Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Newcastle (H) 02.05.2012, 20:45h

Istaknuti odgovori

[b]KEY STAT[/b]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left]Newcastle have only won two of their previous 45 league matches at Stamford Bridge in 58 years. [/left][/size][/font][/color][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left] [/left][/size][/font][/color][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left] :)[/left][/size][/font][/color]
  • Odgovori 112
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jebo to, pazi sastava za Blackburn zadnju tekmu i možda Liverpool na Anfieldu: ____________Blackman____________ Paulo____Hutch____Terry_____Bertrand _______Chalobah___Oriol___________ ___Kalou

[b]Vjerovatan sastav:[/b]
------------cech
bossi, bane, terry, cole
-----mikel, lampard
ramires, mata, kalou
----------torres

Mada bi ja umjesto kalou-a gurnuo sturridge-a ;)
Vjerujem da ce to RDM opet iskombinovati da mu ostane svjezih za Liverpoola ali opet da bude jak sastav protiv Newcastlea.
Ja očekujem vrlo tvrdo prvo poluvreme sa malo golova.Voleo bih da vidim nekog od mladjih igrača u 11 (Romeu, Bertrand, Lukaku), kako zbog sticanja iskustva tako i zbog odmaranja glavnih igrača za Fa Kup.Ipak mislim da bi u drugom poluvremenu trebali da prelomimo utakmicu.

Nadam se startu Torresa, jer bi to značilo da Drogba počinje finale na Wembly-u, a svi znamo šta Drogba radi kad igra tamo.Ivanović će nam dosta značiti u odbrani, oni imaju odlične ofanzivne igrače (Gutierez, Ben Arfa, Demba Ba, Papis Cisse).
[quote name='Spaha' timestamp='1335962402' post='44975']
prije bih rekao da ce Drogba danas zaigrati u prvoj, a Tores u subotu
[/quote]Ja se smijem kladit da ce biti obrnuto :P al opet nikad se ne zna.

Briga mi samo da nas ova euforija na kraju nece sjebat.. Svi ocekujemo tu pobjedu :P
[quote name='soxx' timestamp='1335962640' post='44977']
Briga mi samo da nas ova euforija na kraju nece sjebat.. Svi ocekujemo tu pobjedu :P
[/quote]
To je to, valjda nam neće momci pokvariti lijepo raspoloženje večeras.
Torres je must-start večeras, krenulo ga je i ne smijemo ga sad sputavati. Ako bi večeras zabio koji golčić bilo bi ludilo. :D
Ja bi rado Torresa danas u prvu postavu, a Tita onda na Wembley.. Ako Nando zabije i danas, nece mu bit kraja, ne treba ga nakon 4 gola u 2 utakmice sad na klupu poslat
[quote name='Wisey' timestamp='1335965103' post='44991']
To je to, valjda nam neće momci pokvariti lijepo raspoloženje večeras.
Torres je must-start večeras, krenulo ga je i ne smijemo ga sad sputavati. Ako bi večeras zabio koji golčić bilo bi ludilo. :D
[/quote]
Ako bude vcrs dobar pravo dobar mozda i pocne u subotu al opet ono MOZDA..

Inace nebi mi bilo nista draze da uvali luzerpoolu on pogodak :D
[quote name='Wisey' timestamp='1335949326' post='44919']
Teško da će biti, ali ja bih Baneta na beka a Bozzya u sredinu. :D
[/quote]

Ja bi Drogbu na beka, a Baneta u sredinu, jes vidio Tite na beku protiv Barce.. :D
[quote name='Semir' timestamp='1335971915' post='45068']

Ja bi Drogbu na beka, a Baneta u sredinu, jes vidio Tite na beku protiv Barce.. :D
[/quote]
E jebiga sad, pa da pokvarimo iznenađenje Bavarcima u finalu. :P
[quote name='Wisey' timestamp='1335972070' post='45069']
E jebiga sad, pa da pokvarimo iznenađenje Bavarcima u finalu. :P
[/quote]

Dobro si, ima i tog- :D
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]NUFC: Krul, Perch, Williamson, Coloccini, Santon, Cabaye, Tiote, Gutierrez, Ben Arfa, Cisse and Ba[/size][/font][/color]

A evo i naših:

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Čech, Bosingwa, Ivanović, Terry, Bertrand, Mikel, Meireles, Sturridge, Malouda, Ramires, Torres[/size][/font][/color]
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]subs: Turnbull, Cole, Essien, Lampard, Mata, Kalou, Drogba[/size][/font][/color]
Odlicno sto odmara Frenki,nadam se da nece ni biti potrebe da ulazi.I Kol odmara.

Za El Ninja smo ocekivali(bar ja) da pocne....

Ajmo! :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335981886' post='45101']
Znaci Malouda opet gadja Big Screen :D
[/quote]
E za ovo mi fale lajkovi. :lol: ;)
Nije los sastav, samo mi se cini da ce tu Mata morati uci u drugom, tesko sa Maloudom ista kreirati. Bertrand opet od prve odlicnoo.
Sastav prilicno dobar, drago mi je sto bertrand opet od prve, jedino ovo s maloudom mi nesto mutno :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.