Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marouane Fellaini (Belgija, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 188
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Elao' timestamp='1339260594' post='57932']
Ma ja ako sam vidio 1 vjest gdje se on spominje sa Chelsea... [b]a kao sto sam vec rekao ima vec dovoljno igraca za tu poziciju u klubu.[/b]
[/quote]

Bilo je vijesti dosta, raspisali su se bili gotovo svi britanski mediji da je Chelsea cak ponudio il trebao ponuditi 20 milja za njega.
Za ovo boldano se slazem, ne treba nam, imamo nasih mladica koje treba gurat u vatru prije nego Fellainija.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339417098' post='58406']
Ne vrijedi on više od 15 mil. Realno jak je igral ali nije dorastao našem Mikelu.
[/quote]

Sta ? :o Pa onakva frizura vrijedi i preko 30 miliona :D
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339443078' post='58486']
Ako vec zele dovest veznjaka neka dovedu Modrica ili nekog slicnog... a ne ovakve igrace... :/
[/quote]

to je to treba nam kreativac, modric, mouthino....
  • 2 mjeseca kasnije...
Bio sam uvijek skeptican prema njemu... Istina odigrao je dobre tekme u Evertonu i kvalitetan igrac je bio i jos uvijek je... ali nekako mi nikad nije bio za Chelsea... nakon jucerasnje tekme protiv Manchestera razuvjerio me je u svim segmentima... pa ovaj momak moze odigrat bozanstveno od pozicije DM do pozicije ST... Perfektan igrac... kako samo odnosi zracne duele, razigrava, prolazi igrace...

Da je Chelsea kojim slucajem doveo ovog momka vjerujem da bi se pokazao kao perfektno pojacanje... Neka mu je sreca sa Evertonom i neka cim prije otidje u neki veci klub... jer definitivno je to zasluzio...
Slazem se sa tobom, mislio sam da je prosecan i solidan igrac. Medjutim, gledajuci jucerasnji mec, potpuno me je razuverio, odigrao je fantasticno i odusevljen sam njegovom igrom.
Ma šalim se, evo ti moje mišljenje o njemu, još prvi put kad smo bili povezivani..

[quote name='Wisey' timestamp='1336140558' post='45399']
Što da ne ? Igrače ovakvog tipa jako je teško razviti kroz akademiju jednog velikog kluba, pa mi nemamo nijednog momka nalik na Fellainia u rezervama ili youthu. Ako njegov dolazak znači odlazak Essiena onda sam za. Jedan veoma čvrst momak, na lopti jak ko zemlja.
[/quote]
[quote name='soxx' timestamp='1345578643' post='72616']
Ma kasno sad kupit ga, sad ce mu cijena se uduplat :P
[/quote]
Everton je prodao što je mislio prodavati, oni tako uvijek rade. Sad im više ne trebaju pare tako da neće ni prodati. Jedino po nekoj enormno visokoj cijeni koje on nije vrijedan.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345577041' post='72612']
Mislili ste da je prosjecan igrac (sto znaci da ga niste ni gledali), ali razuvjerili ste se nakon jedne tekme dobre? WOW, hajmo sve igrace kupiti sto imaju jedan dobar dan.
[/quote]

Da ponovim.. gledao sam ga vise puta pogotovo prosle sezone... i uvijek je odigrao dobru partiju i pokazao iznimne kvalitete... ali taj cupko da ga tako nazovem nekako mi nije ni na koji nacin ulazio i pasao u zamislima da bude u chelsea... jednostavno kako ja volim reci postoje oni igraci koji kolko god imaju kvalitetu, nikako ne pasu u klub ... tako da si njega nikako nisam mogao zamislit u klubu... ne zbog kvalitete nego nekakvog mojeg unutarnjeg osjecaja... ali nakon onog jucer me je i u tome razuvjerio... tako da ne mozes rec da me je razuvjerio nakon 1 dobre tekme...
Gomilanje defanzivnih vezista nece nista dobro doneti klubu. Samo ce rasti nezadovoljstvo u svlacionici, jer i ovako nema mesta za sve veznjake, jos ako dodje jos jedan.
Mikel, Essien i Romeu su sasvim dovoljni. Dovodjenje Fellainia je samo bacanje para, i nista vise.
fellaini bi nam sjeo ko budali samar, savrseno odgovara nasem stilu igru (ako je suditi prema utakmici protiv wigana) + odlican u skoku, a znamo da smo u prekidima iznimno jaki. steta sto ga nismo prije doveli, sada je to gotovo nemoguce. medutim u dogledno vrijeme, valjalo bi se ukljucit u trku za njim, recimo kada bi mu ugovor isticao
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345577041' post='72612']
Mislili ste da je prosjecan igrac (sto znaci da ga niste ni gledali), ali razuvjerili ste se nakon jedne tekme dobre? WOW, hajmo sve igrace kupiti sto imaju jedan dobar dan.
[/quote]

Ja njega pratim vec duze vreme, covek je strasan igrac, ono sto njega izdvaja od ostalih fudbalera, je to sto je potpuno univerzalan igrac, ja njega u Evertonu nisam gledao samo na golu, inace na svim ostalim pozicijama jesam... E sad njegova cena je sigurno velika, kad vidim za kakve se igrace daju ogromne sume novca, onda sam siguran da Everton njega ne bi pustio ispod 30 miliona evra...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1345586245' post='72654']
Gomilanje defanzivnih vezista nece nista dobro doneti klubu. Samo ce rasti nezadovoljstvo u svlacionici, jer i ovako nema mesta za sve veznjake, jos ako dodje jos jedan.
Mikel, Essien i Romeu su sasvim dovoljni. Dovodjenje Fellainia je samo bacanje para, i nista vise.
[/quote]On moze igrati vise pozicija.. Sad je igrao nesto ofanzivnije protiv Uniteda..
[quote name='Whisper#2' timestamp='1345586245' post='72654']
[/quote]

zadnje vrijeme vrlo cesto zna odigrat na poziciji poluspice... i u Evertonu a pogotovo u repki... ;)

editirano... :P

Uređeno , autor izmjene: Villas-Boas

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345641164' post='72755']
zadnje vrijeme vrlo cesto zna odigrat na poziciji poluspice... i u [b]wiganu[/b] a pogotovo u repki... ;)
[/quote] Predobro je odigrao zadnju utakmicu protiv nas.
Panj od 2 metra, sa prosecnom brinom od 10km/h da igra na poziciji AMF :huh: :blink:

Zar se o tome uopste pise ?!

Pogledajte izbor koji Everton ima na toj poziciji, pa koji Chelsea...
Pa vi bi ste njega stavili na AMF-a pre MAte, Hazarda, Marina, Oscara :huh:

Nemojte o ovome u javnosti, smejace vam se neko...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.