Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marouane Fellaini (Belgija, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 188
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Onome ko je gledao Engleska-Belgija bice jasno zasto toliko govorima da nam je potreban Fellaini.
Ima ga svugdje na terenu ucestvuje i u ofanzivi i u defanzivi, sjajno se postavlja prilikom protivnickih napada, dobro proigrava saigrace, sjajan je u skoku cak i nije toliko spor i trom.
Takav nam bas igrac treba neko ko je u stanju uposljavati Hazarda, Matu i Hulka naprijed, nece to valjda raditi Mikel i Meireles, donio bi nam stabilnost i sigurnost na sredini.
Mikel je sjajan u defanzivi ali definitivno mu je proigravanje slabija strana.
Mnogo je on vise od prosjecnog igraca kakvim su ga neki okarakterisali
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338660932' post='55244']
Onome ko je gledao Engleska-Belgija bice jasno zasto toliko govorima da nam je potreban Fellaini.
Ima ga svugdje na terenu ucestvuje i u ofanzivi i u defanzivi, sjajno se postavlja prilikom protivnickih napada, dobro proigrava saigrace, sjajan je u skoku cak i nije toliko spor i trom.
Takav nam bas igrac treba neko ko je u stanju uposljavati Hazarda, Matu i Hulka naprijed, nece to valjda raditi Mikel i Meireles, donio bi nam stabilnost i sigurnost na sredini.
[/quote]

Mikel je brzi od njega....
Reakcije su mu na nivou dedice od pre Kajmakcalana.....

Sto dalje od Chelsea !
katastrofalno odigrao protiv Engleza danas, dugo vremena nisam vidio tako sporog veznjaka, služi jedino pri skoku.
[/quote]

wtf? pa i nije se baš pokazao u pozitivnom svjetlu danas...

i kažeš da nije spor i trom? pa ja sam za njega Bolt...

nije klasa i EOD
[/quote]

[quote name='razbijach' timestamp='1338661450' post='55251']
katastrofalno odigrao protiv Engleza danas, dugo vremena nisam vidio tako sporog veznjaka, služi jedino pri skoku.
[/quote]

Jeste vi gledali istu utakmicu? :D

Ja nisam, pa se pitam kome vjerovati sto se danasnje Fellainijeve izvedbe tice.
Moj stav je prema njemu jasan, nisam za njegovo dovođenje, nek se pruzi prilika Joshu ( iako znam da tako uprava ne misli :angry: )
Ako pogledamo kako su igrali ostali belgijanci onda slobodno mogu reci da je Fellaini odlicno odigro. U skoro svakom duelu je izlazio kao pobjednik, protiv Gerrarda i ostalih u veznom redu svaku je visoku loptu primio na prsa. Ali ipak nisam za njegovu kupovinu jer nam ne treba zadnji vezni vec zamjena za Lamparda a njega mogu zamjenit' samo Modric ( kolko god ga vi pljuvalii on je igracina. PS : nisam hrvat xD ) , Mutinho ili mozda Wittsel al on je tek 3. opcija .
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338664080' post='55279']
wtf? pa i nije se baš pokazao u pozitivnom svjetlu danas...

i kažeš da nije spor i trom? pa ja sam za njega Bolt...

nije klasa i EOD
[/quote]
Nadam se da je ovo sarkazam. :huh:
očito imamo različita mišljenja, po meni nije dobro odigrao jer je trebao zaustavljati engleske kontre, što mu i nije uspijevalo jer su imali bezbroj kontri u par situacija olako gubi lopte što DMF nebi smio.
Nisam gledao prvih pola sata, ono sto sam vidio me zadovoljilo, ne znam kako neko moze reci da reaguje ko djed. -_-
Dobro je proigravao, mnogo pretrcao, bilo ga je svugdje na terenu, bio je jedan od raspolozenijih Belgijanaca. Cak je i mogao asistirati Lukakua kad mu je prethodno dodao Hazard ali jebi ga Lekaku je bio za milimetar u ofsajdu.
Naravno da u njegovoj igri ima jos dosta mjesta za napredak sigurno bi napredovao kad bi dosao u veci klub p omeni je i ovako odlican.
Tek su mu 24 godine to nemojte zaboraviti.
[/quote]

Jbg, ti od njega napravi Lamparda iz najboljih dana.

