2. maj 2012.14 god. comment_44948 Od svih igraÄa koji se pominju kao naša moguća pojaÄanja, Felaini mi je sigurno najdraži.Može da igra bilo koju poziciju u veznom redu, podjednako dobar i u odbrani i u napadu, što bi nama dosta znaÄilo ukoliko Essien ode, jer bi po mom mišljenju mogao dobro da ga zameni.On je već jednom bio povezivan sa nama, pre 2 sezone i tada mi je bilo baš žao što nije došao, ali se nadam da ćemo to ispraviti ovog leta. Jedino što je minus, jeste to što bi on uskratio vreme u timu našim mladjim igraÄima, što nikako ne bih voleo. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44962 Ako se vec uzima zadnji vezni (a trenutno ne vidim neku potrebu) prije bih M'Vilu, dosta je Belgijanaca u Chelsea ima ih i previse Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44971 [quote name='Elao' timestamp='1335960158' post='44962'] Ako se vec uzima zadnji vezni (a trenutno ne vidim neku potrebu) prije bih M'Vilu, dosta je Belgijanaca u Chelsea ima ih i previse [/quote] Nije on klasicni zadnji vezni, može igrati i ofanzivnog veznjaka, znaci njegovim dovodjenjem pokrivamo dvije pozicije. Odlican igrac taman je ove sezone sazrio, mlad je jos uvijek, zna dobro dodati, odlican je u duelu. Sta ces vise. Mnogo je bolji od Meirelesa.... Ja sam ZA njegovo dovodjenje. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44978 dobar igrac mada mislim da nam i nije toliko potreban na poziciji zadnjeg veznog imamo dosta igraca Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44981 Dajte anketu da vidimo jel nas vise za dovodjenje il ne.. Meni se ovaj igrac svidja i volio bi da nam se pridruzi.. Odlicne partije pruza a i uocljiv je na terenu Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44984 [quote name='Kalouda' timestamp='1335963027' post='44982'] Ne, ružan je i ne zna engleski jezik. [/quote] E nek si ti lijep i nek znas Engleski! Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45087 [quote name='chelseafan97' timestamp='1335963203' post='44984'] E nek si ti lijep i nek znas Engleski! [/quote] ma okkle ti znaš da Kalouda nezna engleski ? ja sam striktno za NE već mi je poglupa politika kluba da se dovede svatko tko iole valja.... sad su tu Essien i Meireles, kao njive zamjene vidimi i raÄunam na Oriola i Josha, i isto to možemo postić s njima ako im se bude davalo šanse kaošto je Moyes dao Fellainiu, dapaÄe Äak i više , mislimm da su ova 2 talentiraniji od Fellainia Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45350 Meni on nije nesto, nit je bas extra dobar kao zadnji vezni a jos manje kao ofenzivni vezni nadam se da nece doci. Radije bih da onda dovedu Jacka Rodwella, on je isto iz Evertona, igra zadnjeg veznog al cesto probija i u ofenzivu, slican Essienu(iz najboljih dana), a i tek mu je 20 godina, pred njim je buducnost Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45396 On je dobar igrac, mlad i perspektivan, i da nema Ramiza u timu bio bi odlicno pojacanje. Ovako, Plavcima treba playmaker, neko ko ume da stane na loptu, razigra napad... I najvaznije, da MAtu oslobodi pritiska kako bi pokazao svoj raskosni kvalitet. Nisam za njegov dolazak... Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45399 Što da ne ? IgraÄe ovakvog tipa jako je teško razviti kroz akademiju jednog velikog kluba, pa mi nemamo nijednog momka nalik na Fellainia u rezervama ili youthu. Ako njegov dolazak znaÄi odlazak Essiena onda sam za. Jedan veoma Ävrst momak, na lopti jak ko zemlja. Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45425 Anketa postavljena...Ja baš i nisam za njega. Mislim da je dobar, ali preskup i da se u NjemaÄkoj može naći i bolji i jeftiniji igraÄ. Ne kažem da je on loš, dapaÄe super je, ali nije to to. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54131 Današnje izdanje belgijanskih novina Le Soir tvrdi da bi se Fellaini mogao pridružiti Hazardu i ekipi u CFC-u. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54150 Gledao ga par puta nije toliko ni los.. Sad ne znam, mozda i dodje i on i van der wiel, pa skupe belgijsku momcad. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54154 Van der Wiel je nizozemac za vog sam već rekao ne, i ne želim ga u ekipi, nije loš dapaće ali imamo Mikela romeua, Joshna i koji će nam racku ovaj mikrofon Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54157 Aa moja greska onda.. Pomijesao sam jer je njemu i hazardu isti agent ( tako sam procitao ). Jesam i glup samo mi ime govori `VAN DER` Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54199 Dobar je on igrac, al ako mislimo davat priliku Joshu onda ga ne smijemo dovodit. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54233 Nisam oduševljen Felainiem, po meni je prosjek, možda malo više od prosjeka. Ako ne mogu dovesti Modrića, Moutinha, Eriksena, onda bolje nek daju šansu Kevinu ili Joshu, a ne kupovat prosjek. Bezveze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.