Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Newcastle (H) 02.05.2012, 20:45h

Istaknuti odgovori

Samo jedno ću reć... Sturridge i Meireles KATASTROFA s tim da raul još ubode koju utakmicu dobro ali ovaj drugi je užas... Opet je puca 4,5 puta iz ničega umisto da proigra, jadni mi ako starta u finalu bilo kojem... Maloudu i bosingwu više i ne spominjem jer je to suvišno ali ok..

I najbitnije... RDM stavi nina i tita zajedno u oba finala tako ti boga..........
  • Odgovori 112
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jebo to, pazi sastava za Blackburn zadnju tekmu i možda Liverpool na Anfieldu: ____________Blackman____________ Paulo____Hutch____Terry_____Bertrand _______Chalobah___Oriol___________ ___Kalou

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1335992474' post='45149']
Večeras je po meni Bane kriv za poraz jer je pustio Cissea kod prvog gola da neometano primi loptu , te su se oni nakon toga povukli u bunker. Tragičar broj 2, Mata sa svojim pretvaranjem šansi u propast kad god krene ubacit loptu. Cisseu respekt, a i mogu reć da mi je draži poraz od egala, samo da Kokoške ne izbore kurca ;)
[/quote]
Bane se gubi na stoperu po ko zna koji put. Bolje Bozzy igra tu. :) Mata jest zasro 2-3 lopte, ali daleko od toga da je za nešto on kriv, a kamoli tragičar.

Ne kontam po kojoj je osnovi Malouda igrao duže od Sturridgea. Valjda što je imao više loptu u svojim nogama. NiÄ‘e veze. Ne leži ova igra Dannyu.
[quote name='Wisey' timestamp='1335992967' post='45153']
Bane se gubi na stoperu po ko zna koji put. Bolje Bozzy igra tu. :) Mata jest zasro 2-3 lopte, ali daleko od toga da je za nešto on kriv, a kamoli tragičar.

Ne kontam po kojoj je osnovi Malouda igrao duže od Sturridgea. Valjda što je imao više loptu u svojim nogama. NiÄ‘e veze. Ne leži ova igra Dannyu.
[/quote]
ne lezi ono nikakva igra dannyu jer on igra samo za sebe suta od svakle nikad nije timski igrac i ako se budemo oslanjali da nam on bude glavni igrac na krilu,i veceras se vidilo da nije neki igrac
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1335993464' post='45157']
ne lezi ono nikakva igra dannyu jer on igra samo za sebe suta od svakle nikad nije timski igrac i ako se budemo oslanjali da nam on bude glavni igrac na krilu,i veceras se vidilo da nije neki igrac
[/quote]
Točno to mislin da ne smi startat ni u jednom finalu
to je isto ka da si reka ko je nosija chelsea prije dvi godine... malouda?? ne zivi se na prošlosti... Ne kažem ja da je on škovaca ali definitivno nije ni timski igrač ni igrač za prvu momčad..

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335994296' post='45169']
A u finalu LS krilo Torres spic Drogba a drugo krilo ?
[/quote]
mata
Malouda nikad nije nosio ekipu. Drugo, mani tu priču. Govorimo o istoj ovoj sezoni i dokazujem da nije tako kako vi pričate.
[quote name='essien5' timestamp='1335994377' post='45170']to je isto ka da si reka ko je nosija chelsea prije dvi godine... malouda?? ne zivi se na prošlosti... Ne kažem ja da je on škovaca ali definitivno nije ni timski igrač ni igrač za prvu momčad.. mata[/quote]pogledaj utakmice protiv barse kad je igrao na krilu kao da ga nije bilo ;)
nisam reka da je bija extra ali ce bar pokusat asistirat a ovome je to nepoznanica... Zdnju utakmicu je asistira torkeu a prije toga se ne sican...

[quote name='Wisey' timestamp='1335994513' post='45174']
Malouda nikad nije nosio ekipu. Drugo, mani tu priču. Govorimo o istoj ovoj sezoni i dokazujem da nije tako kako vi pričate.
[/quote]
Kako si ti pametan i dobar trener kako vec nisi na kormilu???
[quote name='essien5' timestamp='1335994663' post='45177']
Kako si ti pametan i dobar trener kako vec nisi na kormilu???
[/quote]
Sačekaj koju godinu. ;) :D
Pretpostavljam da bi sa Lampardom i Matom od pocetka mozda sve bilo drugacije ali moralo se rizikovati i potpuno razumem RDM.
Prvi gol jeste bio majstorski ali je primljen olako,Bane je glavni krivac...Drugi je vec onaj "jednom u 100 godina"

Posle 0-1 je bilo sve teze,bezidejna sredina terena,bezidejni i jalovi napadi i videlo se da ce mnogo tesko da se izvuce pobeda a sada nakon pobede Totenhema jasno je i da bi i eventualni bod bio beznacajan.

