if they want him.

http://www1.skysports.com/football/news/11671/8482929/Belgian-international-Marouane-Fellaini-tells-Chelsea-to-make-an-offer
[quote name='Kalouda' timestamp='1360574634' post='106976']
neka njega u evertonu
[/quote]
...do leta,a na leto u London.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.