Uopšte nije bio toliko dobar, te ja koji sam rekaa da je prosječan igrač, ostajem pri tome, jer to on i jeste. Ovakav igrač, kao on nas ne može unaprijedit, tako da...
[quote name='how yes no' timestamp='1338670961' post='55342']

Uopšte nije bio toliko dobar, te ja koji sam rekaa da je prosječan igrač, ostajem pri tome, jer to on i jeste. Ovakav igrač, kao on nas ne može unaprijedit, tako da...
[/quote]
Vidjeces da ako dodje da ce biti sjajno pojacanje, sjeo bi nam ko kec na desetku.
Mozda sam malo pretjerao sa hvalospjevim koje sam mu uputio al on je meni odlican, stabilan igrac.
Jedino sto mi malo smeta kod njega je to sto je malo prljav igrac, zna uvalit lakat samo tako( cak to sudije cesto i ne primjete).

Ostao mi je u glavi jedan zanimljiv detalj sto se njega tice, prije par godina dok je BHT prenosio PL gledao sam neku utakmicu Evertona( mislim da je bio mart ili februar). Naravno igrao je Fellaini i u jednom trenutku Fellaini padne, govori komentator ( mislim da je Zoran Šuko tad prenosio) " poznat je Fellaini ko dosta prljav igrac zna udariti a zna i odsimulirati".
Nakon pet minuta Fellaini napusti igru, komentator ne zna šta bi reko.
Sutra stize informacija" Fellaini propusta ostatak sezone, sjebo gležanj"
[quote name='how yes no' timestamp='1338670961' post='55342']

[/quote]

slažem se...

nije dovoljno dobar za nas, a nije ni jeftin, tako da apsolutno nebi imalo smisla dovoditi ga ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338676364' post='55380']
slažem se...

nije dovoljno dobar za nas, a nije ni jeftin, tako da apsolutno nebi imalo smisla dovoditi ga ;)
[/quote]
Ja upravo mislim suprotno, mozda sam u krivu al meni je on odlican . Vec sam naveo razloge zasto tako mislim, veoma je prilagodljiv sposoban je igrati veoma povuceno kada treba a sa druge strane gledao sam ga par puta u Evertonu kada su ganjali rezultat, bio je dobar( kao protiv Junajteda ima 2 mjeseca). E to je to sto Mikel nema ta sposobnost da jednako dobro igra i u napadu i u odbrani. Kad igramo defanzivno svaki put odigra gotovo bespjekorno( tako je bilo protiv Bayerna kada je bio jedan od najboljih na terenu), dok se sa druge strane kad jurimo rezultat potpuno izgubi i nigdje ga nema, pravu puno losih dodavanja( u zadnje vrijeme se popravio, dobar je kakav je bio u tom segmentu). U tome bi nam dobro dosao u tom povezivanju veze i krila.

Velika bi greska bila ne dovesti veznjaka do pocetka sezone.

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338676843' post='55389']
Evo upravo saznajem da je za njega zagrizao novi menager Liv'pool-a i želi ga gedati na Anfield-u, što je dobro za nas. ;)
[/quote]

Ne vjerujm da bi otišao u gradskog rivala.
[quote name='Brane' timestamp='1339068667' post='57274']
Ponovo se novine raspisale da će Chelsea poslat sluzbenu ponudu za Fellainija ovih dana.
[/quote]
Njega ne smijemo dovesti . . .
kakvih bola 30 mil. pa bacamo pare u vodu, bolje onda od tih para uzeti jedan back-up Ivanovicu na beku ili jos nadodati para i kupiti jos jednog kreativca, a otarasiti se Essiena i Maloude...
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339231660' post='57854']
kakvih bola 30 mil. pa bacamo pare u vodu, bolje onda od tih para uzeti jedan back-up Ivanovicu na beku ili jos nadodati para i kupiti jos jednog kreativca, a otarasiti se Essiena i Maloude...
[/quote]

TAKO JE STARI B-)
oni su njega platili 15 miliona(nisam siguran,mozda je cak jedan od skupljih igraca koje je everton kupio) a trenutno nam ja frka za tog desnog beka,nije da na gori pod nogama za Disko inferna

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.