Ne treba mnogo ocajavati zbog ovog poraza,i pljuvati tim,jeste da nas kosta plasmana u LS preko PL,ali tim je mnogo umoran i istrosen fizicki i psihicki nakon Barselone i Arsenala izmedju.
Pa cak i mi navijaci se osecamo istroseno a mogu misliti kako je igracima.

Sledi finale sa Liverpulom i pobeda bi bila kao zlato vredna iz mnogo razloga. :)

Sto se tice igraca koji ce verovatno nastupiti u MInhenu,najzabrinutiji sam zbog Bosingve...Kuku ocu,kuku majci kad ga dovati Riberi.Nikakav,ali nikakav je u odbrani a igrace protiv najboljeg igraca Bajerna.Ne znam sta da mislim,jeza me hvata zbog toga :unsure:

Idemo dalje,glavu gore.
Jos puno se toga istorijskog moze napraviti ove sezone.

Kakva je bila do Napolija,ja sam otpisao sve do kraja...
Previse smo i ocekivali.. :) Al eto.. Nadat se sad da osvojimo ova dva finala i lagano zabiberit newcastlu/tottenhamu (zavisi)
Jebo to, pazi sastava za Blackburn zadnju tekmu i možda Liverpool na Anfieldu:

____________Blackman____________
Paulo____Hutch____Terry_____Bertrand
_______Chalobah___Oriol___________
___Kalou_________________Piazon__
________Bamford__Lukaku___________

Bum, deremo. :D
Dva dana u sumi ludujem i alkoholisem se, jos ne znam ni gde sam ni sta sam, dodjem ovde, kad ovi izgubili.... Bolje da se nisam ni vracao...
  • Autor
Evo da se i ja izjasnim o utakmici.

Umor je bio evidentan, ali moram priznati da se nije smjelo krenuti u utakmicu sa Maloudom kao kreatorom igre. On je katastrofalno odigrao tj. nije ništa korisno uradio (osim onog udarca glavom, kada je morao zabiti). Dalje, Sturridge je bio kriminalan. Zaista ne znam kako je dečko preko noći postao onaj stari tj. krampa od igrača. Njega bi trebalo na kraju sezone utopiti City-u (jer sam čitao da ga Mancini želi) dok nije kasno. Ramires isto nije ništa specijalno odigrao, ali mu opraštam zbog evidentnog umora (što se kod ove dvojice prije nabrojanih nije moglo vidjeti jer su više na klupi već na terenu). Mali Bertrand je odigrao isto ispod prosjeka, ne znam da li je napravio ijedan prodor po lijevoj strani. Meireles standardno kritičan, ali na to smo od njega navikli pa je prema tome dobro odigrao. Mikel je zadovoljio moje ukuse, dečko je jedan od rijetkih koji obavlja ono što mu se zada. Bosingwa je isto dobro odigrao u odnosu na posljednje nastupe, a Bane je imao dosta pogrešnih dodavanja. Nije ni Terry cvjećka, imao je jednu grešku kad je fauliran igrač na 30 m od gola, a čistu je loptu imao. Dakle, i on se malo glupira što je nastavak epizode sa Nou Campa. Mata standardno dobar, unio živost u igru. Drogba takoÄ‘e dobar, više je igrao na lijevom beku i kao veznjak nego u napadu, no dobro. I, na kraju, Torres takoÄ‘e dobar, ali nije uspio da stvori priliku za sebe, a ni veznjaci mu to nisu uradili.

Sve u svemu, utakmica koju što prije treba zaboraviti.
[quote name='reLo' timestamp='1336001033' post='45213']E. Zaista ne znam kako je dečko preko noći postao o[b]naj stari tj. krampa od igrača[/b]..[/quote]
Kad je Danny bio krampa ? Isto tako mislim da je trebao dobiti onih 15-ak minuta drugog poluvremena sa Matom, njih dvojica se dobro razumiju. Ionako od Maloude nema fajde, ne može napredovati i nije budućnost.
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1336001236' post='45214'] Kad je Danny bio krampa ? Isto tako mislim da je trebao dobiti onih 15-ak minuta drugog poluvremena sa Matom, njih dvojica se dobro razumiju. Ionako od Maloude nema fajde, ne može napredovati i nije budućnost.[/quote]

Išao je na kaljenje u Bolton, a prije toga je bio prosječan igrač... Na to sam mislio.
dva gola cissea koji te ostavljaju bez rijeci. ruku na srce ni mi ni newcastle nijsmo zasluzili pobjedu. oba tima losa i ispod prosjeka,samo sta se di matteo poigrava i stavlja maloudu ka kreativca, to mi ne ide nikako u glavu.bosingwa i meireles mi dns nisu izgledali dobro na teren, a mikel ubojica bolje da je prosjedio nego kla igrace newcastla.torres i drogba jebig nisu imali sanse nikakve.ocekujem pobjedu u finalima jer nismo dosli do ovdi da sve zajebemo
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.