Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marouane Fellaini (Belgija, 1987)

Istaknuti odgovori

Zadnji vezni nam je potreban, ali mislim da bi on bio preskupa opcija, bolje sačekati do ljeta, a izdržat nekako prvi mj. bez Mikela....napadač nam je potrebniji
  • Odgovori 188
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam skoro pa uvjeren da ga Everton neće pustiti prije ljeta. Može se reći da su u fantastičnoj formi, u borbi su za Ligu prvaka sljedeće godine; trenutno iza Tottenhama, ali smatram da imaju potencijala izbacit Kokoši iz TOP4 i plasirat se u LP naredne sezone.
Sumnjam da su toliko glupi da će pustiti svog glavnog igrača u sezoni kada im stvarno dobro ide i kada imaju šansu ostvariti jedan veliki klupski uspjeh. Čisto sumnjam da ćemo Čupavog gledati u drugom klubu prije ljeta.
Mediji se na Otoku raspisali kako je Chelsea spreman na kraju sezone aktivirati klauzulu u ugovoru ovog igrača prema kojoj on može preći u drugi klub ako netko iskešira 22 milijuna funti. Vratit Kevina s posudbe na ljeto, imati Josha u vidu, Oscar je tu već, ako Bog da ostat će i Lamps još godinu dana, i nikakve pičke materine ni Fellainiji nam nisu potrebni.
obavezno kupiti Felainia,takav igrac je potreban svakom klubu,ko je sinoc gledao utakmicu mogao je vidjeti da iz polu sanse stvori priliku za gol Jelavicu,moze da igra na vise pozicija i treba nam takav igrac.
[quote name='El_Nino' timestamp='1357653541' post='100178']
Ma kakav Fellaini, KDB dolazi na kraju sezone.
[/quote]

Što naravno ne znači da će dobiti šansu da zaigra za prvi tim.
Pa ako ne dobije, onda neka cijela uprava ide u 3 p***** materine. Pa onaj ko ga je gledo u Werderu mogao je vidjet da je zvijer i da zna igrat i protiv velikih klubova.
Ne verujem da mu je otkupna klauzula samo 22 miliona.Njega je Everton papreno platio,pa je zatim odigrao par sezona na visokom nivou ,pa je relativno skoro obnovio ugovor.Sve ove cinjenice govore da otkupna klauzula nije tako mala ili je uopste i nema.
Felaini je polivalentan igrac,moze da igra i odbranu i napad podjednako dobro na vrhunskom nivou,sto retko koji igrac moze.
Idealan igrac za Chelsea i nasu koncepciju igre.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357659265' post='100201']
Kupovina i gomolanje igraca nisu uvek resenje problema ;)
[/quote]
Whis,Felaini je u pitanju.Igra napred,nazad,odlican pregled igre,sjajan asistent i strelac,dominantan u skok igri.Takvog nemamo.
[color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
[color=#0000FF][u][b]Everton: Fellaini is close to Chelsea[/b][/u][/color][/background][/size][/font][/color][color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
Wednesday, January 9, 2013 - 10:50[/background][/size][/font][/color]
[color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
Marouane Fellaini should be a Chelsea player in a very short time. The Everton midfielder has been the subject of an offer of 27 million euros by the London club, the amount of his release clause. The Belgian is also been offered an annual salary of € 5 million. Be careful though, as [url="http://www.sport.fr/football/manchester-united-247.shtm"]Manchester United[/url] would also like to sign Fellaini, and could align supply.[/background][/size][/font][/color]
http://www.sport.fr/football/premier-league-everton-fellaini-se-rapproche-de-chelsea-293909.shtm#ixzz2HV1Xgn9N[/background][/size][/font][/color]
Ako dođe Felaini, igra ce se popraviti u svim segmentima prvenstveno u napadu.
Bolji cemo biti u kornerima , zadnji vezni ce puno vise ucestvovati u igri , znamo da je Felaini također dobar
i u defanzivi tako da bi on bio bolje rjesenja od mikela na zadnjem veznom
Iznenadio sam da je L'Equipe plasirao ovu informaciju, i to čak prije svih engleskih (pa i belgijskih) medija. L'Equipe je vrlo renomirana sportska novina, i može se reći relativno dobar izvor. Naravno, ne mora značiti da oni nikad ne prave greške ali svakako to rade manje od engleskih tabloida i ostatka ekipice. Ostaje da se vidi jesu li ovo pogodili.
Što se igrača tiče, malo sam skeptičan prema njegovom dolasku i eventualnim igrama za klub. Sačekat ću da vidim šta će biti pa onda dati potpuniji komentar.
Iskreno meni Fela, nije baš po ukusu, nikad ne bih letio da njega kupim (da mogu naravno), ali eto, ako dođe nek pokaže da griješim što tako mislim.

Inače cijena je poprilično visoka za igrača koji nije prijeko potreban, ali hajd, ima se može se ;)
[quote name='John Terry' timestamp='1357841387' post='100843']
Kako bi vrhunski došao ovi igrac umisto jednog ramiresa jaooo
[/quote] Sto umjesto Ramiresa?Ramires je odlican.
[quote name='BluesForever' timestamp='1357843004' post='100849']
Sto umjesto Ramiresa?Ramires je odlican.
[/quote]

Predivan,vidili smo ga jucer,tj.nismo
[quote name='John Terry' timestamp='1357856971' post='100910']
Predivan,vidili smo ga jucer,tj.nismo
[/quote]

A jesi ga gledao protiv Farcelone :-?
kad vec sudimo prema jednom mecu #-o

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.