Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36 - Newcastle (H) 02.05.2012, 20:45h

Istaknuti odgovori

Šta fali našoj igri? Jednostavno su igrači preumorni. Šta bude bit će. Utakmica korektna, dobar tempo, lijepo za gledati. Šteta što nismo poveli do kraja poluvremena, ali Bože moj, igra se još 45 minuta.
  • Odgovori 112
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jebo to, pazi sastava za Blackburn zadnju tekmu i možda Liverpool na Anfieldu: ____________Blackman____________ Paulo____Hutch____Terry_____Bertrand _______Chalobah___Oriol___________ ___Kalou

Jako lose ali je moglo i gore da se zavrsi poluvreme.

Mata i Lampard moraju da udju.

Sredina je uzasna.Ustvari ne postoji.
Necu reci da je Malouda krivac ili da je nejgori (sto jeste) ali brate dragi totalno pogresna pozicija za igraca koji je cisto krilo, znaci samo zna spartati po strani i ima samo lijevu nogu (losu) i koji u zivotu nije sastavio par pasova kroz sredinu, pod hitno ga zamjeniti Matom, generalno nije toliko lose ali moze mnogo bolje, ocekujem pogodak u prvih 10 min 2. poluvremena.
Sto prije matu pa odma i lampsa kasnije.. Jebem im zivot ako ovo ne pobjede onda nek igra B tim ostale dvije tekme u PL.
Skoro izjednacena igra (obije ekipe nista posebno) 2 prekrasna gola Cissea kojem skidam kapu i definitivni oprost od 4. mjesta, sad se okrenuti FA kupu i Liverpoolu.
hocemo 4 mjesto sanse nismo stvorili do 84 minute kad je tery sutao glavom svaka cast ciseu na drugom golu mislim da ne vrijedi uopste pricati o 4 mjestu
Sada se u Minhen ide sa OGROMNIM pritiskom na ledjima. Nije prijatno nimalo...
Ako nista ljudi, okrenuce se Fa kupu i LP, a u ligi idealno za dati sansu djeci, svakako ispod 6. ni teoretski ne mogu :)
imao sam osjećaj kao da smo mi Barca, a oni Chelsea...Kao da je Cisse Drogba, a Malouda Messi...Poštena pobjeda bolji su bili, jedna prednost naša - prekrižen jedan front i apsolutna koncentracija na preostala dva, a od subote apsolutna koncentracija na samo jedan front!

čestitke Newcastleu bili su bolji. mi idemo dalje. nije mi važno hoćemo li u LP naredne sezone, ali mi je jako važno hoće li Di Matteo biti trener :/ a sad me već počinje biti strah.
Izgubljena tekma, Newcastle zasluzeno pobjedio na Bridgeu.. Sta reci, prvo poluvrijemei pocetak drugog slika cijele sezone, kasnije smo malo poboljsali igru jer se protivnik totalno povukao i igrali na kontre, kako i ne bi, imali su rezultat. Utakmica me posjetila na onu protiv Barce na Camp Nou. Samo sto je protivnik bio Chelsea a domacim Barca. Dzaba nama posjed lopte i dodavabja kad je bunker tesko probiti...

Da finale FA cupa nije u subotu RDM bi izveo jaci sastav (Mata i Lampard u vezi) a ne bi stavio Maloudu, Meirelesa i Sturridga (izgubljeni, neprepoznatljivi,) od prve minute, koji su postali beskorisni igraci. Sturridge nije onaj iz prvog dijela sezone, ni blizu... Momak se izgubio. Ni ostali me nisu nesto zadivili, Ramires jedna od losijih tekmi za mene ove sezone, ali za mene je ono bila pogresna pozicija gdje je igrao.. O Bosingwi da i ne govorim, dosadilo mi vise, samo zelim da i on bude na spisku za ODLAZAK...

Znaci za mene krivci za ovu tekmu su Meireles i Malouda jer se vidjelo kad su oni izasli da je Chelsea poboljsao igru...
malouda se gubi po terenu ko abdest,mikel je odigro ko kurac,staridz ni blizu onog igraca sa pocetka sezone a bosingwa mora igrat kad nema ko
Večeras je po meni Bane kriv za poraz jer je pustio Cissea kod prvog gola da neometano primi loptu , te su se oni nakon toga povukli u bunker. Tragičar broj 2, Mata sa svojim pretvaranjem šansi u propast kad god krene ubacit loptu. Cisseu respekt, a i mogu reć da mi je draži poraz od egala, samo da Kokoške ne izbore kurca ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.