Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Newcastle (H) 02.05.2012, 20:45h

Istaknuti odgovori

ma nije Malouda uopće tako loše odigrao, meni je bio sasvim u redu, Meireles mi je bio ok, zapuco finu rolicu koju mu je Torke ostavio na početku utakmice, upropastio fin slobodnjak koji je bio ko stvoren za ljevaka , Bertranda sam priželjkivao u izvoÄ‘enju il bar Malouda, imao standardno par krivih dodavanja, al generalno bio mi je ok, Ramiz najgori igrač utakmice po meni, totalno bevoljan ko da ga se ne tiče, previše je davio loptu , sve pokušavao sam malo ga pukno ego, i uopče nije suraÄ‘ivao sa Bertrandom na ljevoj strani zabijao se unutra i vraćao optu nazad ko d je Robben a ne jebeni Ramires, Mikel standardno dobar, obavio svoj dio posla, nije mu trebalo laktanje Tiotea al vjerujem da je to ućinio s razlogom :D
Bertrannd ok al kao što rekoh nije imao prilike za neštonapravit u napadu, stoperi i nisu imali previše posla li i to što jesu nisu baš odradili kako spada, Bosingwa u ofanzivi odličan u defanzivi sam i ja bolji, pogledajte njegovu reakciju kog 1. gola kako on to "čuva" igrača ko da ga sekirom natjeravaju a ne da igra obranu, Torres ok ali trebao je rješit onu situcaiju akd je bio 1 na 1 sa Kurlom umjesto da je opet išao na žmigavac, za Cecha se bojim samo da mu ovaj gol ne naruši samopouzdanje :/

Gebneralno smo bili dobri napadali tražili gol, tražili šansu, imali ih par ali zapucali :( newcastle nije pokazao ništa posebno ,2 odlična poteza Cissea i evo 3 boda, dokaz da 1 igrač može napravit prevagu u ekipi.
  • Odgovori 112
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jebo to, pazi sastava za Blackburn zadnju tekmu i možda Liverpool na Anfieldu: ____________Blackman____________ Paulo____Hutch____Terry_____Bertrand _______Chalobah___Oriol___________ ___Kalou

Umor je uzeo maha. Ali pored umora, jos vece ucesce u nasem porazu ima sirina klupe. Tu sirinu mi i nemamo. Cim odmaramo 2 igraca, to je odmah haos. A nekada nam nije bio bitan sastav, derali smo svakako. Zato na ljeto treba sleper igraca dovesti.

Kad je Cisse dao gol iz auta sta onda da pricam. Kad ide ide... Ovo je veliki udarac za nase igrace. Tek sada se sve vise misli o Minhenu a to ne valja. Normalno da je prijatnije igrati rasterecen finale LS, a sada ce na ledjima svakog igraca biti pritisak tezine jednog oklopnog vozila. Ponavljam opet, ova sezona se moze okrenuti preko noci i ostati upamcena kao najlosija u posljednjih nekoliko godina. Sada slijedi finale FA Cupa. Tu ne znam sta ocekivati, jer ovo cekanje finala LS moze samo uvuci nervozu medju igrace. Ali opet se nadam da cemo one noci u Minhenu ovu sezonu uciniti spektakularnom.
I da smo pobedili tesko bi uzeli 4.mesto,jer Totenhem ce da pobedi obe do kraja,a mi imamo tesko gostovanje u Liverpulu.Tako da ovaj poraz nije tako strasan,jedino da ne poljulja moral kod igraca.A najbolji nacin za podizanje samopouzdanja je pobeda u subotu.A ato se tice same utakmice,previse smo olako usli u nju,uljuljkani prethodnom pobedom.Svi igraci su bili ispod proseka,osim Toresa i donekle Mikela.Ne secam se da je odbrana odigrala ovako nesigurno kao juce.Ceh nije smeo primiti onakav gol.Bertranda nije bilo u fazi napada,Bosingve u fazi odbrane,Bane glavni krivac za prvi gol,Teri nesiguran.A sta reci za sredinu terena?Bez Mate i Lamparda nemamo ni krativnosti ni ubojitosti.Mikel solidan,Maluda koji je trebao da bude pokretac akcija,neprimetan i uz to i promasio sansu,Meirales blago je reci ocajan,Ramires preumoran,Staridz van forme,Tores prilicno dobar,ali bez upotrebljive lopte.Kad su usli Lamps,Mata i Drogba bilo je bolje,ali nedovoljno za preokret.Sve u svemu i nije bilo toliko lose sa obzirom na umor kod igraca.Treba izgurati finale kupa pa na miru pripremati ekipu citave dve sedmice za Minhen.
Vidim odma se prica o odlasku Di Mattea.
Hahahahaha to ni pod razno,covjek mora al' mora ostati.Pitam se samo gdje bi sada bili da je ostao AVB ?
Neko je vec rekao,strah me poraza u oba finala. :(
jucer nisu odigrali nesto bajno,stiskali su i dobili 2 gola kakva nece past u dogledno duzem periodu, hm... treba se probuditi i ici dalje i donjeti kuci barem jedan kantu :)
minjaju se menadzeri a chelsea i dalje gubi na domacem terenu :angry:
mi smo daleko bili poznati po igri na SB-u a sad dode wigan i nada se pobjedi.
di matteo je odlican za sad ali nije smia izgubit doma <_<
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1336050245' post='45267']
minjaju se menadzeri a chelsea i dalje gubi na domacem terenu :angry:
mi smo daleko bili poznati po igri na SB-u a sad dode wigan i nada se pobjedi.
di matteo je odlican za sad ali nije smia izgubit doma <_<
[/quote]

