Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Newcastle (H) 02.05.2012, 20:45h

Istaknuti odgovori

cfcnufc.jpg

English Premier League

Stamford Bridge

Chelsea FC

versus

Newcastle United FC

2. svibanj/maj u

20.45

(GMT+1)

Izravna borba za Ligu prvaka. Hoće li Plavci ponoviti dobru utakmicu protiv Svraka iz prve polusezone (pobjeda od 3:0) i nastaviti odličan niz dobrih rezultata?

• Odgovori 112
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jebo to, pazi sastava za Blackburn zadnju tekmu i možda Liverpool na Anfieldu: ____________Blackman____________ Paulo____Hutch____Terry_____Bertrand _______Chalobah___Oriol___________ ___Kalou

Chelsea je u naletu i predvidjam 3 gola u mrezi Krula :) naravno ne treba ih podcijeniti ipak su i oni tu gdje jesu zahvaljujuci predobrim partijama ali ipak Chelsea ima vise iskustva i uz malo srece ovo se uzima.
leze nam oni tako da mislim da uzimamo ovde puni plijen , tu je ivanovic tu je ramiz bit ce i drogba vjerovatno da ce ih sabit :lol:
3 boda za preskok Newcastle-a i vjerovatno Tottenhama neocekujem pobjedu Tottenhama protiv Boltona :D tj . povratak na 4.mjesto :D
Idemo sa najacim sastavom po 3 boda :D

Come on Chelsea ! :D
da ste ovo pitali prije mjesec dana rekao bi mogli bi dobit al napatit ćemo se, meÄ‘utim ovo su 2 potuno druge ekipe, Newcastle je popio 4 komada od davljenika Wigana, ejst da su najveće iznenaÄ‘enje u PL u zadnjih mjesec dana ali svejedno je to isti Wigan koji se i ove sezone bori za opstanak, dok je s druge strane Chelsea, zgazio tottenham s 5 komada, izbacio barcu il lige prvaka, i sad pregazio QPR, Chelsea je u naletu i osječa se njihova moč, ja osječam kolko su moočni, mogli bi zdrobit sve pred sobom do kraja sezone, Newcastle mislim da na Stamfordu nema šta tražit !!!!
Od kad je dosao Di Matteo osjecam veliku nadmoc nad protivnicima i nikakav strah i respekt prema protivnike, ovo ocekujem i protiv Newcastle, ajde da ih potopimo !
Ne valja ovoliki optimizam, tj. euforija. Mi jesmo u naletu forme, ali isto tako igramo protiv jedne vrlo čvrste, disciplinirane ekipe koja će nam zadati probleme. Oni su u pole-poziciji s obzirom da nama igra samo pobjeda u ovom meču. Tako da očekujem da će povući 8-9 igrača iza lopte, zatvoriti se i čekati nas na kontru. To može biti jako opasno. :) Eh sad najbolje bi nam legao neki rani gol kao ovaj sad Dannyev protiv QPR-a. Tad bi bilo puno lakše igrati. Oni imaju svoje adute, prije svih Cisse, Ben Arfa i Cabaye. Nadam se da će makar jedan od naših povrijeÄ‘enih stopera biti spreman, pa da krenemo s najjačom odbranom jer se i Bane vraća nakon odraÄ‘ene suspenzije.

Moramo biti oprezni, ne smijemo ući u utakmicu 'lako ćemo'. Vjerujem da ćemo ipak pobijediti 2:0. ;)
Vjerujem u pobjedu, pa sta bude. Kad ih jedan Wigan demolira i oduci od fudbala, mozemo i mi uzeti 3 boda.
bice ovo teska utakmica ocekujem ramiresa,meirelesa,u startnoj postavi bilo bi dobro kad bi luiz mogo igrati pa ivanovica na desni bek a ako se ne oporavi vjerovatno je bosingwa na desnom beku
Vjerujem u našu pobjedu, iako treba spustit loptu na zemlju, Newcastle sigurno nece spustit gace na pocetku utakmice i samo nam tako predati sva 3 boda.. Mi jesmo u naletu forme, to je cinjenica, kao i to da su oni u malom padu, ali necemo pobjedit gledajuc statistiku zadnjih utakmica, ovo je nova utakmica u kojoj se ponovo mora odigrat na razini zadatka, idealno bi bilo otvaranje kao protiv Queens Parka kad smo im šuknili rani gol, onda bi se i oni malo više morali otvorit i tu je opet prilika za nas..
Iskreno ne znam koga očekivati u postavi koju ce RDM poslat na teren, važna je utakmica ali je isto tako u subotu finale kupa tako da.. vidjet cemo, nadam se dobroj igri i pobjedi, ludi Torres nastavlja niz :D
samo da bude sigurna pobjeda, bez bilo kakvih povreda nasih igraca, ocekujem istu formaciju, u zadnjih 10 min ubaciti Hutcha
Po meni ćemo sve do kraja glatko dobit jer smo u strašnom naletu i igramo sve kući osim redsa... Newcastle ima strašno težak ždrijeb tako da mislin da do kraja prvenstva neće skupit priko 1 boda a židovi imaju u gostima davljenike boltona i villu tako da bi u slučaju jednog njihovog poraza bija dovoljan i x na anfieldu, i to igraju za redom dvi vanka... Srida će puno toga pokazat i usmjerit sezonu samo da uzmemo 3 boda a virujen u njih ka nikad ove sezone
Ocekujem minimalnu pobjedu,mozda 3-2 :P
Sigurno ce Bane na stopera a Bosingwa na beka.
Ocekujem Torresa od prve nakon ove zadnje partije,zatim,Sturridge treba ispred Kaloua :)
Jači smo od njih i moramo ih dobit, imaju i oni dobrih igrača, ali ne dovoljno dobrih, ja sam zadovoljan i sa minimalnom pobjedom iako priželjkujem 3:0 :D
Pobedili smo ih na njihovom terenu prilicno glatko,pa ne vidim razlog da tako ne bude i na Bridge-u,pogotovo sto smo sada u naletu.Pobeda nece doci u pitanje.
Nama bi pobede protiv Newcastla i Blekburna igrala, s obzirom da Newcastle iscupa bod protiv Man City i dobije Everton, na enfildu bismo mogli i da izgubimo ili pak uzmemo bod u slucaju dve poede i jednog poraza jevreja. Nije realno da dobiju sve tri, mislim da ce se saplesti sa Fulamom ili ce pak imati jednu pobedu i dva remija.
Sa Newcaslom, slazem se, bitno je otvoriti tekmu sa ranim golom, onda moze biti i petarda, ali ako oni povedu neka nam je bog u pomoci. :-) Radujeme da trkacki dobro stojimo pred kraj svake utakmice a i sto ce na ovoj tekmi biti odmorni Ramires Ivanovic Obi Mikel Meirales. Njabolji scenario, da rano obezbedimo pobedu i da mozemo da guslamo pred kraj tekme i da se odmore za Enfild. Mislim da ce Tito poceti a da ce Toresa cuvati za Enfild.
Ocekujem: Bosingwa, Ivanovic, Tery, Cole. desno Ramires, levo Mata u sredini Obi, Lamps i Meirales, i napred Tito. Ili umesto Meirlesa Kalu pa da Mata bude iza Tita.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.