Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marouane Fellaini (Belgija, 1987)

Istaknuti odgovori

Od svih igrača koji se pominju kao naša moguća pojačanja, Felaini mi je sigurno najdraži.Može da igra bilo koju poziciju u veznom redu, podjednako dobar i u odbrani i u napadu, što bi nama dosta značilo ukoliko Essien ode, jer bi po mom mišljenju mogao dobro da ga zameni.On je već jednom bio povezivan sa nama, pre 2 sezone i tada mi je bilo baš žao što nije došao, ali se nadam da ćemo to ispraviti ovog leta.

Jedino što je minus, jeste to što bi on uskratio vreme u timu našim mladjim igračima, što nikako ne bih voleo.
  • Odgovori 188
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Elao' timestamp='1335960158' post='44962']
Ako se vec uzima zadnji vezni (a trenutno ne vidim neku potrebu) prije bih M'Vilu, dosta je Belgijanaca u Chelsea ima ih i previse :D
[/quote]
Nije on klasicni zadnji vezni, može igrati i ofanzivnog veznjaka, znaci njegovim dovodjenjem pokrivamo dvije pozicije. Odlican igrac taman je ove sezone sazrio, mlad je jos uvijek, zna dobro dodati, odlican je u duelu. Sta ces vise. Mnogo je bolji od Meirelesa....
Ja sam ZA njegovo dovodjenje.
Dajte anketu da vidimo jel nas vise za dovodjenje il ne..

Meni se ovaj igrac svidja i volio bi da nam se pridruzi.. Odlicne partije pruza a i uocljiv je na terenu :P
[quote name='Kalouda' timestamp='1335963027' post='44982']
Ne, ružan je i ne zna engleski jezik.
[/quote]
E nek si ti lijep i nek znas Engleski! :lol:
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335963203' post='44984']
E nek si ti lijep i nek znas Engleski! :lol:
[/quote]
ma okkle ti znaš da Kalouda nezna engleski ? :P

ja sam striktno za NE već mi je poglupa politika kluba da se dovede svatko tko iole valja.... sad su tu Essien i Meireles, kao njive zamjene vidimi i računam na Oriola i Josha, i isto to možemo postić s njima ako im se bude davalo šanse kaošto je Moyes dao Fellainiu, dapače čak i više , mislimm da su ova 2 talentiraniji od Fellainia
Meni on nije nesto, nit je bas extra dobar kao zadnji vezni a jos manje kao ofenzivni vezni -_- nadam se da nece doci.
Radije bih da onda dovedu Jacka Rodwella, on je isto iz Evertona, igra zadnjeg veznog al cesto probija i u ofenzivu, slican Essienu(iz najboljih dana), a i tek mu je 20 godina, pred njim je buducnost :)
On je dobar igrac, mlad i perspektivan, i da nema Ramiza u timu bio bi odlicno pojacanje. Ovako, Plavcima treba playmaker, neko ko ume da stane na loptu, razigra napad... I najvaznije, da MAtu oslobodi pritiska kako bi pokazao svoj raskosni kvalitet.
Nisam za njegov dolazak...
Što da ne ? Igrače ovakvog tipa jako je teško razviti kroz akademiju jednog velikog kluba, pa mi nemamo nijednog momka nalik na Fellainia u rezervama ili youthu. Ako njegov dolazak znači odlazak Essiena onda sam za. Jedan veoma čvrst momak, na lopti jak ko zemlja.
Anketa postavljena...

Ja baš i nisam za njega. Mislim da je dobar, ali preskup i da se u Njemačkoj može naći i bolji i jeftiniji igrač. Ne kažem da je on loš, dapače super je, ali nije to to.
  • 4 sedmice kasnije...
Van der Wiel je nizozemac :P
za vog sam već rekao ne, i ne želim ga u ekipi, nije loš dapaće ali imamo Mikela romeua, Joshna i koji će nam racku ovaj mikrofon
Nisam oduševljen Felainiem, po meni je prosjek, možda malo više od prosjeka.

Ako ne mogu dovesti Modrića, Moutinha, Eriksena, onda bolje nek daju šansu Kevinu ili Joshu, a ne kupovat prosjek. Bezveze.
Jedno veliko NE.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.