ma nemoš tako gledat, kad tad moraš izgubit doma i nije to ništa strašno dapače, nije da nas je Newcasstle nadigrao i da su nas pomeli nego eto onaj luÄ‘ak Cisse majstorski 2 uvalio bio je bolji sam nego cijeli Newcastle zajedno, jebiga kvalitetan napadač i štaš, naši umorni sa desetkovanom obranom, Terriy još kao da g tišti onaj crveni.... ništa zato mao im se digao ego i možda ova tekma posluži za spuštanje igrača na zemlju, ova utakmica protiv Poola je biti ili nebiti, ili će ova utakmica protiv Newcastlea bit samo šamar ili početak naših briga, ako se osvoji FA cup ova će se tekma zaboravit ako se ne osvoji onda bojim se da ćemo past i u Munchenu :/

Sve u svemu treba pričekat subotu, još jedna olakotna okolnost je to što se možemo pozdravit sa ligaškim takmičenjem i okrenut u potpunosti ka ove 2 tekme koje su ključ sezone
Maloprije odgledah tekmu (sinoć nisam mogao, imao hajd da kažem, preča posla ;) ). I mogu reći, nije loše odgledat ovako tekmu, kad znaš rezultat i onda samo pratiš igrače, kako koji odigra, koliko se trudi i tako to.

Prvo poluvrijeme smo nekako furiozno krenuli, 3-4 dobre šanse, ali ne iskorištene. Onda se pomalo smanjvao tempo, ali i dlaje smo bolji bili. Kad 19. minuta, frljoka i bub 1:0 vode gosti. Po meni ne zasluženo. Onda smo opet uzeli loptu trudili se, ali nije išlo. Dok "svrake" su ponekad zaprijetile iz kontri, ali većinom sve je to jalovo bilo. Doduše, ni naši napadi nisu ništa bolji bili, ali eto držala se lopta.

Što se tiče naših igrača u prvom poluvremenu, pojedinačno Torres je bio najbolji (koliko samo dobrih, lijepih poteza, proigravanja, centaršuteva, što je anjvažnije tačnih, svaka mu čast. Vidi se da je pun samopouzdanja :rolleyes: ), Mikel, Meireles, Bertrand i ÄŒech, su još bili ono dosta dobri, dok su ostali podbacili. Naročito Bane, od kojeg se puno očekuje (s pravom).
Najgore su odigrali trojka iza Torresa. Nit da probiju, nit da dodaju normalno, veliko ništa od njih. Ramires je samo smetao Bertrandu, kada ovaj krene naprijed. Sturridge, mršavo. Maloudu ne treba komentarisati.

Drugo poluvrijeme, ulazi Mata, opet velik posjed lopte. Ali nekako još jalovije u završnici. I tako cijelo vrijeme, kad opet, pred kraj još jedna frljoka i bum kraj naših snova. Šteta. :angry:

Tri boda svrakama, svaka čast i nek im je sretno. Ako mi i ne budemo ni kroz Lp prošli u to takmičenje, draže mi je da ide Newcastle nego kokoške. ;)

Okrenut se sad ovim finalima, a u preostale dvije tekme nek ubaci što više omladine. Kad će, ako neće sad? ;)
jeba nas toon muski :wacko: nisam gledo tekmu, ali sam pogledo snimak poslije, i dalo se je uociti da su Malouda i Meireles mrtvi, samo im smrt jos nije javila <_<
jebayi ga, sta je tu je, sad imamo dodatni moral (ili pritisak ) za finale LP
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.