Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marouane Fellaini (Belgija, 1987)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1345653329' post='72821']
Panj od 2 metra, sa prosecnom brinom od 10km/h da igra na poziciji AMF :huh: :blink:

Zar se o tome uopste pise ?!

Pogledajte izbor koji Everton ima na toj poziciji, pa koji Chelsea...
Pa vi bi ste njega stavili na AMF-a pre MAte, Hazarda, Marina, Oscara :huh:

Nemojte o ovome u javnosti, smejace vam se neko...
[/quote]Vidi se da nisi gledao tekmu :) Ja kazem da bi on mogao igrati vise pozicija a kad se to za njega pisalo da je chelsea zainteresovan kontao sam njega na CM al sad imamo igrace i nema od toga nista ;)
  • Odgovori 188
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Whisper#2' timestamp='1345653329' post='72821']
Panj od 2 metra, sa prosecnom brinom od 10km/h da igra na poziciji AMF :huh: :blink:

Zar se o tome uopste pise ?!

Pogledajte izbor koji Everton ima na toj poziciji, pa koji Chelsea...
Pa vi bi ste njega stavili na AMF-a pre MAte, Hazarda, Marina, Oscara :huh:

Nemojte o ovome u javnosti, smejace vam se neko...
[/quote]
Al' ga i ti pretjera.
Frajera ima svugdje po terenu,i nije tacno da igra AMF-a nego se samo pomjeri naprijed par metara kada Howard/odbrana izbacuje loptu da je spusti svojim suigraicima.Vecinom je u sredini terena ali sa veoma ofanzivnim zadatcima. :D
Ja sam rekao da on igra sve pozicije od DM do AMF, a ne da striktno igra samo AMF... uostalom vecinom se muva kao sto je rekao Vaha po sredini terena (CM) ali s ofenzivnijim zadacima... znaci pozicija Lamparda... i uostalom niko ne veli da ga moramo dovest i da cemo ga dovest... jer ovaj momak nece nikad zaigrat u dresu Chelsea ...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1345660256' post='72859']
A gde bi svi vi njega stavili da igra, i umesto koga ?! Mikel odigrao par slabijih i odmah los igrac, a do pre mesec dana ste ga u zvezde dizali...
[/quote]
Ako bi svaku utakmicu odigrao kao protiv Manchestera igrao bi gdje bi pozelio xd :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345751776' post='73320']
Kakav god da je Mikel igrač, Fellaini je klasa iznad i po meni uz Xabi Alonsa najbolji defanzivni vezni igrač na svijetu trenutno.
[/quote]

E i ti ga sad ujeba pravo :D
  • 2 mjeseca kasnije...
U poslednje vreme se ne prica toliko o njemu, no...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=10&nav_id=659197

"Želim da igram u Ligi šampiona. Voleo bih da to bude sa Evertonom, ako je moguće, a ako nije, onda sa nekim drugim timom, ali u svakom slučaju želim da učestvujem u tom takmičenju. Možda ću zbog toga morati da odem iz kluba, a možda i ne", rekao je Felaini.
Danas pokazao vrhunsku klasu.Prvo je sa ivice sesnaesterca pogodio ugao za izjednacenje,a dva minuta kasnije,neverovatnom petom asistirao Jelavicu za potpuni preokret.Zatim se vratio na poziciju DM, i odradio posao mirno do kraja.Odlican igrac koji igra u vrhunskoj formi.Idealan za nasu ofanzivnu igru.Ja licno ne bih zalio novca da ga dovedemo vec u januaru.Brzo bi nam se isplatio.
Fellaini je previse skup a Mikel previse dobar, da bi bilo koji od njih dvojice grejao klupu. Obojica su kalibar za prvi tim.
U ovom sastavu Fellaini je visak.
Na trzistu ima toliko dobrih igraca, sto ih sve ne bi doveli :-?
Jedino u slucaju odlaska Mikela, mogao bi doci Fellaini ili bilo koji drugi DMF, kao igrac za startnu postavu.
Prvo, batalite se igranja menadzera, a drugo Chelsea nije City da gomila dobrih igraca sedi na klpi, ne radi nista a prima masne plate.
Mikel dobro igra,ali Felaini je za klasu bolji igrac.Kad bih se ja pitao dao bih Mikela plus kes za Felainija.Naravno da je tesko izvodljivo da predje kod nas.Ali bilo bi sjajno kada bi nam se pridruzio.Zamislite samo situaciju kada ceo tim napada i lopta dodje do DM-a.Koga biste voleli da je taj igrac koji ce sa njom ucinit nesto korisno?Ja glasam da taj igrac bude Felaini
[quote name='Ercov' timestamp='1352569029' post='88113']
Mikel dobro igra,ali Felaini je za klasu bolji igrac.Kad bih se ja pitao dao bih Mikela plus kes za Felainija.Naravno da je tesko izvodljivo da predje kod nas.Ali bilo bi sjajno kada bi nam se pridruzio.Zamislite samo situaciju kada ceo tim napada i lopta dodje do DM-a.Koga biste voleli da je taj igrac koji ce sa njom ucinit nesto korisno?Ja glasam da taj igrac bude Felaini
[/quote]

Lajk si dobio slucajno :D

Ja glasam da DM zna da sutne loptu do bilo koga od trojice madjionicara ispred.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1352569335' post='88114']
Lajk si dobio slucajno :D

Ja glasam da DM zna da sutne loptu do bilo koga od trojice madjionicara ispred.
[/quote]
I ti isto. >:/
Bolja je varijanta da i DM ponekad da gol,bar jedan godisnje.
ako i dođe fellini on bi trebao igrati skupa s mikelom a ne samo jedan, mislim da fellini nije dovoljno dobar defanzivno kao mikel a u ekipi moramo imat jednog destruktivca, tako da nam on ne treba umjesto mikela jedino bi nam eventualno dobro došao da igra drugog dm/cm ali mislim da su dovoljno dobri lampard i ramirez a i trebalo bi više koristit romeua.
nije to to ni loša ideja, luiz i onako voli zalutat put namprid, pucat slobodnjake i sl. a pošto je obrambeni igrač zna igrat i obranu, mislim da pi mu ta pozicija pasala.
Mikel je nas igrac i drag mi je,bori se i daje svoj maksimum uvijek,ali Felaini je daleko bolji igrac od njega.Trenutno je najbolji DMF u premiershipu.
Fellaini nije ni defanzivni vezni, ni centralni vezni, ni ofanzivni vezni. On je od svega pomalo, ali ništa ustvari. Takav nama igrač nije potreban u ovom trenutku. Bio sam prije za, ali sam promijenio mišljenje.
Fellaini je trenutno najbolji all-around veznjak lige.
Treba Fellainia dovesti i mjenjati ga sa Mikelom,jer realno Fellaini je mnogo bolji igrac od naseg Mikela i volio bih ga vidjeti umjesto Mikela da igra.
Ja ga nikako ne bi volio vidjeti, Mikel je zvijer, ja ne znam šta vi pričate radi ogroman posao, istina nekad pogriješi, ali znate kako kažu: ''Tko radi, taj griješi,''
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1352579067' post='88154']
Fellaini je trenutno najbolji all-around veznjak lige.
[/quote]
Slazem se ali ipak Mikel igra odlicno i mislim da Fellaini nije potreban barem trenutno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.